Reklama

Reklama

Tom a Jerry: Kdo vyzraje na piráty

  • USA Tom and Jerry: Shiver Me Whiskers (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Kocour Tom se rozhodl vydat na dobrodružnou cestu na lodi kapitána Rudého piráta, aby se podílel na nalezení pokladu Dona Diega. Znuděný celodenním drhnutím paluby se zaraduje nad vyplavenou lahví s mapou pokladu. Jeho sen o nenadálém bohatství zmizí v okamžiku, kdy zjistí, že se v lahvi skrývá černý pasažér. Je to malý myšák Jerry, který je strážcem mapy, a teď se musí vypořádat s lakomým kocourem. Velký boj o poklad začíná. Tom a Jerry se rozhodnou, že při hledání pokladu bude pro oba výhodné, když spojí své síly. Podaří se jim vyhrát nad opicemi, vrhajícími kokosové ořechy, přelstít piráty a dopravit poklad do bezpečí? (TV Nova)

(více)

Recenze (11)

tomeek 

všechny recenze uživatele

Dalo se to vydržet. Nezasmál jsem se ani jedenkrát, usmál jsem se dvakrát, a to až u ducha lebky :) Jediný vtipný prvek "filmu". Zoufale nudná scénka natažená na 74 minut, kde někdo pořád bezúčelně padá a vráží do něčeho. V klasickém T&J je sice padání a narážení taky, ale má to v ději smysl a je to odůvodněné. Kdyby se postavy dokázaly rozběhnout okamžitě a neběžely pět vteřin na místě, byl by film ještě kratší. Je sice fajn, že používá klasické zvukové efekty (křiky známé z původních grotesek), ale to je asi tak všechno. Kdyby to nebylo v autobuse, nikdy si to nepustím, protože to bylo opravdu špatné. Navíc ten český dabing byl dost otravný. Maximálně 2*, za víc bych si musel naliskat. ()

baruss 

všechny recenze uživatele

Už to nieje ten Tom a ten Jerry, ktorých poznám z detstva... Možno deťom sa páčiť bude, pre mňa to bola strata času... Nieje to film pre všetky vekové kategórie, ako by sa dalo očakávať. Sklamanie ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Pokračování pirátské linky, která dává tušit, že se bude většina děje odehrávat mimo souš a tak není nouze o velmi vtipné scénky. ()

inutihar 

všechny recenze uživatele

Mark Hamill dabuje lebku španělského šlechtice a hudební doprovod cituje soundtracky z jiných pirátských filmů. Takže docela zábavné. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Těch filmů se slavnou dvojicí je hodně a najít v něm nějaký, který by vyčníval je složité. Stále jde totiž o totéž. Naháněčky nejslavnějšího kocoura a nejznámější myši je to nejdůležitější, oč zde jde. A ve filmech a seriálech se jen mění prostředí, téma a způsob. Pár filmů jsem již viděl a tento mi přijde spíše jako lepší průměr. ()

kishi_SO 

všechny recenze uživatele

aaaarrrgghhh!! nebudem zas spominat, ze to nedosahuje kvalit serialu, ved predsa najst nieco nove po tolkych castiach je priam nemozne. Tento film je sviezy, odviazany a napodiv i miestami vtipny. ()

Reklama

Reklama