Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Scarlett Johansson hraje Annie, čerstvou absolventku bez představy o budoucí kariéře, která vezme práci chůvy v bohaté rodině z New Yorku. Její školní znalosti z oboru antropologie překvapivě brzy najdou praktické uplatnění a Annie se pouští do studia nepochopitelných zvyků rodiny z lepších kruhů, které si v ničem nezadají s rituály domorodců z Afriky nebo Amazonie. Annie dostává pokojík přímo v obrovském bytě svých zaměstnavatelů a získává unikátní příležitost k pozorování. Předměty jejího zkoumání jsou nafoukaní pan a paní X (Paul Giamatti a Laura Linney) a jejich rozmazlený spratek. Výjimkou bude možná pohledný mladík (Chris Evans), kterého Annie potkává ve výtahu. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Bartonek1

Bartonek1 (hodnocení, recenze)

Tento film, jak moje prielkyne rekla "film pro zeny" jsem shledl s ni, a pobavi i muzske pohlavi, dival jsem se na nej a nekdy jsem nahodil i svuj usmev, 40% mu davam proto, ze pritelkyne film vypla kvuli rodinnym poutum takze ji az tak moc nezaujal

Příspěvek byl smazán administrátorem.

petraso

petraso (hodnocení, recenze)

Po pár dnech musím uznat,že to nebylo vlastně tak zábavný,takže nechápu,proč se všude píše,že je to komedie.....

5150

5150 (hodnocení, recenze)

když Holka na hlídání, tak jedině tohle..)) - www.csfd.cz/film/1622-nocni-dobrodruzstvi-adventures-in-babysitting/

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Vidím, že kde kdo snižuje své prvně lehce přestřelené hodnocení ;-))

Quentin T.

Quentin T. (hodnocení, recenze)

nekdo tu napsal: "P.S. Scarlett, změň agenta. Pěkně prosím, smutně koukám:)" no o roli v tomhle filmu se scarlett pry prihlasila z vlastni iniciativy, takze spis agenta, kterej by ji to rozmluvil ,))

Reklama

Reklama