Reklama

Reklama

Robot Chicken

(seriál)
USA, (2005–2022), 41 h 43 min (Minutáž: 10–12 min)

Hrají:

Seth Green, Breckin Meyer, Abraham Benrubi, Sarah Michelle Gellar, Mila Kunis, Alex Borstein, Macaulay Culkin, Scarlett Johansson, Mark Hamill (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(11) / Epizody(224)

Obsahy(1)

Satiricko-parodický seriál produkčního týmu okolo Setha Greena si nebere servítky a paroduje nejenom popkulturní fenomény a aktuální aféry, ale i kultovní filmy a seriály. (SaNcHeZ_cz)

Recenze (119)

kriplozoik 

všechny recenze uživatele

Ano, někdy dlouho hubu k úsměvu nepřišklíbnu, ale některé skeče a gagy mezi tím jsou vynikající - autoři dokáží vystihnout ironii nebo najít nečekané zvraty a zvratky. Celkově je to trochu uřvané. Psychopatismus autorů není horší než u jiných. Zvuk nepatří mezi nejlepší. Plus je animace loutek - musela to být strašná piplačka. ()

woo-hoo-hoo 

všechny recenze uživatele

Kot-ko-dák! S touto spoločnosťou, s touto (pop)kultúrou nie je niečo v poriadku ale toto “Robotické kura” to neanalizuje ani nenapráva: robí si z toho srandu a vytláča mechanický pomaranč zla a imbecility až človeku kvapkajú slzy smiechu. Komixy, filmové postavy, celebrity- sem s nimi. Čiže tri krát hurá, je tu robotické kura až kým sa z toho človek tri krát nepočúra. ()

Reklama

Beri 

všechny recenze uživatele

Bože ako úboho sa Seth Green snaží vykradnúť seriál Family Guy, až by si zaslúžil nakopať do rozkroku. Síce majú diely len okolo 10 minút, vďaka absenci humoru však máte pocit že omnoho viac. Na jeden poriadny vtip musíte čakať aj niekoľko epizód a keď príde, tak zistíte že ste ho už niekde počuli, navyše vtipnejšie podaný. ()

perutman 

všechny recenze uživatele

Vynikající seriál, který v rychlém střihu servíruje nejrůznější parodické skeče. To vše navíc parádní loutkovou formou, která mi přijde k popukání sama o sobě. Nejúžasnější díl je speciál o Star Wars, to jsem sebou mlátil v křesle jako by bylo elektrické. A pak že Jar-Jar je debilní postava, jo když se s ní umí naložit takhle... ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Tento seriál v mých očích vyzdvihuje Setha Greena o několik pater výš do kultovního nebe. Desetiminutové epizodky, u kterých je NUTNÉ znát dokonale USA pop-kulturu. Bez její znalosti je tento seriálek pro běžné obyvatelstvo takřka nestravitelnou brutalitou klepající na hranici dobrého vkusu každým dalším dílem... totálních 100%... P.S.: Výpis známých celebrit zde není ani zdaleka kompletní. Člověk musí smeknout, že je spousta z nich ochotna se účastnit na tak odvážném a nekorektním projektu... ()

Galerie (64)

Zajímavosti (11)

  • Záverečná hudba je kotkodákajúcou verziou The Gonk - hudba hraná v nákupnom stredisku vo filme Dawn of the Dead, ktorý bol tiež použitý v záverečných titulkoch. (ČSFD)
  • Les Claypool je skladateľom hudby v seriáli. Tiež zložil a naspieval hudbu pre seriál "South Park" a je lídrom skupiny Primus. (ČSFD)
  • Šialený vedec, ktorý nikdy neprehovoril, sa volá Fritz Huhnmörder. Huhnmörder v nemčine znamená "vrah kurčiat". (ČSFD)

Související novinky

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

08.04.2021

Další špatná zpráva pro letní sezónu v kinech – sci-fi blockbuster The Tomorrow War s Chrisem Prattem totiž po dohodě zamíří na streamovací službu Prime Video od Amazonu. Snímek původně zaštiťovalo… (více)

Pinocchio vs. Pinocchio: Burton vs. del Toro

Pinocchio vs. Pinocchio: Burton vs. del Toro

17.11.2012

Děsil nás v podání Roberta Benigniho, bavil jako vedlejší figurka v Shrekovi. Dřevený panáček, který toužil být chlapečkem z masa a kostí. A pořád lhal, tak měl z toho často erekci nosu. Pochází z… (více)

Reklama

Reklama