Reklama

Reklama

Zítra je dnes

  • USA Tomorrow Is Today

Obsahy(1)

Když mladá Julie Petersonová zachrání život nešťastnému ztroskotanci Gregovi, dá si předsevzetí, že mu pomůže i emocionálně. Tak ho obdaruje tím nejvzácnějším, co lze někomu dát – nadějí. Toto rozhodnutí je ale trnem v oku nečekaně velkému počtu lidí v čele s místním šerifem, který chce Grega dostat za každou cenu z města, a mladým Juliiným obdivovatelem. Díky Gregově přítomnosti vyplývají na povrch pečlivě ukrývaná tajemství, jejichž zamlčování udržovalo svět v zakonzervované podobě. Ale to vše se nyní změní. A už nikdy nic nebude jako dřív. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Matty 

všechny recenze uživatele

Tajemný vágus a nesympatická puberťačka, trousící moudra jak z kung-fu filmů, vedou divné řeči o osudu a okázale kašlou na diváka. Někomu to asi bude připadat "záhadný a děsně hluboký" a pozná v tom své vlastní pocity, pro mne šlo o dost tvrdou zkoušku odolnosti, která mi neumožňuje vypustit další salvu nadávek na americké nezávisláky, neboť ji režíroval Francouz. A Francouzům divnost automaticky odpouštím (mají ji v povaze). Blbé filmy nikoliv. 40% ()

Reklama

misulka03 

všechny recenze uživatele

Pro mě velice rozporuplný film. Na jednu stranu zdlouhavý až nudný, na druhou stranu hrající na city, že se vám chce až brečet. pro mě film, který mě donutí k podobným emocím nemůže být z mého pohledu špatný, film, který ve mně vyvolá podobné emoce mě přeci musel nějak zaujmout. Ano, zaujal mě, ale i přes to dost zklamal. Příběh je prostě na jedničku, ale rozhodně bych uvítala trošku lepší spád, zajímavější momentky, propracovanější scénář a v první řadě naprosto jiný dabing, protože kdybych to měla hodnotit z celkového dojmu, ten by to potopil naprosto. Velice lituji, že jsem na to nekoukala v originále, mělo by to určitě větší kvality, ale pokud od dabingu odhlídnu byl to pro mě nádherný film s mnoha drobnými chybičkami. ()

legatio 

všechny recenze uživatele

Musím hodnotit vysoko i přes to, že první polovina filmu mě dost nudila. Konec ale vše zachraňuje, někomu možná ukápne i slzička. A bohužel jsem se díval na dabovanou verzi -> to byla chyba, nikomu nedoporučuju. Kvůli blbosti nějakého českého distributora ale hodnocení nesnížim. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Něco mi šeptalo, že to nebude takovej malér (60%), a skutečně ... mám dobrej pocit, i když s tenkym ledem sentimentu to chvílema bylo tak tak. Naštěstí se našlapovalo jemně a v křehkejch botkách, takže jsme se tentokrát neprobořili.Trochu neobratný 3 a půl *... ale že se držej za ruku s upřímností ... budiž 4*. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama