Reklama

Reklama

Život sportovního redaktora Erika Kermana (Josh Hartnett) lze přirovnat k napínavému zápasu - rychlý rozjezd, mnoho překvapivých zvratů a dramatický závěr. Jednoho dne se však rozhlédne a zjišťuje, že byl ze středu dění postupně vykázán na střídačku. Záchrana přichází jako blesk z čistého nebe. Jeho příběh na titulní stranu se mu začíná rýsovat před očima…Erik věří, že našel zapomenutou boxerskou legendu Roberta Satterfielda (Samuel L. Jackson),o kterém si všichni myslí, že je mrtev. Strhující příběh „šampióna“, který skončil na ulici, vynáší jeho pohasínající hvězdu na výsluní. Bohužel je jen otázkou času, kdy se ukáže, že jeho touha vystoupit ze stínu úspěšného otce, byla silnější než snaha ověřit si fakta. Z honu za úspěchem se stává osobní výprava, kde je zkoušce podroben reportérův vztah k rodině i jeho životní priority. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (82)

ladko 

všechny recenze uživatele

Pekný príbeh s výbornými hercami, medzi ktorými jasne vyčnieval Samuel L. Jackson, Hartnett nevadil a seriálové hviezdičky Morris( Cold case) a Hatcher( Desperate housewives) potešili. Postavu Polly( Rachel Nichols) však mohli vyškrtnúť - tá tam bola úplne zbytočná(aj keď je pekná) a stopáž by bola znesiteľnejšia. Aj toho moralizovania bolo trochu veľa...Možno keby sa okresala línia okolo Kernanovej rodiny a film sa sústredil viac na Champov vzťah s Kernanom, dopadlo by to lepšie. Aj keď sa mi teda film nepáčil "Mucho grande"(ako by Champ povedal), určite nie je zlý a má svoje veľmi dobré momenty a má Samuela. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nicim vynimocne sportove drama o sportovom novinarovi /J. Hartnett/, ktory sa snazi zachranit karieru tym, ze vyspoveda byvalu boxersku hviezdu /Samuel L. Jackson/. Vadilo mi prilisne moralizovanie a samozrejme dlzka 111 min, co je fakt vela. Reziser Rod Lurie je ako sa zda, iba priemerny rutiner. 66 % ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Samuel už má to nejlepší za sebou, ale když si dobře vybere, dokáže mu to sednout a Josh Hartnett si u mě začal budovat sympatie od 30 dní dlouhé noci. Musím uznat, že jsem dost příjemně překvapen. Film, který určitě není o sportu, ale o problémech, které jsou každému blízké mi přirostl k srdci. Každý z nás si žije vlastně takový malý sen.... ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Chabé prevedenie, ktorého celkový dojem nie je zlý, avšak pomerne nie priliš podarený (pekne napísane). Film pôsobí milo, miestami dojme, ale v zápätí to vystrieda klišé, ktoré dotvára oponu. Charaktery postáv sú chaoticko zvládnuté - príbeh chaoticko podaný. Snaha o zobrazenie vážneho snímku dostáva údery z každej strany a nebyť hereckého obsadenia - ťažko sledovateľné (S.L.Jackson to ako tak zahral) Slabý priemer s podtitulom "takých už tu bolo"... 4/10 ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Příběh o lidskosti, zodpovědnosti, porozumění a hlavně nástrah života. Citové drama se nese v pomalejším hávu což může leckoho nudit, ale velice silný příběh rozhodně předčí všechna očekávání. Moralita vynáší na světlo soukolí všech neduhů a snažení něco v životě udělat a upozorňuje na překážky i omyly doby a v sobě samém. Možná je takovéto zobrazení děje pro někoho složité, ale na druhou stranu je tu zase vše podstatné a hlavně důležité. Snímek je tak na hranici ponurosti a dramatu s tragédií života. Na jedné straně sportovní novinář snažící se udělat článek pro potěšení svého šéfa a dokázání svých kvalit a na straně druhé bezdomovec s nálepkou bývalého boxerského šampiona se kterým se ani obyčejný člověk nemazlí. Snímek vede k zamyšlení po všech stránkách. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Předlohou pro postavu Erika Kerna (Josh Hartnett) byl novinář Los Angeles Times John Joseph Moehringer. Případ s falešným Bobem Satterfiledem nakonec neměl nijak závažný dopad na jeho kariéru. Moehringer se v roce 2000 stal dokonce držitelem Pulizerovy ceny. (Candice)
  • Při dialogu v čase mezi 9:17 až 11.00 je na ploše monitoru v pozadí prohlížeč Seznam. (ČSFD)
  • V budově společnosti Showtime je možné vidět plakáty jejich úspěšných seriálů Dexter (od r. 2006) a Tráva (od r. 2005). (Stanley619)

Reklama

Reklama