Předposlední Voskovo vystoupení v televizi.! Inu špatná doba dělá špatné věci, jednou z nich bylo tvrdé omezení práce Mistra Vosky.!!! Jinak ku spokojenosti z tohoto dílka, skvěle obsazeno, dobře režírováno i napsáno.(9.1.2010)

Děj se místy odvíjel značně chaoticky, chvílemi jsem se v něm ztrácel, ale seriálu nelze upřít výbornou práci s trvale přítomným napětím a jeho umnou gradací.(10.8.2007)

Já jsem si plně vědom, že někdo jiný, kdo sledoval tento seriál, a uvidí pět hvězdiček, si může klepat na hlavu. To se stává, já také někdy nechápu pětihvězdičková hodnocení u podle mne podprůměrných filmů. Seriál Rozsudek pro mne byl tak trochu zjevením, už proto, že se jedná o seriál zcela jedinečný námětem a zpracováním. Je třeba zohlednit, že je to seriál československé televize a je třicet šest let starý. Dnes už se točí jinak, přesto mne velmi překvapilo, jak akční dílo to bylo. Některé naivní scény a dialogy je nutno přičíst na vrub době, celkově to ale bylo velmi svěží. Bylo to napínavé, dobrodružné, výborně řemeslně zvládnuté. Vidím to někde mezi čtyřmi a pěti hvězdičkami, ale za ten zážitek dávám za pět.(30.12.2006)

Napínavý děj, hodně honiček, dost akční seriál. Trochu podivné bylo pouze to, jak hlavni hrdina, který měl být v klidu po náročné operaci, absolvoval řadu honiček a rvaček. Voskova zřejmě poněkud atypická akční role.(17.2.2009)

Seriálu můžeme vyčítat mnoho věcí. Od trochu nešikovně natočených scén rvaček, kdy je v záběrech na tváře zjevné, že jde o dubléry, až po nesedící postsynchorny v některých venkovních scénách. Ovšem všechny tyhle nedostatky velkoryse odpouštím, protože jde o velice zajímavý příběh, děj má spád, nechybí mu pořádná dávka napětí a velmi přesvědčiví jsou herci v čele s Václavem Voskou.(20.4.2011)

Takové akční kreace bych od Václava Vosky nečekal!!! Znovu výborný Jiří Holý! Ten měl zlo a podlost vepsané v obličeji, jak v písance!(30.9.2011)

Ač mám Vosku jako herce velmi rád ,v této roli mě prostě neseděl a někdy se mě zdálo,že i on sám se v roli ztrácel a nevěděl jak to zahrát. Jinak je seriál velkým překvapením a trošku mě zaráží,že není víc známý. Na svou dobu určitě jeden z těch co stojí za zhlédnutí.(18.10.2011)