Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Remake korejského filmu z roku 2001. Charlie je mladík z malého města, který plní sen rodičů a studuje v New Yorku na obchodníka. V Central Parku ho zaujme dívka Jordan, kterou později potká v metru opilou a strhne ji z blízkosti projíždějícího vlaku. Výstřední Jordan poté Charlieho vyhledá a tím se zrodí zvláštní vztah. V něm je Jordan značně dominantní, ale i přes všechny její zápory se do ní bláznivě zamiluje, což převrátí jeho dosud stereotypní život. (Peca7)

(více)

Recenze (117)

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Na bláznivou komedii málo ztřeštěné a na romantickou komedii zase málo milostné. A ať máte Elishu sebevíc rádi, její roli potrhlé holky jí jen těžko uvěříte. Ne, ona není tou osudovou ženou, která má hlavnímu hrdinovi obrátit celý život vzhůru nohama. Fádní, slabě zahrané a zrežírované drama. Love hurts. This movie sucks. ()

Liqid 

všechny recenze uživatele

Začátek byl celkem fajn pokoukání a bylo tam i pár dobrých nápadů, ale jak Jordan začala blbnout a nezřízeně chlastat, tak to šlo do kytek. Ta postava mi byla čím dál tím víc protivnější, až jsem to chtěl vypnout, ale vydržel jsem to až do konce. Ale byla to jen ztráta času, konec je velký dojemný gesto jako snad v každé romantické komedii a sem to prostě nepatřilo. Sice jako celek to není šedý průměr, ale na * * * * to prostě nemá. ()

Reklama

sona123 

všechny recenze uživatele

Za co vůbec ony dvě upocené hvězdičky? Možná za to, že film má rozumnou stopáž, konec není nechutně trapný a Elisha se tu 2x pěkně usměje, i když jinak jí to tu vůbec nesluší, kde je její sex-appeal? Máme možnost vidět všechny klišé newyorské exteriéry, které lahodí kameře. Sledujeme story, jejíž konec je jasný již od prvních vět. Děj zdánlivě kulminuje k dramatickému vrcholu, ano, tak by se asi mělo točit, ale drama je plytké a hloupé, vrchol spíše hrbolek pár centimentrů nad zemí, který pak - a to mi vadilo nejvíc, pomalu zase klesne, aniž bychom vůbec poznali, že klesáme. Co bylo jinak milé, to byly charaktery obou postav: ona emočně labilní hysterka, hrající si se svým okolím, jak se jí zlíbí, on věrný psík stojící opodál, mající pochopení pro každý vrtoch, obdivný pohled pro každý další bláznivý kousek a srdce na dlani, připraven podat jej své milé i s tím, že ta jej rozpustile upustí a podpatkem rozdrtí. Takových víc (chlapců, ne filmů). ()

Marty89 

všechny recenze uživatele

Před několika dny jsem viděl korejský originál tohoto filmu a musím říct, že tahle americká verze si, co do kvality s původní verzí příliš nezadá. Musím ale říct, že E. Cuthbert se mi tak nějak do role trochu švihlé holky moc nehodila (možná mě moc ovlivnila představitelka korejské verze, které ta role sedla mnohem lépe). Každopádně musím ale konstatovat, že originál je opět lepší než kopie, ačkoli v tomto případě ten rozdíl není až tak závratný. Mé původní verze originálu byly 4*, ale po shlédnutí americké verze musím ještě o jednu * přitlačit. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Dost zbytečná hodina a půl. Jediným plusem jsou herci, konkrétně Jesse Bradford hraje naprosto v klidu, a Elisha ne jen, že hraje dobře, ale zároveň se na ní moc dobře dívá. Námět byl takový jaký byl, provedení bylo ještě horší, jelikož scénaristi více sázejí na kombinaci drama/romantika než komedie/romantika. Ve výsledku je pak film s divnou atmosférou, a téměř žádnými klady. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy si Charlie (Jesse Bradford) čte dopis od Jordan (Elisha Cuthbert), je v dopise uvedeno, že byl do vody strčen. Charlie (Jesse Bradford) do ni však spadl ze zábradlí. (Jihočech)
  • Elisha Cuthbert, představitelka Jordan Roark, byla už podruhé zachráněna před přijíždějícím vlakem, poprvé tak tomu bylo ve filmu Byl to tichý muž (2007). (karlik4801)

Reklama

Reklama