Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Fong (Jackie Chan) je hazardní hráč. Na celém světě existuje pouze jediná představa, která ho dokáže vyděsit víc než jeho dotěrní věřitelé: dostat na starost plačící nemluvně! (oficiální text distributora)

Recenze (92)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Sejdeme se před vchodem B. B jako Barcelona ? Ne, B jako Blbec. Rodina Chanů se tentokrát zaměřila na špionážní komedii. Scénář dělal Jackie a Benny Chan, art režii Jackie Chan, produkci Willie Chan a režii zase Benny Chan. Abych napsal pravdu, prvních půl hodiny jsem se nudil....a druhou půl hodinu taky.... To je zatím nejhorší film Jackiho Chana, co jsem viděl. Trapné scény, odfláknutá hudba a málo akce. A závěrečné titulky přinesou z toho mála nějaké nepovedené akce....jak je již zvykem. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Námet s malým chlapcom mal veľký potenciál, lenže autorom sa to veľmi nepodarilo. Zbytočne rozťahané, nudné a hlavne minimálne zábavne. Takisto je vo filme kopa nezaujímavých akčných scén. A ten rozprávkový happy end len skazil celkový dojem z filmu. Pre mňa by to bol len ďalší podpriemerný film z ázijskej kinematografie, ale jednu hviezdičku pridávam za výborne herecké obsadenie. Najmä za dvojku Chan a Koo, ktorá robila tento film znesiteľnejším. Takisto veľké plus za zvukovú stránku s krásnym ústredným songom, ktorá bol v tomto filme dosť výrazná. ()

Reklama

KoRner 

všechny recenze uživatele

Starne ten človek vôbec? Akcia slušná, humor infantilný - proste ako za starých čias. Film sa nesie vo výchovnom duchu pre mládež, ale to čo s tým dieťaťom stvárajú bolo niekedy veľa aj na mňa. Takéto niečo sa môže robiť iba v Hong Kongu. Hviezdička dole za dlhú stopáž, film v strede totiž trochu nudí. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku som sa bál, že Jackie je na tom už tak zle (ako aj mnohí ďalší akční hrdinovia kedysi), že musí natáčať rodinné komédie s malými deťmi. Preto ma pri pozeraní filmu príjemne prekvapila dávka akcie, ktorá obsahuje (takmer) tak dobré a vtipné choreografie ako za starých Jackieovských čias. Väčšina vtipu takisto nie je založená len na roztomilosti decka (aj keď nepopieram že istá časť áno), skôr som sa bál, že ho pri tých všetkých naháňačkách zamordujú. Okrem akčných a humorných scén však scenár omieľa veci stokrát videné, scény ako také sú zvláštne zostrihané (niekedy sa zdá, akoby medzi dvoma jedna chýbala, inokedy sa jedna zdá krátka, iná dlhá,...) a tak mi z toho nakoniec vyšiel "iba" priemer. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Jackieho mám rád, přesto, nebo spíše právě proto, jsem se tomuto filmu kvůli názvu a plakátu dlouho vyhýbal. Ale bohužel jsem se jej nakonec přece jen rozhodl zhlédnout. První hodina v podstatě odpad s legrací typu dítě se nám pokakalo či dítě Jackiemu ohryzává bradavku. Na chvíli se to zlepší díky celkem zábavné pasáži, kdy se v jednom bytě sejde spousta lidí, a následné autohoničce. Pak je to ale zase o ničem, tedy až na závěrečnou akční pasáž (dobrá práce s hudebními nástroji). ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • Když běží na konci filmu u titulků nepovedené scény, v pozadí můžete slyšet písničku, kterou pro tento film nazpíval Jackie Chan. (HappySmile)
  • Film měl pracovní název Projekt BB. (Terva)

Reklama

Reklama