Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wayn Stracton, muž s nadprůměrným IQ, ale postrádající cit k bližnímu, unese spolu se svou milenkou Marií mladou dívku Julii. Je totiž přesvědčen, že v životě jsou nejdůležitější pouze peníze a moc - ten, kdo má peníze, má i moc. Wayn schová Julii v lese do jámy, do níž předem umístil vodotěsnou schránku, v níž by Julie měla vydržet živá 83 hodin, protože větrání a světlo zajišťuje baterie. Geniální šílenec předpokládá, že za tu dobu získá od otce dívky výkupné ve výši 500 tisíc dolarů. Pátrání po dívce se účastní FBI, policie dvou států, na celé akci se také aktivně podílí její otec. Předání kufříku s penězi se podaří až napodruhé, ovšem tím vše nekončí - je nutné najít Julii... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

jakkal 

všechny recenze uživatele

No videl som to asi pred šiestimy rokmi, tak si to už skoro vôbec nepamätám, ale viem, že to bola strašná nuda. Celý film sa skoro nič nedialo a ľudia sa len vykecávali a stále niečo riešili. Aj herci čo tam hrali mi boli veľmi nesympatický, heh najmä Urich, jeho proste nemám rád :-) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mimoriadne nudný film, o únose dcéry úspešného otca, egomaniackym šialencom. Človek by si pomyslel ako dobre a zaujímavo sa dá podobný námet spracovať. Ale toto čo tu predviedol režisér Donald Wrye, nie je nič iné ako hodina a pol bolestnej nudy. Tiež neuveriteľne amatérsky herecký výkon Petera Straussa je krutým trestom pre diváka tohto filmu. To mal byť akože muž s nadpriemerným IQ schopný takého ohavného činu? Dovoľte sa mi zasmiať. Radšej by som sa nechal ja pochovať za živa, ako by som sa mal ešte niekedy pozerať na tento úbohý thriller. * ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Už vím, kde se inspiroval film "Pohřben zaživa (2010)", který jsem nedávno viděl. - Toto je sice taky docela zábavné a trochu i napínavé, ale doporučil bych spíš ten ročník 2010. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama