Reklama

Reklama

Linda Hanson (Sandra Bullock) má nádherný dům, milujícího manžela a dvě rozkošné dcerky. Její život je perfektní až do chvíle, kdy dostane zprávu, že její muž Jim (Julian McMahon) zemřel při automobilové nehodě. Pro oddanou manželku a matku je to to nejhorší, co si dokázala představit. Otázkou však zůstává – nejde opravdu pouze o představy? Když se Linda následující ráno probudí, její manžel je živ a zdráv. Celé neštěstí nejprve považuje za noční můru, ale pak se to stane znovu – některá rána nachází manžela vedle sebe, zatímco jindy se probouzí jako vdova. Dny svého života prožívá nepochopitelně na přeskáčku. Lindina traumatizující předtucha uvede do pohybu sled podivných událostí, které mění tok času. Když ji pak záhadné okolnosti dovedou ke zjištění, že její perfektní život možná nebyl takový, jak se zdálo, ocitá se její svět vzhůru nohama. V zoufalé touze zachránit svou rodinu se pustí do hektického souboj s časem a osudem, aby se pokusila zachovat všechno to, co dohromady s Jimem vybudovala. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (247)

PanFilmov 

všechny recenze uživatele

Taká priemerná dráma, kde zo začiatku nechápete o čo ide, postupne vám to dochádza, ale zistíte že je to nekvalitný, nezaujímavý a príliš popletený film, 2* som dal len preto lebo koniec filmu bol veľmi napínavý a pekne sa vysvetlilo o čo ide:), a samozrejme hraje tu moja obľúbená herečka, trošku ma sklamalo že natočila taký priemerný film. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Nebolo až také hrozné. Jen nedokážu pochopit, jak nedokázala využít na 100% ty své předtuchy. Za celý den udělala věci jako normální člověk maximálně za čtvrtku dne. Do toho, vždy všechno řešila pozdě a na poslední možnou chvíli - to byla tak hloupá??? Asi její mozkové závity stačili pouze na starání o děti ( tím tuto práci nechci nějak podceňovat ) - ale proč ksakru na sklo, kterým proletěla její dcera zpětně nedala nálepku, nejlépe přes celé sklo, nebo tam nedala nějaké dřevo nebo kytku. A nakonec největší chyba - když věděla, že jí nezbudí, tak si měla dát budík, měla si zjistit jak přesně zemřel, neměla ho zastavovat na tom úseku, .... a nebo snad chtěla jen tu pojistku? Nevím podle mě ho mohla zachránit, ale bohužel byla tak hloupá a tím ho spíše zabila. Ale budiž, její volba. Abych jí ale zase tak trošku obhájil, pokud já vím, tak všude na západním světě po nějaké nehodě musíte jít identifikovat oběť, neměli by existovat žádné výjimky. V tomto případě měla jít Linda (Sandra), jako jeho manželka, jenže na to asi trošku zapoměli... a nebo by jim to narušilo scénář s tím, že by zjistila, co se vlastně nakonec i stalo. ()

Reklama

rumczeis 

všechny recenze uživatele

Neni to tak strasne, jak tu ostatni komentuji. Az do rozuzleni je to dobre, ale zaver to to pokazi. Vystleni je snadne - osud nelze zmenit a za vsim hledej bozi zazrak. S tim se bohuzel nesmirim, chtelo to lepsi zakonceni. V prubehu jsem si vzpomnel na Osudovy dotek, autori se evidentne inspirovali ale nedokazali toho dostatecne vyuzit. ()

Kurikmoon 

všechny recenze uživatele

Tak hrozné ako uvádzajú ostatní to podľa mňa nie je. Možno práve kvôli zvolenej konštrukcii filmu som sa nenudil. Herci mi nevadili. Vzťah manželského páru bol zaujímavý. O čom šlo v tomto filme? O úplne posledný záber. ---- "Každý den, když jsme naživu muže přijít zázrak" A snáď vete predchádzajúcej: " ...Nikdy není pozde uvedomit si, co je v živote duležité a bojovat za to..." Inak povedané... DOSTANETE ASPON NAPLASŤ... ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Průměrná záležitost, která má sice zajímavý námět, ale tak nějak jí chybí tah na branku, větší napětí nebo překvapivé rozuzlení. Sandra Bullock je skvělá, ale z průměru tentokrát nadprůměr neudělala. Potěší také hudební složka. Předtucha je takovou jednohubkou, kterou zhltnete, rychle strávíte a... za krátký čas už nevíte, že jste ji konzumovali. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (8)

  • První anglicky mluvený film Mennana Yapa, německého režíséra, producenta a scénáristy tureckého původu. (ČSFD)
  • Film měl být původně natočen v New Orleans, ale filmaři od plánu museli odstoupit, protože tam zrovna řádil hurikán Katrina. (Chatterer)

Reklama

Reklama