Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh začíná tím, že se obyčejný chlapík, který zoufale hledá práci, začne chovat jako násilník, když se dá dohromady s vůdcem kultu, strýčkem Davem. Jejich prvním skutkem je vloupání do zábavního parku, ale zjišťují, že totéž plánuje i Taliban. Nastává chaos a Postal Dude se teď musí postavit nejen teroristům, ale také významným politickým osobnostem. (Filmbox)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (258)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Hru Postal2 miluju, takže na film jsem byla docela dost zvědavá, na režiséra nehledíc. Před tímhle opusem jsem od Uweho viděla jen übersračku Bloodrayne, ale na předsudky jsem se tentokrát vykašlala a vyplatilo se - Postal je vtipný, dokonale nekorektní nářez, který téměř nepřetržitě baví (v rámci Uweho schopností a ještě daleko za ním). Trochu zamrzí nevelký počet odkazů na konkrétní události/hlášky/věci/zvuky ze hry, ale těch pár zas o to víc potěší (kočička!) a navíc, když si Zack Ward nasadí brejle, je to Postal Dude jak vyšitej (jen ten kabát chybí). Výborný je i cameo Vince Desiho "cos to kurva udělal s mojí hrou?!" a vůbec celá ta část v "Malém Německu" (dětičky šup pod kytičky!). Závěr je pak už dokonalost sama a já, popuzena tak nízkým celkovým hodnocením, zaokrouhlím o jednu hvězdu vejš - Uwe si to za tohle svý "nazigold" rozhodně zaslouží. ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Tohle je první film Uweho Bolla, jaký jsem kdy viděl, a nebylo to tak hrozné, jak jsem čekal. Je to hezky politicky nekorektní, občas i vtipné, a sám velký Uwe ve svém cameu ukázal, že si umí udělat legraci i ze sebe. Flim mi místy připomínal dokonce..Pink Flamingos!:) Tak, a teď k těm podstatnějším a záporným věcem. Uwe skutečně neumí vůbec režírovat, film nemá žádný pořádný děj, a je to jen pásmo více či (častěji) méně vtipných scének. Stejnojmenou hru jsem sice nehrál, ale film toho s ní taky asi moc společného nemá... Uwe Caesar! ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Hrál jsem hru Postal 2, takže jsem byl připraven v tom smyslu, že mě nezarazilo nějaké vraždění bez důvodu, kočka jako tlumič a podobně. Ale tohle byl můj první Uwe. A už vím, proč má titul "nejhorší režisér". Naštěstí je tu pár scének, kdy se celkem i pousmějete (přátelství G.W.Bushe s Usámou, již zmíněná kočka jako tlumič). Ale jinak nic. Hned tento film mažu z HDD a zřejmě si jej už nikdy nepustím. ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Uwe Boll nám poriadne vymäkol. Z Postalu sa mohlo vyžmýkať viacej brutality, kontroverznosti a iných uchilných veci. Namiesto toho je tam fakt zbytočný a debilný príbeh a kopu mrtvých zasranov. Ale je pravda že Boll si tam robil úplne zo všetkého srandu- aj zo seba. Po hre som čakal večši zárez do bieleho. Škoda. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

na to že je Boll totální looser,je postal až překvapivě dobrej.moje oblíbená hra,je ale rozhodně víc brutálnější,uwe zvládnul podstatu parodování americkýho chování od a do z,ale nepohrál si moc s akcí,samozřejmě díky malému rozpočtu.rozhodně sem čekal víc scének s kočkou použitou jako tlumič.... :-)je tam hodně znát,že boll je prostě mizerný režisér,ale kdybych nepřiznal,že jsem se celkem bavil,tak bych byl pokrytec. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (12)

  • Podle Uwe Bolla bylo na 90% herců židy. (Petr23)
  • Uwe Boll prohlásil, že se jedná o jeho stěžejní film. (Petr23)

Reklama

Reklama