Reklama

Reklama

Bláznivej tábor

Trailer

VOD (1)

Školní rok se blíží ke konci a Charlie Hinton s nejlepším přítelem Philem slaví už druhou úspěšnou sezónu tatínkovské školky. Charlieho syn Ben je nadšený výletem do moderního letního tábora Canola, který stojí na břehu jezera. Jeho matce Kim se nápad poslat syna na tábor líbí, ale otec, který se až přehnaně snaží Bena chránit, je zásadně proti. Jako kluk totiž zažil největší ponížení právě na letním táboře Driftwood, když v táborové olympiádě proti táboru Canola minul štafetový kolík. A nikdy se nevzpamatoval z traumatu způsobeného krutými posměšky táborníka z Canoly Lanceho Warnera a kritikou přísného otce Bucka. Když se Charlie dozví, že majitel tábora Driftwood se chystá zařízení zavřít, rozhodne se koupit ho a přes léto provozovat místo školky. První den se však i přes Philovu a Daleovu pomoc stává pohromou. Druhý je ještě horší. Z původních třiceti táborníků se totiž vrátí jen sedm, včetně Bena. Charlie zjistí, že sousední Canolu vlastní a provozuje jeho úhlavní nepřítel z dětství Lance Warner, který s potěšením vyzve Driftwood k jubilejní třicáté olympiádě. Je mu jasné, že zoufalá situace vyžaduje zoufalé činy, a požádá o pomoc toho, o kom si myslel, že by mohl být tím posledním - penzionovaného otce Bucka. Všichni musí spojit síly a zachránit svůj tábor. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

jojoping 

všechny recenze uživatele

Mám dobrú fintu, ako pristupovať k jednoduchým rodinným komédiam - treba očakávať totálnu katastrofu. Ak sa potom počas filmu párkrát usmejete a po skončení si poviete, že sa to dalo vydržať - máte vyhrané. U mňa to v tomto prípade zabralo. Je otázne, či ale takéto pyrrhovo víťazstvo má pre vás význam. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Školka byla vyměněna za přírodu, Eddie zase za Cubu, který je ale stejný bavič a na Eddieho rychle zapomenete. Tuhle bláznivou komedii musíte brát s rezervou. Je točená pro menší diváky, kteří si určitě zábavu užijí do sytosti. Pro odrostlejší jedince je to celkem slušná oddychovka, někomu sice nesedne (podle hodnocení zde nesedla dost lidem), ale k odpolední kávičce přijde vhod. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Typická komedie, ve které se vyskytuje Cuba Gooding Jr.!!! Naprostá blbost bez špetky napádů, vtipu a akce. Nuda! Příšerné herecké výkony. Hrozný děti. Jedno je buď strašně přemoudřelé, druhé se v noci počůrává a třetí je idiot, který hraje jen videohry a mohl bych počítat do 7 táborníků, nebo kolik jich tam bylo. Největší růšivý element pro mně ale byla Tamala Jones, která mi vadila už v seriálu Veroničiny svůdnosti. Prostě hrozná! Ale vraťme se zpět k filmu. Další komedie, jenž poukazuje na to, jak mohou vyhrát chudí (hrozný nemoderní tábor) nad bohatými (skvělý moderní tábor s U-rambou, motokárama atd) a to dělá z této komedie něco tak předvídatelného, že již po pěti minutách máte jasno, o co všechno půjde a jak to dopadne. Navíc, vtipné scény měli být vtipné, ale nejsou vtipné ani trošku. Bláznivej tábor je právem na IMDB mezi 100 nejhoršimi filmy a za ten příšerný scénář by to i zde měli být mezi nejhoršími filmy. Zbytečná komedie!!! ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Ahoj, hraješ Warcraft? .)) Tak nebylo to až tak strašné, jak jsem se obával. Na víkendové odpoledne slušná podívaná, když se vypne mozek. Cuba Gooding a jeho společníci zklamali, kteří až na Bucku byli dost o ničem... Škoda, že se to více neubíralo k zdokonalování Driftwoodu, k hrám a dětským táborovým láskam než k tomu grcaní po opečeném banánu, ikdyž musím přiznat, že jsem se pobavil :-) Vzhledem k tomu, že to je pro děti tak 40% ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

V roce 2007 dostal Fred Savage možnost natočit pokračování Bláznivé školky a nakonec i svůj první kino film. Jenže celkem správně od projektu buď ustoupil nebo nebyl osloven Eddie Murphy. Asi tušil, že už první film se nestal žádnou zářící hvězdou. Třeba pro Geoffa Rodkeye se scénář také stal vůbec prvním, ale naopak scénáristé J. David Stem, David N. Weiss už spolu dělali na více projektech a mj. i skvělé pokračování Shreka, takže nevím kde vznikla chyba. Sledujeme množství jednoduchých vtipů, přičemž základ nevychází z tábora jako takového - a to je možná ta největší, ale z jednoduchého faktu, že tábor je poničen a nic v něm pořádně nefunguje. A jak už to tak v podobných komediích bývá, stokrát omílané téma rivality mezi někým zdánlivě jasně lepším a jasně horším nakonec vyznívá dobře. A situace z této rivality vycházející mají být vtipné. Najdou se, ale je jich zoufale málo. Přitom právě Bláznivá školka vycházela ze sžívání se dvou mužských učitelů a dětí a předsudků, které rodiče v takovém případě mají. Škoda, myslím, že si filmaři mohli vybrat nápaditější dějovou linku a hlavně originálnější. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • Film měl jít původně rovnou na DVD, ale testovací publikum zaujal, a tak se studio rozhodlo promítat ho i v kinech. (HappySmile)
  • Do kin doručeno pod falešným názvem "A Winning Group" (Vítězná skupina). (HappySmile)
  • V roce 2007 byl snímek oceněn Zlatou malinou pro nejhorší prequel, remake, rip-off nebo pokračování. (Pepinec)

Reklama

Reklama