Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Remake korejského filmu z roku 2001. Charlie je mladík z malého města, který plní sen rodičů a studuje v New Yorku na obchodníka. V Central Parku ho zaujme dívka Jordan, kterou později potká v metru opilou a strhne ji z blízkosti projíždějícího vlaku. Výstřední Jordan poté Charlieho vyhledá a tím se zrodí zvláštní vztah. V něm je Jordan značně dominantní, ale i přes všechny její zápory se do ní bláznivě zamiluje, což převrátí jeho dosud stereotypní život. (Peca7)

(více)

Recenze (117)

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Na bláznivou komedii málo ztřeštěné a na romantickou komedii zase málo milostné. A ať máte Elishu sebevíc rádi, její roli potrhlé holky jí jen těžko uvěříte. Ne, ona není tou osudovou ženou, která má hlavnímu hrdinovi obrátit celý život vzhůru nohama. Fádní, slabě zahrané a zrežírované drama. Love hurts. This movie sucks. ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Věřím, že kdyby divák netušil, že jde o remake a hlavně kdyby neviděl originál, bylo by hodnocení uplně jinačí. Bohužel i já jsem byl ovlivněn tím, že jsem shlédnul nejprve korejskou verzi. Přecejenom vždy, když se díváte na napodobeninu, přijde vám nevýrazná, nedotažená, prázdná. Jednotlivé maličkosti a scény, které dělaly My Sassy Girl tak vyjímečnou, jste už jednou vyděli a tudíž vás podruhé zákonitě nepřekvapí a neokouzlí. Ve výsledku mi pak film přišel víceméně zbytečný. // 60% ()

Reklama

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Ač jsem to nečekal, tak Yann Samuell nezaváhal a je to on kdo má nabito ostrými (nebál bych se úvodní flashback koláž přirovnat ke Gondrymu). Všechno je o dost srozumitelnější a hollywoodská kolečka jsou promazána, takže se nic 90 minut nezadrháva a nevrže (až na Jesseho Bradforda v hlavní roli - je to fakt dřevo). Ale proč ta snaha? Mám radši tu korejskou ujetost, až někdy nesmyslnost, když se objeví v metru pochodující četa vojáků, otec Neznámé padne na stůl po jednom panáku, výlet na kopec atd. Zasvěcení jistě chápou co mám namysli. 60 % ()

Edhelharn 

všechny recenze uživatele

Tento remake vznikol asi tak, že niekto z producentov si všimol aký veľký hit bol originál v Kórei, pozrel si ho a potom obsah veľmi voľne prerozprával scenáristom tak ako ho napadali jednotlivé scény ktore si zapamätal, upravili to na americké reálie a poď ho točiť bez ohľadu na to, že čo v pôvodnom filme fungovalo a prečo. Takto vznikla len umelá napodobenina originálu v ktorej nefunguje takmer nič a tak dokonale zvrzať aj najromantickejšiu scénu ktorá bola kedy natočená (Pachelbell + klavír + ruža) sa len tak nevidí. Za občasné svetlé momenty Elishy jedna *. Celý film dokonale vystihuje jedna scéna, teraz už neviem či to bolo pri squashi alebo kendo ale ako podmaz tam hrala TECHNO verzia Pachelbelovho canonu. Taká istá umelá napodobenina je aj tento film. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Za co vůbec ony dvě upocené hvězdičky? Možná za to, že film má rozumnou stopáž, konec není nechutně trapný a Elisha se tu 2x pěkně usměje, i když jinak jí to tu vůbec nesluší, kde je její sex-appeal? Máme možnost vidět všechny klišé newyorské exteriéry, které lahodí kameře. Sledujeme story, jejíž konec je jasný již od prvních vět. Děj zdánlivě kulminuje k dramatickému vrcholu, ano, tak by se asi mělo točit, ale drama je plytké a hloupé, vrchol spíše hrbolek pár centimentrů nad zemí, který pak - a to mi vadilo nejvíc, pomalu zase klesne, aniž bychom vůbec poznali, že klesáme. Co bylo jinak milé, to byly charaktery obou postav: ona emočně labilní hysterka, hrající si se svým okolím, jak se jí zlíbí, on věrný psík stojící opodál, mající pochopení pro každý vrtoch, obdivný pohled pro každý další bláznivý kousek a srdce na dlani, připraven podat jej své milé i s tím, že ta jej rozpustile upustí a podpatkem rozdrtí. Takových víc (chlapců, ne filmů). ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Elisha Cuthbert, představitelka Jordan Roark, byla už podruhé zachráněna před přijíždějícím vlakem, poprvé tak tomu bylo ve filmu Byl to tichý muž (2007). (karlik4801)
  • Ve scéně, kdy si Charlie (Jesse Bradford) čte dopis od Jordan (Elisha Cuthbert), je v dopise uvedeno, že byl do vody strčen. Charlie (Jesse Bradford) do ni však spadl ze zábradlí. (Jihočech)

Reklama

Reklama