Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Fong (Jackie Chan) je hazardní hráč. Na celém světě existuje pouze jediná představa, která ho dokáže vyděsit víc než jeho dotěrní věřitelé: dostat na starost plačící nemluvně! (oficiální text distributora)

Recenze (92)

Fr 

všechny recenze uživatele

Zloději mají mít pravidla,…ale občas musejí improvizovat!! Jackiemu karate jde, humor nestojí jen na jeho postavě, ale svojí troškou do mlýna přispějí i ostatní. Celkově to celé ve mne zanechává i přes tragický dabing sympatický dojem. I díky milému dítěti. A nebojte se k tomu přizvat své děti!! Ty se budou smát i tam, kde vy spíš budete přemýšlet o trapnosti. Takže: JÁ ***, ale děcka – to jsou jasný ****. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

----- "Chlapečku, jsem policista. Potřebuju tvoje kolo." ----- "Vlez mi na záda !" ----- Vyprávění sice chvílemi maličko ztrácí orientaci, ale nikoli osobní kouzlo. Především v závěru je nadmíru přepjaté, ale tak nějak na asijský způsob, takže s jeho nezvládnutými emocemi nemám větší problém. Akce Jackieho a spol. je tradičně z hlediska choreografie špičková a v reálu bravurně zvládnutá - a veselé scénky se neuchylují k nemístně trapným manýrám, takže celkový dojem je jednoznačně pozitivní ... 3,5* ()

Reklama

pugs 

všechny recenze uživatele

"Ty hajzel!" Ako všetci isto vieme, tak Jackie Chan sa vyžíva v akčných komédiach, a zakaždým má šmrnc alebo, ak to tak mám nazvať, svoju zvodnosť. Tentoraz si to vyskúšal s deťmi napr. ako to urobil Bruce Willis alebo Arnie. Nebola toho škoda, lenže Jackieho potenciál je tu nevyužitý a vlastne aj stráca na svojom herectve. Keby nebol jeden z mojich obľúbencov šup so Zlatou Malinou. Choreografie súbojov? Čo o nich? Neviem, jak vy, ale podľa mňa sa tam niektoré scény aj opakovali, ale to nevadí. Stále to pôsobí efektne a nevšímate si toho. Keby tam bolo viacej akcie prekročil by som aj tých 70%, takto to je len na 6/10. ()

uzzi 

všechny recenze uživatele

Filmy jako tento si vždycky pustím na odreagování, s tím že se pobavím, zasměju a vymeju mozek. Bohužel jsem si bohužel vymyl mozek, posléze ještě oči a šel se podívat po něčem lepším. Ani tak nevadí, že zápletka je ohraná, ale celé to bylo takové r-o-z-t-a-h-a-n-é a těch 134 min není obhajitelných (vzhledem k tomu, že polovinu stopáže někdo ječí a čumí na dítě). Nemám moc rád Hong-Kong produkci a tak je chyba asi ve mě, při těch afektovaných výkonech a uřvaných dialozích mě postavy vyloženě s..ou. ()

Tamten 

všechny recenze uživatele

Dříve se Jackieho filmy dělily na chvíle průměrné komedie a chvíle skvělých bojů se spoustou akrobatických parádiček. V novějších dílech jsou části 3 - průměrné komedie se změnila v trapnou komedii, akční bitky se zkracují a mění na "házení po sobě nábytkem" a navíc se do filmů dostávají "citové" pasáže, které ale na city prostě nepůsobí. I tento film pokračuje v tomto trendu. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • V jedné ze scén má mimino žužlat bradavku Jackieho Chana. Filmaři k tomu však nemohli dlouhou dobu dítě donutit. Scénu se jim podařilo natočit až poté, co Chanovu bradavku pomazali medem. (Raztubyl)
  • V cameo rolích policistů v obrněném voze se ve filmu objevují herci Nicholas Tse a Daniel Wu. (Raziel811)
  • Dítě, které je ve filmu uneseno, hrál roční Matthew Medvedev čínsko-kolumbijského původu. Ten se k filmu dostal, když jej v metru spatřil asistent režiséra a přemluvil jeho rodiče, kteří byli v Hong Kongu jen na dovolené. (Raztubyl)

Reklama

Reklama