Reklama

Reklama

Bláznivej tábor

Trailer

VOD (1)

Školní rok se blíží ke konci a Charlie Hinton s nejlepším přítelem Philem slaví už druhou úspěšnou sezónu tatínkovské školky. Charlieho syn Ben je nadšený výletem do moderního letního tábora Canola, který stojí na břehu jezera. Jeho matce Kim se nápad poslat syna na tábor líbí, ale otec, který se až přehnaně snaží Bena chránit, je zásadně proti. Jako kluk totiž zažil největší ponížení právě na letním táboře Driftwood, když v táborové olympiádě proti táboru Canola minul štafetový kolík. A nikdy se nevzpamatoval z traumatu způsobeného krutými posměšky táborníka z Canoly Lanceho Warnera a kritikou přísného otce Bucka. Když se Charlie dozví, že majitel tábora Driftwood se chystá zařízení zavřít, rozhodne se koupit ho a přes léto provozovat místo školky. První den se však i přes Philovu a Daleovu pomoc stává pohromou. Druhý je ještě horší. Z původních třiceti táborníků se totiž vrátí jen sedm, včetně Bena. Charlie zjistí, že sousední Canolu vlastní a provozuje jeho úhlavní nepřítel z dětství Lance Warner, který s potěšením vyzve Driftwood k jubilejní třicáté olympiádě. Je mu jasné, že zoufalá situace vyžaduje zoufalé činy, a požádá o pomoc toho, o kom si myslel, že by mohl být tím posledním - penzionovaného otce Bucka. Všichni musí spojit síly a zachránit svůj tábor. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Typická komedie, ve které se vyskytuje Cuba Gooding Jr.!!! Naprostá blbost bez špetky napádů, vtipu a akce. Nuda! Příšerné herecké výkony. Hrozný děti. Jedno je buď strašně přemoudřelé, druhé se v noci počůrává a třetí je idiot, který hraje jen videohry a mohl bych počítat do 7 táborníků, nebo kolik jich tam bylo. Největší růšivý element pro mně ale byla Tamala Jones, která mi vadila už v seriálu Veroničiny svůdnosti. Prostě hrozná! Ale vraťme se zpět k filmu. Další komedie, jenž poukazuje na to, jak mohou vyhrát chudí (hrozný nemoderní tábor) nad bohatými (skvělý moderní tábor s U-rambou, motokárama atd) a to dělá z této komedie něco tak předvídatelného, že již po pěti minutách máte jasno, o co všechno půjde a jak to dopadne. Navíc, vtipné scény měli být vtipné, ale nejsou vtipné ani trošku. Bláznivej tábor je právem na IMDB mezi 100 nejhoršimi filmy a za ten příšerný scénář by to i zde měli být mezi nejhoršími filmy. Zbytečná komedie!!! ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Být o hodně mladší, tak bych byl s filmem ideálně spokojený. To by mi muselo být asi 6-10 let. Takhle film nemohu pochválit, protože jsem se na něj díval okem dospělého. A je to nuda plná klišovitých a jednoduchých scén. Opravdu nic zábavného se nedělo. Alespoň ne pro mě. Pro děti je tato komedie však ideální. ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Bláznivý tábor staví na plejádě komických, fekálních klišé scén s dětmi, které již dávno ztratily punc originality i vkusu. Tamto dítě se počůrává, toto blinká, tenhleten člověk zase zabíjí hmys prdy - a tomuhle se mám celých těch 85 minut smát? Herecké výkony jsou často podprůměrné, o scénáři ani nemluvě a to samé o režii. Celkově se jedná o velice slabou komedii bez špetky snahy o to být originální. Jediné plus a tu jednu hvězdu si zaslouží finální olympiáda, která hranici vtipnosti trochu pozvedne, ale i tak příliš málo a navíc příliš pozdě, než aby to zachránilo celý tento film. 40% ()

TomX2 odpad!

všechny recenze uživatele

Celkový dojem: Hlučná, nevtipná, otravná a hlúpa komédia, ktorá ma svojim hereckým obsadením a scenárom dokázala neuveriteľne vytočiť. Svoju priečku ako najhoršia komédia, ba i dokonca americký film roku, by si rozhodne zaslúžila. Námet, réžia, scenár, herecké výkony, či dokonca strih a kamera, všetko je v tomto filme neuveriteľne spackané a veľmi vtipný humor o prdení, grcaní a sraní tomu vôbec neuškodí. Hodnotenie, aké som tomu dal si to rozhodne zaslúži a nie, nikdy viac o to ani len nečuchnem. ODPAD. Moje hodnotenie: 5% ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Naša úžasná televízia Markíza sa zjavne rozhodla z tohtoročného Veľkého piatku urobiť sviatok nevkusných a trápnych gagov o prdiacich a grcajúcich deckách pretĺkajúcich sa totálne gýčovým scenárom, ktorého tvorcovia síce majú medzi svojimi projektami z minulosti zaznačený aj druhý diel Shreka, no po dnešku sa začínam domnievať, že ich mená tam boli dopísané akýmsi nevysvetliteľným nedopatrením. A Cuba Gooding Jr., herec, ktorý kedysi získal Oscara a pokojne mu mohli udeliť aj ďalšieho za jeho nezabudnuteľnú ďakovnú reč pri jeho preberaní, prešiel od prelomu tisícročí už nejedným prúserom, ale že klesne až tak hlboko a siahne po filme, ktorému by to v tejto databáze omnoho viac pristalo v čiernych farbách, tak to už je skutočne smutné. (20%) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • Film měl jít původně rovnou na DVD, ale testovací publikum zaujal, a tak se studio rozhodlo promítat ho i v kinech. (HappySmile)
  • Do kin doručeno pod falešným názvem "A Winning Group" (Vítězná skupina). (HappySmile)
  • V roce 2007 byl snímek oceněn Zlatou malinou pro nejhorší prequel, remake, rip-off nebo pokračování. (Pepinec)

Reklama

Reklama