Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Remake korejského filmu z roku 2001. Charlie je mladík z malého města, který plní sen rodičů a studuje v New Yorku na obchodníka. V Central Parku ho zaujme dívka Jordan, kterou později potká v metru opilou a strhne ji z blízkosti projíždějícího vlaku. Výstřední Jordan poté Charlieho vyhledá a tím se zrodí zvláštní vztah. V něm je Jordan značně dominantní, ale i přes všechny její zápory se do ní bláznivě zamiluje, což převrátí jeho dosud stereotypní život. (Peca7)

(více)

Recenze (117)

Giggs 

všechny recenze uživatele

Vyslovene zle to nebolo (čakal som horšie), ale nebolo to ani boh vie ako dobre. Dostal som vlastne to, čo som čakal. Alebo nie? O chybajucej atmosfere nema zmysel hovoriť, amici proste odmietaju točiť romancu, bez toho, aby netlačili na pilu. Zaver bol na mňa veľmi hrrr. Čo ma však iritovalo najviac, je Bradford, ktory sa na tuto rolu absolutne nehodi, neveril som mu ani jedno slovo. Elisha ma naopak prekvapila, bola roztomila. Nema zmysel porovnavať s originalom, uplne zbytočny remake. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne tak špatné, jak se dalo podle samotného nápadu remaku a hrozivého traileru čekat. Samozřejmě, americká verze není tak dojímavá, křehká a vtipná jako originál, ale dívalo se mi na ni příjemně. A to rozhodně nejsem členem Elishinina fanklubu. Ve výsledku solidní doják nejen pro nás, co máme rádi šílené holky (ovšem jen ty v horní polovině Hot/Crazy stupnice Barneyho Stinsona :)). ()

Reklama

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Originál zredukovaný v každém detailu. Ze 100 dnů výročí se stalo 33, skalnaté pahorky nahradila promenáda v Hyde Park, klavír v ústřední melodii kytara, místo dvou let se tentokrát čeká jenom jeden rok a hlavní hrdinka má pouze slušivý sestřih (a trojky prsa). Má to ale i svá pozitiva. Díky zkrácení děje o 40 minut již nepůsobí film a vzájemné poznávání potrhlé dvojice roztahaně. Herci sice nejsou tak ulítlé trubky, ale do období podzimního New Yorku se jeví jako naprosto ideální kombinace. A i když se remake snaží věrně držet předlohy, tak zároveň původní verzi obohacuje o mnoho dobrých nápadů a naopak ignoruje to, co mi nedovolilo dát originálu plný počet. Za rok se na to podívám znovu a třeba si konečně budeme rozumět (pětihvězdně)... ()

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

Trable sú neprekonateľné- originál videný včera. Takto to nerobte, prosím. Prosím, nepozerajte to vôbec, pokiaľ nemilujete Elishu, PROSÍM! Ja Elishu nemilujem a moja zvedavosť ma krutóóó vyfackovala (nie ako facky v tomto tu, ehhh, i slovo remake je pridobré, fuj!) Elisha z času na čas zaiskrí- tak asi zato je tá jedna *, spolu s pôsobením kúzelnej predlohy, odpad dať proste nejde, nie…- ale Elishina postava má od „ujetosti“ míle ďaleko, proste sebavedomá, odviazaná holka, čo pije, koniec. Mužský predstaviteľ je a tuším, že aj navždy a aj potom :D bude drevo, označila by som to ako za najťažšiu tortúru sledovať jeho drevené prejavy, ale nebola by to pravda! Pravdou je, že najväčšou tortúrou je vidieť, ako sa tu fackujú tie najlepšie scény z kórejského originálu. (Zaslúžite si všetci smrť!!!) Zasmiala som sa jediný raz: Elisha s hokejkou bije chlapíka, čo odhodil na ľad cigaretu, koniec. Naj (-magickejšie, -dojemnejšie, -vtipnejšie, -originálnejšie atď.) scény z predlohy si tu prešli vlastnou Hirošimou, po x-tom raze to začína šklbať mimickými svalmi a začínam túto prerábku z duše preklínať. Bolestivý, limonádový zlepenec scén, ktorý bude o to otravnejší, o čo väčšiu slabosť máte pre predlohu. Oslepujúcou výnimkou je v tomto prípade (moja užívateľská láska) novoten, ktorý v tejto podobe MSG našiel svoje zaľúbenie. ____________ Milý Lukáš, moja povinnosť: neodstreľujem automaticky!!! a neadorujem ázijské originály!!!, dôvod prostý: v romantickej Ázii som stále na štarte, ááno? Závidím ten zážitok, ja som si tých 90 minút pripadala komplet vy-tuh-nu-tá….((( Hnusný koment, že, ale čo s tým?! ()

katasta odpad!

všechny recenze uživatele

Nic trapnějšího jsem NIKDY NIKDY NIKDY neviděla!! Příšerná imitace jihokorejského filmu My Sassy Girl z roku 2001. Pokud máte snad nějaké tendence se na tento film kouknout, tak to nedělejte!! a koukněte se radši na originál. O nic nepřijdete, spíš naopak. Tato imitace je totiž stejná co do děje, tak do charakterů postav, do prostředí, a to téměř na chlup, a DOKONCE i do hudby, což už je vážně vrchol!!! Je to až nechutný. Jediný rozdíl je v tom, že američani z tohoto nápadu vzali veškerou genialitu, kterou tomu jihokorejci dali, udělali z toho, jak jinak, klasický doják, kterému se ještě ke všemu nedá věřit ani nos mezi očima. Nevím jak kdo jinej, ale já rozhodně sladké usměvavé blondýnce nevěřím její furiantství, vypadá to spíš, jak kdyby byla schizofrenička a nevěděla jaká má vlastně být. Takže je mi líto, ale musím hodnotit nejhůř jak to jde. Holt kdo opisuje nedopadá nejlíp. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy si Charlie (Jesse Bradford) čte dopis od Jordan (Elisha Cuthbert), je v dopise uvedeno, že byl do vody strčen. Charlie (Jesse Bradford) do ni však spadl ze zábradlí. (Jihočech)
  • Elisha Cuthbert, představitelka Jordan Roark, byla už podruhé zachráněna před přijíždějícím vlakem, poprvé tak tomu bylo ve filmu Byl to tichý muž (2007). (karlik4801)

Reklama

Reklama