Reklama

Reklama

Veselé Velikonoce

  • Francie Joyeuses Pâques (více)
TV spot

Obsahy(1)

Řekne-li se francouzská komedie, nemůže ve výčtu herců ze země galského kohouta chybět jméno Jeana-Paula Belmonda. Ve filmu Veselé velikonoce ztvárňuje populární Bebel postavu nenapravitelného sukničkáře, který neustále tajně podvádí svou manželku. Ta právě hodlá navštívit svou matku a Stefan se hned na letišti poohlíží po nové oběti. Do cesty mu vstoupí mladá hezká dívka Julie - Sophie Marceauová, která se právě rozešla se svým ženatým milencem a hledá místo na přespání. To je voda na mlýn Stefana. Nejdříve Julii pozve do restaurace a nakonec ji odváží k sobě domů. Ještě než může k něčemu dojít, objeví se znenadání ve dveřích Stefanova manželka. Sukničkář se pokouší situaci zachránit, a tak o Julii prohlásí, že je jeho dcerou... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

TV spot

Recenze (291)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Snad jediný jeho film, při vyslovení jehož názvu se mi automaticky nevybaví páně Belmondova držka. Kdepak on - tentokrát ne. Zvýší se mi tlak i tep, protože mám hned před očima dívčí tělíčko jak z alabastru! Tělíčko tenkrát sedmnáctileté kočičky Sophie Marceau (ta ňadra, ta ňadra...!) A jasně, Belmondo je tam - coby štvanec svého vlastního libida - taky dobrej. Ostatně jako ve všech filmech, do kterých kdy strčil svůj rypák (mistr promine, ale tohle nos opravdu není! :-)) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nepouštějte malému děcku Terminátora, jestli z něj nechcete mít násilníka a nepouštějte puberťákovi Belmonda, jestli z něj nechcete mít děvkaře první ligy. Co vám mám psát? Věřící lidé chodí o nedělích do kostela pozdravit Boha, já zase z pohodlí svého křesla věrně uctívám Stefana, jako nejlepšího Velikonočního zajíčka, co jsem kdy viděl. Jasných pět hvězd, pokud ovšem nemusíte nikomu pevně tisknout ruku a neustále opakovat "tohle jááá bych nikdy neudělal, miláčku!" ()

Reklama

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Povečeřel slupky od brambor, zapil petrolkou, za svitu luny psal tyto řádky, neb můj displej už roky není podsvícen. Velikonoční slepička mi nikdy nesnesla zlaté vajíčko. A to mám Velikonoce tak rád. Tak jen prasklé skořápky z kraslic zbyly na mne, takové ty umorousané nevzhledné, co nikdo nikdy nechtěl, ať mám nač vzpomínat. Takže zase s příštím rokem Veselé Velikonoce! A v plné palbě! 👍 Produkce: Cerito Films ()

honajz 

všechny recenze uživatele

V dnešní době již klasická situační komedie s Jeanem Paulem Belmondem a půvabnou Sophie Marceau., pojednávající o tom, kterak povedený záletník díky svým neutuchajícím choutkám ke svádění, nechtěně a neočekávané jednoho večera k falešné dceři přišel. To spustí eskapádu veselých zvratů, ve kterých hlavní hrdina zrovna moc neumí bruslit. Ale divákovi to samozřejmě přinese velice slušnou (a jak vidno nestárnoucí) zábavu. ()

buldock 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru nejlepší komediální role Belmonda! Spousta gagů , hlášek , úsměvných dialogů , vtipných situací a k tomu krásná S.Marceau. Rozhodně by tento snímek neměl chybět v žádné filmotéce příznivců Francouzských bláznivějších komedií a hlavně fanoušků Belmonda. Hlášky jako "Papá Papá , padá mi vanilka" , "James Bond s plnejma kalhotama" jsou nezapomenutelné! Film: 89% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Margellova vila je skutečně v St. Paul du Vence, GPS - 43°42'24.134"N 7°6'9.705"E. Margellův byt je na pláži v Nice - GPS - 43°41'37.328"N 7°15'15.770"E. (Haniczka)

Reklama

Reklama