Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina tučňáčích samců se vydává na sedmdesáti mílovou cestu aby se mohli spářit se samičkami. Samci Carl (Bob Saget) a Jimmy (Lewis Black) jsou přáteli, kteří si krátí dlouhé chvíle klábosením o vztazích a mnoha dalších věcech. Potkávají Marcuse (Tracy Morgan) který se rád chvástá obrovitostí svého údu lásky a Owela (Johnatan Katz), který sdělí Carlovi radu do jeho života. Mezitím na místě spáření přešlapují Melissa (Christina Applegate) s Vicky (Mo'Nique). Ty si krátí chvíle řečmi o tučnácích co je vyloženě štvou. Příběhem nás provází Samuel L. Jackson. (gruvacek)

(více)

Recenze (15)

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Myslim, že kdybych si sehnal pár hodin záběrů na tučňáky, několik flašek alkoholu a zavolal pár kamarádům, tak bych to natočil taky. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Tak konečně doputovali přisprostlí tučňáci na dvd i k nám a trvalo to pouhé 4 roky, bravo distributore. A ten český název, bez komentáře. Průměrná dabérská parodie s pozoruhodným hlasovým castingem, u které jsem se sice permanentně uchechtával, ale nikdy nešel do kolen. Mě prostě hádka postavy s vypravěčem ještě nikdy nikde nepřišla vtipná. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

V originalitě se meze nekladou. Ve fantazii by se ovšem nejspíš měly. Ano, pochopil jsem, o co se scénáristi snažili, zčásti jim to vycházelo, ale když se na to podívám globálně, tak bych řekl, že jim to moc nevyšlo. Ale přece jim to nebudu mít za zlé, dám tři hvězdičky a je to=) ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Být to půlhodinová záležitost, klidně dám i za tři, protože jsem se ze začátku kupodivu i párkrát pousmála. Po dané půlhodince už jsem ale hodinky sledovala víc, jak cestu tučňáků za šukem. Překvapuje mě plejáda jmen stojících za dabingem, ikdyž ten je na celém filmu nejpovedenější, ale lidi, co jste na tom filmu viděli tak zajímavého, že vám stálo za to věnovat mu hlas!? ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

"I'm freezing my nuts off!!!" - Tolik slavných jmen se podepsalo pod tuhle "tučňáčí frašku," že z toho až oči přecházejí. Ale nutno říci, že jsem se bavil. Flipper dobře poznamenal, že díky hlasu Boba Sageta si připadáte jako v How I Met Your Mother, ale s patřičně ostřejším slovníkem. No a když se rozjela hádka mezi tučňákem, kterému ... ehm ... mrzly koule a Samuelem L. Jacksonem, který celý příběh vypráví z vyhřátého studia v LA, tak jsem dostal hysterický záchvat smíchu. Takže pokud si potrpíte na podobné ztřeštěnosti a nevadí vám obhroublý slovník, můžu tyhle tučňáky i přes občasné nudnější pasáže doporučit. "You know what? F*CK YOU! Morgan Freeman has more talent than you in just a freckle on his ass..." ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Parodie na uzasny March of the Penguins, pokud Vas zajima, co si povidaji vybrani tucnaci/muzi na sedmdesati milove ceste za tucnaky/zenami, respektive co si povidaji tucnaci/zeny, pri cekani na tucnaky/muze, tak muzu jen doporucit, nevlidna cesta plna snehovych vlocek je totiz sakra vtipna! Jedinmy problemem je, ze k dnesnimu dny neexistuji ceske ani anglicke titulky, tudiz film pouze pro anglictinare, ostatnim zustane horsi March of the Pengunis. ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Miestami trochu nudný, ale inak celkom vydarený a vtipný parodický film. Ak čakáte dokonalú paródiu na Putovanie tučniakov, tak budete asi sklamaní, ale ak vám trochu hrubozrnného humoru nie je proti srsti, tak sa pravdepodobne pobavíte. A od skvelého rozprávača, Samuela L. Jacksona, sa možno dozviete aj nejaké nové veci ohľadom života tučniakov. ()

smolicek04 

všechny recenze uživatele

Heh.....tak konečne nejaká komédia ktorá dokáže rozosmiať a nie ako tie trápne príbehy zo stepovaním ktoré majú dobré len jedno: Myšlienka na spásu tučniakov ktorá je svojím spôsobom zaujímavá. ()

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Buď je Bob Saget nadržaný zoofil alebo jednoducho iba úchylný bastard, ktorý by si zaslúžil aby mu naozaj zamrzli gule - aspoň by nemohol šíriť svoju DNA Ďalej do sveta. Prvých 20 minút som zvládal ako-tak dávať pozor, no ďalej to už bolo utrpenie... keby aspoň dokázal ten film poriadne nastrihať.. ()

cogi 

všechny recenze uživatele

Tak dobrou parodii jsem dlouho neviděla. Lepší než pár pařmenů apodobně. Prvních 40 minut filmu jsem koukala s otevřenou pusou (panebože, co to je), ale druhých čtyřicet minut jsem se prostě musela smát. Hodně dobrá ujetina. ()

Zamex 

všechny recenze uživatele

Srandovný "love story" tučniakov, plný sprostých slov a vtipu. Tvorcovia skombinovali rôzne zábery na tučniakov a spojili ich v jeden film. 80% ()

Reklama

Reklama