Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve vězení s maximální ostrahou vypukne nákaza a infikuje většinu vězňů, návštěvníků a stráží. Z těch se stávají masožravé bestie, které zabíjejí a žerou vše, co jim příjde do cesty. Se zbytkem ještě žijících vězňů se spojí silně vyzbrojená jednotka a snaží se bojovat z hordou hladových stvůr všemi dostupnými prostředky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je kokotina na entou. Já osobně moc zombie žánr nemusím, ale občas se přece jenom podívám i na něj. Do Romera má tenhle snímek mrtě daleko. Spíše než horor mi to přišlo jako parodie, kterou snad nemohli myslet autoři ani vážně. Ty zvratky, litry krve a otřesné masky bych jim neuvěřil ani kdybych byl totálně nasračky. Podíval jsem se a už asi nikdy více. jednou to bohatě stačí. ()

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film od Asylum, kterej jsem viděl. A to je co říct. Sice tu máme dohromady asi osm herců, rozpočet cca dvanáct dolarů a jednání hlavních postav se rovná stařecký demenci proložený alzhaimerem, ale taky tady jsou docela ucházející zombíci, pár dobrejch scén a místama něco jako atmosféra. 50% ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

jelikož mám ve filmech slabost pro zombíky (a že jich tu bylo, fešáků uslintaných) a vězeňské prostředí, možná trochu nadhodnocuju, ale už za ty superhlášky a superšavle prostě pod tři jít nemůžu... obrnit se proti tuposti několika scén a je z toho šedesátiprocentní béčko jak vyšitý. [3. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

habertek 

všechny recenze uživatele

No tak zdejší hodnocení je trochu drsnější. Neřekl bych, že to bylo zase tak hrozný a řekl bych, že to bylo rozhodně lepší než Experiment zombie, kterej má mimochodem o 5% lepší hodnocení...námět je vcelku dost dobrý, ale režisér zklamal a udělal z toho béčkovej hororek...ale koukat se na to určitě dá!!! ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

5* za krvavý nářez a zombíky.Odpad za vše ostatní.Že se točí za pár dolarů ještě přece nemusí znamenat,že musí autoři film po ostatních stránkách,než po té krvavé,tak odfláknout.Režisér i scénarista by se měli raději věnovat prodávání hamburgerů v mekáči,protože filmové řemeslo je jim na hony vzdáleno.Něco tak otřesně natočeného jsem snad ještě neviděl.Samotné dialogy a jednání postav jsou taktéž na úrovni velmi primitivních opičáčků,herci se sice snaží(někteří),ale i to jsou výkony spíš do ochotnických spolků.Znám hodně hloupých béček,tohle je ale opravdu tak primitivně natočené,že to musí nakáknout každého.Škoda,řezničina to byla jinak docela pěkná. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama