Reklama

Reklama

Linda Hanson (Sandra Bullock) má nádherný dům, milujícího manžela a dvě rozkošné dcerky. Její život je perfektní až do chvíle, kdy dostane zprávu, že její muž Jim (Julian McMahon) zemřel při automobilové nehodě. Pro oddanou manželku a matku je to to nejhorší, co si dokázala představit. Otázkou však zůstává – nejde opravdu pouze o představy? Když se Linda následující ráno probudí, její manžel je živ a zdráv. Celé neštěstí nejprve považuje za noční můru, ale pak se to stane znovu – některá rána nachází manžela vedle sebe, zatímco jindy se probouzí jako vdova. Dny svého života prožívá nepochopitelně na přeskáčku. Lindina traumatizující předtucha uvede do pohybu sled podivných událostí, které mění tok času. Když ji pak záhadné okolnosti dovedou ke zjištění, že její perfektní život možná nebyl takový, jak se zdálo, ocitá se její svět vzhůru nohama. V zoufalé touze zachránit svou rodinu se pustí do hektického souboj s časem a osudem, aby se pokusila zachovat všechno to, co dohromady s Jimem vybudovala. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (247)

rumczeis 

všechny recenze uživatele

Neni to tak strasne, jak tu ostatni komentuji. Az do rozuzleni je to dobre, ale zaver to to pokazi. Vystleni je snadne - osud nelze zmenit a za vsim hledej bozi zazrak. S tim se bohuzel nesmirim, chtelo to lepsi zakonceni. V prubehu jsem si vzpomnel na Osudovy dotek, autori se evidentne inspirovali ale nedokazali toho dostatecne vyuzit. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

"Realita je len nočnou morou!" ... Úžasný film! Napriek dosť veľkej kritike a nízkym hodnoteniam (čo v podstate doteraz nechápem) je to jeden z tých filmov, kde som bol napätý od začiatku až do úplného konca. Sandra Bullock opäť nesklamala, a celkovo film bol výborný. Niekedy tiež zažívam podobné situácie ako Sandra (aj keď nie až také extrémne), ale tiež mám občas pocit, že som preskočil deň alebo že som sa o deň vrátil a viem čo sa presne stane. Mám rád takýto žáner, milujem hru s časom a mystérie - takže keď to všetko tak zrátam, niet čo kritizovať = 5 hviezdičiek! ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Zápletkou docela zajímavě vystavěný, ke škodě celkového vyznění však až příliš rutinně a nezáživně vyrobený psychothriller s notnou dávkou mysteriózna... Ryzí hollywoodština o tom, že co se má stát stane se a snažte se jak chcete, stejně nejde odestát... A věřte, že víra s tím nesouvisí... . . . Pomalu stárnoucí S.B. role utrápené ženy s předtuchou sluší rozhodně víc, než šaškování coby drsňačka či akční pipka v jejích starších filmech a i ten lehce ošuntělý krásný dům z let dvacátých je šarmantnější, jak nějaké trendy hollywoodské atelierové interiéry a nakonec i nějakých přehnaných žánrových klišé zůstává divák naštěstí ušetřen... A tak tedy dvě a půl hvězdičky za film, po zralé úvaze i za čistě vizuální stránku a zvláštní atmosféru (a s předtuchou páně Y. filmů příštích... ;-) pak s velkou mírou tolerance z nutnosti zaokrouhleno nahoru... - - - - - (Poprvé viděno 16.11.2008 na dvd, komentář zde jako xtý - 16.11.2008) ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

Prumerna podivana se snazivou Sandrou,videt ze to neni toceno jako zadny velkofilm,ale myslenka je pomerne zdarila, prozivaní dnu zprehazene taky neni spatny napad,cekal jsem na vyvrcholeni,ktere taky splnovalo prumerna meritka!Staci jen vypnout mozek moc necekat a nechat se uspat!:)Takovy pohodovy film na ctvrtek vecer! ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock má nezpochybnitelné charizma, což je největší plus snímku. Za největší mínus bych považovala chyby ve scénáři (nejmarkantnější je nesoulad s pořezáním obličeje starší dívky). Ve scénáři bylo mnoho hluchým míst, které dokážou spolehlivě ukolébat do dřímoty a také tradiční americké tlačení na pilu emocí. Ale musím říci, že celkově samotný nápad mi nepřišel až tak hloupý, jak by se mohlo zdát z komentářů některých kolegů. Zkrátka někdy naděláme více paseky, když se snažíme míchat osudu pod nohy, to nám hlavní hrdinka dost uvěřitelně předvedla. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (8)

  • Film není remakem stejnojmenného japonského filmu, jak se mnozí domnívají. (HappySmile)
  • Film měl být původně natočen v New Orleans, ale filmaři od plánu museli odstoupit, protože tam zrovna řádil hurikán Katrina. (Chatterer)

Reklama

Reklama