Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vic Berettonová má už pätnásť rokov. Práve sa vracia späť z Rakúska, kde bola na študijnom pobyte. Už sa teší na kamarátov z lýcea, ktorým chce rozprávať o svojich zážitkoch. Veľmi ju však trápi, že všetci navôkol majú svoje lásky, dokonca aj babička Poupette, ktorá sa chce vydať za svojho dlhoročného priateľa.. Rodičia opäť na ňu nemajú veľa času, otec François dostal novú, zaujímavú prácu a mama Françoise venuje väčšiu pozornosť jej malému dvojročnému bračekovi. Vo vlaku si nešťastnou náhodou vymení pas s neznámym príťažlivým mladíkom. A čo čert nechce, mladíka, ktorý sa vola Philippe Berthier stretne znovu a ako inak - zaľúbia sa do seba. Nebola by to však Vic, keby si nenarobila zbytočné problémy... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

TO 

všechny recenze uživatele

Studentka Vic jede domů ze školy a po cestě ve vlaku si prohodí pas s cizím klukem, do něhož se potom zamiluje, pak se rozejdou a opět sejdou. Její rodiče mají tentokrát potíže se zaměstnáním a na svou dceru nemají vůbec čas. Večírek 2 se mi líbí víc jak první díl, asi proto, že Sophie Marceau je již šestnáctiletá sexystudentka a né jen děcko ze základky jak v jedničce. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování o krásné Vic ( za herecký výkon oceněná Sophie Marceau ), které je už patnáct. Opět láska, mladistvé trable a starosti. Příjemný romantický příběh se stále vtírá příjemnou,byť jinou, melodií a pokračuje ve stopách prvního snímku. Kvalitou jej nepřekračuje, ani nepropadá. Herecké výkony jsou tak uvěřitelné, že by Vic jeden záviděl. Velikou kvalitu však stále snižuje špatný dabing a je to škoda. Kazí to nezapomenutelný filmový zážitek. ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Průměrná francouzská komedie, kterou ze zapomnění táhne výkon spolehlivého Claudea Brasseura a půvab mladičké Sophie Marceau. Ta už tady předvádí talent i charisma, díky nimž v dalších dekádách převezme štafetu po slavných ženských hvězdách francouzské kinematografie. Filmoví fanoušci si možná vybaví scénu, kde tančí s cigaretovou špičkou a napodobuje výstup z klasického amerického muzikálu. Celkový dojem: 50 %. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Zápletky jsou stavěné velmi podobně jako v jedničce, takže rozdíl je skutečně především v oněch dvou letech, které uplynuly od natočení prvního dílu. O Sophie Marceau jako šestnáctileté už není nutno přemýšlet se studem v tváři. Nejlepší je scéna, kdy Vic a Samantha šlapou chodník a mladší sestra Viciny kamarádky neumí na podpatcích chodit. Za zmínku stojí i debut Pierra Cossa, pozdějšího Mizia ze Cindy. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Sophie Marceau ... (povzdych). S ňou je svet krajší... A tak je to aj s podobnými filmami, je to môj úplne najoblúbenejší žáner, osemdesiate roky, teenageri, všetky tie cudné romanťárny s Molly Ringwald a Phoebe Cates; Hughes, Deutch, Crowe ... Nevinné filmy o dospievaní, zlý štýl mojej milovanej doby, OSEMDESIATKY!, lacný popík a trvalé... Žerem to.. Sem tam na niečo nečakane narazím, sem tam si idem na istotu do Francúzska, miesta elegancie .. Sophie a upnuté bundičky, Sophie a tanečná, prvé lásky, ten hlas, ten jazyk .. Je T'aime :) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (3)

  • Castingu na roli Philippe Berthiera se zúčastnilo 800 herců, nakonec ji získal Pierre Cosso. (Snorlax)
  • V roce 1983 byl film třikrát nominován na Césara: Vladimir Cosma za hudbu, Denise Grey za nejlepší ženský herecký výkon ve vedlejší roli a Sophie Marceau za nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli. Sophie Marceau svoji nominaci proměnila v zisk Césara. (Snorlax)

Reklama

Reklama