Reklama

Reklama

Policejní vyjednavači

(seriál)
USA, (2006–2007), 12 h 54 min (Minutáž: 43 min)

Hudba:

The Angel

Hrají:

Ron Livingston, Rosemarie DeWitt, Gina Torres, Michael Cudlitz, Raquel Alessi, Jose Pablo Cantillo, Dileep Rao, Jaimie Alexander, Tom Wopat (více)
(další profese)

Epizody(18)

Matt a Emily sú top vyjednávačmi v špeciálnej jednotke FBI pre riešenie krízových situácií. Vedia si poradiť s každou situáciou, ale niekedy ich úplne premôže vzájomná sexuálna príťažlivosť... (oficiální text distributora)

Recenze (16)

Eawy 

všechny recenze uživatele

Myslela som si že, tento seriál bude ďalšou nudnou obdobou CSI. Na moje prekvapenie som sa mýlila. Čakalo má príjemné prekvapenie a osvieženie. Ústredný pár sa nedáva dohromady počas celého seriálu. Nie, oni sú spolu celý čas. Riešia ako sa vysporiadať s tým, keď máte svoju známosť na pracovisku. Okrem toho, prípady sa o dosť veľký kúsok líšia od tých CSI, sú pre normálneho diváka pochopiteľnejšie. Čo je ešte zaujímavejšie začali ma baviť filmy kde sa vyjednáva a to vďaka tomuto seriálu. Vždy som totiž považovala vyjednávanie ako vec druhoradú, no mýlila som sa. Takže suma sumarum to máme pekných 80% ()

hlína 

všechny recenze uživatele

Další ze solidních krimiseriálů na vyplnění mezer v raním, odpoledním a pozdním nočním vysílání televizí. Některé epizody co jsem shlédnul kvalitou dokonce převýšili i už tak solidní standart v tomto žánru a to dokonce i bez použití okázalých efektů, které vidíme v konkurenčních sériích (Miami, NY, Sběratelé kostí, atp) ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Policejní vyjednavači přišli dost pozdě. Být tu před cunami novodobých krimi seriálů, tak mohli zaujmout. Jsou zde však až dnes a proto jsou jen jedním, po všech stránkách tuctovým, členem tohoto seriálového davu. Což je docela škoda, jelikož námětem v sobě skrývají ohromný potenciál. Jenže ten je těžce nevyužit a výsledku mnoho nepřidávají ani příliš televizní "look" natož pak matní herci. Chybí zde nějaký výrazný charakter, který by na svých bedrech utáhl i slabší momenty - prostě nějaký doktor House v týmu. Policejní vyjednavači nestrhnou ke sledování každé epizody, ale pokud si je pustíte, tak se nudit nebudete. Otázkou zůstává, zda to je při dnešním přetlaku nadstandardně kvalitních seriálů dostačující známka kvality... ()

Galerie (71)

Reklama

Reklama