Reklama

Reklama

Robot Chicken

(seriál)
USA, (2005–2022), 41 h 43 min (Minutáž: 10–12 min)

Hrají:

Seth Green, Breckin Meyer, Abraham Benrubi, Sarah Michelle Gellar, Mila Kunis, Alex Borstein, Macaulay Culkin, Scarlett Johansson, Mark Hamill (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(11) / Epizody(224)

Obsahy(1)

Satiricko-parodický seriál produkčního týmu okolo Setha Greena si nebere servítky a paroduje nejenom popkulturní fenomény a aktuální aféry, ale i kultovní filmy a seriály. (SaNcHeZ_cz)

Recenze (119)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Robot Chciken je zajisté fénomén, ale já se nemůžu zbavit dojmu že první série je takový trochu suchý rozjezd. Bohužel celkem dlouhej, co se ale musí vyzdvyhnout je rozhodně finální znělka to "kvokání" je geniální, a taky to že Green sehnal toliko neuvěřitelných celebrit. Jo a taky famozní poslední epizody kde vždycky všici zhebnou:-D Dávám hodně silné 4*, protože Family guy který sjíždím zároveň mi přijde lepší. ()

tuberatanka 

všechny recenze uživatele

Seriál, kde každá epizóda je poskladaná z navzájom nesúvisiaceho nespočetného množstva drobných epizódiek, skečov a mikrogagov, niektoré sú dlhé iba päť sekúnd, a väčšina z nich nie je dlhšia než je potrebné. Väčšinou (ale zďaleka nie vždy) ide o nehorázne, drsné a nápadité paródie na americkú popkultúru, kde pochopenie humoru nezriedka závisí od znalosti kontextu; avšak priemerný tunajší televízny divák zistí, že väčšina z toho na čo sa díva, je mu minimálne povedomá. Pokiaľ už niečo začne nudiť, s istotou to aj tak po chvíli skončí. Nápady sa valia takou rýchlosťou, že človek to občas nestíha sledovať, bábková animácia je rovnakou mierou odfláknuto šmatlavá a zároveň invenčne zbesilá. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

„Kate Winslet as ... The washing machine..." Geniální seriál, který paroduje snad všechno podstatné, co se kdy zapsalo do historie (především do té popkulturní a americké), u nějž se budete bavit podle toho, jak parodované předlohy znáte (mě ale samotnou překvapilo, že devadesát procent parodovaného materiálu jsem sama znala minimálně z doslechu, když ne přímo, takže žádný problém). Všechno s parádní hlasovou podporou Mily Kunis, Rosario Dawson, Amy Smart, Setha Greena a dalších celebrit, z nichž mnoho si sem, s pochopením pro ten správně šťavnatý sarkamus, sem tam cameácky zaběhlo nadabovat sama sebe. Během několika dní jsem sjela všechny díly až do devátého páte série (jenž je momentálně poslední) a se slinou na bradě doufám, že se brzy dočkám další várky, v níž se sem tam zase objeví nějaký klenot, jenž se zapíše do mé subjektivní síně parodické slávy Robot Chicken, na jejímž vrcholu prozatím stojí Mario ve Vice city a mix Mario Kart vs The transporter (aneb houbička z nintenda může být daleko drsnější než Statham XD ). ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Ostře originální seriál s ostrým humorem Setha Greena a jeho týmu. Epizody se nedají srovnávat, každá je úplně jiná a paroduje pokaždé něco jiného. Kolem 4. Série to už trochu pokulhává a seriál se dostává do stereotypu..Ale pořád je to ten starý Robot Chicken jak ho známe, což se třeba o osmé sérii Family Guy říct nedá. Nejoblíbenější skeče: Help the aged (http://www.youtube.com/watch?v=uQbyvXyf-bs ) , Eat To Freedom (http://www.youtube.com/watch?v=Aw7Gs91pQ4o ) , Grand Theft Mario a Unicorn Land (http://www.youtube.com/watch?v=TiELAlcBSq8 ). Za občasnou nudu, za kterou může možná moje neznalost o americké kultuře musím dát "pouze" 72% . ()

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Robot Chicken je iba obyčajný seriál ,ktorý využíva svojú otvorenosť na 110% a po vzore South Parku si robí srandu zo všetkých a zo všetkého. Nedá sa mu to brať za zlé. Ak ste teda rovnakí cynici a ľudia bez chrbtovej kosti ako ja. Narozdiel od podobných projektov ,ale tento seriál využíva politickú satiru a nebojí sa ponižovať známe postavy a seriály. Takže ak si chcete zničiť detstvo ,viete ,čo si máte pozrieť. Ak vám nevadí prehnaný amatérizmus potom to stojí za pozriete. Na poradí nezáleží. Seriál je čisto epizódny. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (11)

  • Hoci väčšina stop-motion animovaných figúrok je vyrobených z hliny, figúrky v tomto seriáli sú hybridy plastických končatín bábik a polystyrénových trupov alebo hračiek, ktoré sú kompletne vyrobené z plastu. Veľmi málo malých figúrok, ako sú lumíci v Animal Kingdom, je vyrobených z hliny. (ČSFD)
  • Záverečná hudba je kotkodákajúcou verziou The Gonk - hudba hraná v nákupnom stredisku vo filme Dawn of the Dead, ktorý bol tiež použitý v záverečných titulkoch. (ČSFD)
  • Les Claypool je skladateľom hudby v seriáli. Tiež zložil a naspieval hudbu pre seriál "South Park" a je lídrom skupiny Primus. (ČSFD)

Související novinky

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

08.04.2021

Další špatná zpráva pro letní sezónu v kinech – sci-fi blockbuster The Tomorrow War s Chrisem Prattem totiž po dohodě zamíří na streamovací službu Prime Video od Amazonu. Snímek původně zaštiťovalo… (více)

Pinocchio vs. Pinocchio: Burton vs. del Toro

Pinocchio vs. Pinocchio: Burton vs. del Toro

17.11.2012

Děsil nás v podání Roberta Benigniho, bavil jako vedlejší figurka v Shrekovi. Dřevený panáček, který toužil být chlapečkem z masa a kostí. A pořád lhal, tak měl z toho často erekci nosu. Pochází z… (více)

Reklama

Reklama