Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jigsaw i jeho učednice Amanda jsou mrtví. Dva ostřílení agenti FBI, agent Strahm a agent Perez, uslyší o vraždě detektiva Kerryho a pomáhají detektivu Hoffmanovi vyřešit, co zůstalo z Jigsawovy poslední hry. Ale velitel útvaru rychlého nasazení Rigg byl sám zatažen do vražedné hry a má jen hodinu a půl na to, aby zvítězil nad řadou zvrácených a hrůzných nástrah a zachránil starého přítele i sebe před strašlivým koncem. (Filmbox)

(více)

Zajímavosti (17)

  • Rigg (Lyriq Bent) má ve filmu zbraň Beretta 92FS ráže 9x19mm. (dc125)
  • Film byl natočen za 32 dnů. (Elisebah)
  • Do kin byl film zasílán pod krycím názvem Angel Fish. (Elisebah)
  • Film s rozpočtem 10 milionů amerických dolarů celosvětově utržil 139 milionů dolarů. (Rodriguez)
  • Producenti si přáli, aby si Donnie Wahlberg svou roli detektiva Erica Matthewse z trojky zopakoval, ale kvůli angažování v jiných projektech to zpočátku nebylo vůbec možné. Proto s ním prvotní verze scénáře vůbec nepočítala. Jakmile ale začalo natáčení, herec si přece jen dokázal udělat čas a scenárista jeho postavu do filmu narychlo zakomponoval. (Rodriguez)
  • Darren Lynn Bousman režíroval již dva předešlé díky. Smlouvu na režírování dvojky podepsal hned dva týdny předtím, než jednička zabodovala v kinech, tedy v době, kdy nikdo nevěděl, jak bude první film úspěšný. (Rodriguez)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous film umiestnil na 97. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Film bol zakázaný v Malajzii. (Paldiny)

Související novinky

Další Nezvratný osud od tvůrců Saw?

Další Nezvratný osud od tvůrců Saw?

14.01.2019

Studio New Line se rozhodlo oživit svoji brutální hororovou sérii Nezvratný osud, najalo přitom scenáristy posledních několika Saw Patricka Meltona a Marcuse Dunstana. Předchozích pět snímků… (více)

Nemrtvý, kam se podíváš

Nemrtvý, kam se podíváš

08.10.2008

Chodící shnilotiny jsou pořád v kurzu. Máme pro vás tři projekty, které se zombíky jen hemží. Táta Romero chystá další mozkově-střevní hostinu, Woody Harrelson se musí probojovat skrz Zombieland a 28… (více)

Leprechaun se možná vrátí

Leprechaun se možná vrátí

15.08.2008

Všechny hororové ikony jsou už rozebrané a buď už jsou jejich remaky na světě, nebo se velmi brzy objeví. Hollywood je však stále línější a línější vymýšlet něco nového, takže přišla řada i na ty… (více)

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (více)

Reklama

Reklama