Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu mě opravdu bavila, je to taková klasická sportovní parodie se vším všudy. Ale to bylo tvůrcům zřejmě málo, tak se rozhodli, že z filmu ještě navíc udělají i parodii na kung-fu filmy a bijáky typu Mortal-Kombat. Tady už to začalo hodně pokulhávat a z příjemné parodie se hodně rychle stane úplná fraška. Přesto to byla docela příjemná oddychovka a obsadit roli hlavního záporáka Christopherem Walkenem není nikdy špatná volba. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Neskutočná hlúpsť, ktorá nemá absolútne čo ponúknuť. Je trapná a nevtipná, hlavný hrdina nesympatický a príšerný herec ale on si to zrejme neuvedomuje. mal by mu to niekto povedať a to že walken je činský chalan je také hlúpe ako keby moje ponožky začali spievať vypalovačku od AC/DC. jedine za čo si to zaslúži tie dve hviezdičky je strašne sexi maggie q, ktorá aj na to že tam má pár scén utiahne v kľude celý film. takže ak ju máte radi ako ja je to pre vás príležitosť vidieť jej dokonalosť v nedokonalom filme, viem že JohnFarst sa teraz bude stažovať že tento komentár je krátky ale po tomto by išli aj tak samé vulgarizmy a ja niesom prasa. ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Svizná nicim nezatuzejicí komedie. Vemte mortal kombat a smíchejte s vybíjenou a máte komedii o tajném turnaji v ping pongu poradane uzasnym zaporakem v podani Walkena. Mozná to , že film má jen 90 minut je naškodu. Vše jde rychle dopředu , že vlasně celý vycvík je rychlý do 5minut a nevíme ani zda se zlepsil ci ne. To je jedno tady jde o gagy. Necekal jsem , ale defacto se chvílema film zvrtne do parodie. Samotny turnaj by zaslouzil delsi trvaní , jenže turnaj je zastěrka. Celou dobu se prostě čeká až se utká se samotným Fengem! Važne jsem se bavil a jako oddychovka večer po praci doporucuju. Plno dobrých foru a Walken jako sef trida je kouzelny. Btw. chci taky byt ucen od cinske sexy ping pongove hracky. 70 procent ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Dost šílená komedie, která by se možná vzdáleně mohla porovnávat s Vybíjenou. Ovšem tam, kde na mě ve Vybíjené humor působil, tak tady nic. Pár fórů je nadprůměrnejch, ale velký procento jich taky vyšumělo do prázdna. Ani herecký obsazení nic moc- neni tu nikdo (s výjimkou Terryho Crewse a jeho skvělym představení při cestě ke stolu na zápas) kdo by mě vyloženě zaujal a film táhnul. Malý ovšem bezvýznamný plus za hudbu Def Leppard. 50 % Oblíbená část- Foglerova hláška po výhře nad Drakem a obstoupení bandou mizerů ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Čas k tobě nebyl milosrdnej. Ani já nebudu!" Východoněmecký ping-pongový šamión Karl Wolfschtag má ze všech kouzelníků s míčkem nejbrutálnější grimasy, ale Freddyho machrování s prsním svalstvem taky nemělo chybu a Maggiino vyřizování objednávek při hromadné simultánce se čtyřmi soupeři si budu navždy pamatovat. Je škoda, že tolik skvělých plajerů našlo rychlou smrt u zeleného stolu, ale já se u této hovadiny vždy skvěle pobavím. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama