Reklama

Reklama

Sarangddawin pilyoeobseo

  • Jižní Korea 사랑따윈 필요없어 (více)

Obsahy(1)

Julian je klubový playboy, zloděj a notorický lhář, což ho také jednou dostalo do vězení. Když vyšel ven, zjistil, že mu před pár dny zemřel přítel a také, že dluží bezmála tři miliony dolarů. Na splacení dluhu má jen měsíc a tak mu přijde vhod informace, že jeho mrtvý přítel po smrti rodičů zdědil se svou sestrou polovinu velikého majetku. Rozhodne se vydávat za dlouho ztraceného bratra a tím snad získá peníze, které tak rychle potřebuje. Oklamat sestru, že je její bratr, by přeci pro tak dobrého lháře neměl být problém, čas ale neúprosně běží. (Kiyoshi)

(více)

Recenze (31)

molotov 

všechny recenze uživatele

Love zero se nejspíš nezařadí mezi klasiské kousky korejského romantismu, ale pořád jde o velmi dobrý film. Jediné, co mě trochu štvalo, byl dlouhý konec. Asi čtyřikrát jsem si říkal, že to je skvělý konec a čekal titulky. Přišel ale další zvrat a po něm zase další. Film jsem si ale užil a na romantický film byl i nezvykle napínavý. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Príbeh sa mi páčil, mal obrovské predpoklady priviesť ma k slzám, ale nedošlo na to, niekde tam proste tá iskrička zostala bez pohybu, zasekla sa a vývoj deja napriek tomu, že bol zaujímavý a prekvapivý proste zamrzol na bode nula. Chcelo to niečo čo by viac pritlačilo na city. Škoda. Ale aj tak sa mi to páčilo, len si to nemôžem zaradiť medzi tie filmy, "toto si pusti, keď si potrebuješ vyplakať dušu".... ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jakmile Geun-Yeong Mun jednou přijdete na chuť, je jako droga. A tahle role jí obzvlášť sedla. Navíc dostala rovnocenného partnera, takže herecké výkony byly nadstandartní. Mnoho scén mě dojalo až k slzám už v průběhu filmu..to se mi také nestává pořád. Líbilo se mi, jak se měnily emoce a atmosféra. I hudba tomu jejich příběhu hezky ladila. Já prostě nemám co vytknout. Jeden z nejkrásnějších korejských filmů. 5* ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že styl natočení, krásnej soundtrack, celková atmosféra a i herci tenhle film dělaj v průběhu sledování neuvěřitelně přitažlivým a strašně dobře koukatelným, ale já nějak nemůžu přenést přes srdce občasný prapodivný chování a řešení různých situací hlavníma postavama, sice to krásu dopadu tohohle filmu nakazí nějak výrazně, ale zřejmý to taky bylo celkem dost a to obzvlášť v závěru ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tento film mal v podstate všetky predpoklady na to, aby sa mi páčil... a napokon sa mi nepáčil. A to tu hrali hlavnú rolu veličiny ako Láska, manipulácia, lži a vydieranie - teda všetko to, čo si ma zväčša vo filme dokáže absolútne získať. No bohužiaľ, tu ani tento koktejl nestačil. Neviem, akosi tomu niečo chýbalo - ani vlastne neviem čo, pretože aj spád to malo kvalitný, ale to spracovanie mi nejako nesadlo. A ani dvojica hlavných postáv, ktorých konanie som občas fakt nechápal. Niektoré veci boli pre mňa fakt nezmyselné a prišli mi také nútené (najmä ku koncu). Ale tak aspoň na 3* by to bolo. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen podle desetidílného japonského televizního dramatu I Don't Need Love, Summer (2002). V roce 2013 podle něj vznikl šestnáctidílný jihokorejský televizní seriál That Winter, The Wind Blows (od r. 2013). (juvelinokivi)

Reklama

Reklama