Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Sedmidílný animovaný seriál na námět knihy Pohádky lesního ticha, kterou napsala Marie Kubátová pro malé čtenáře. Vydáme se tam, kde je les nejhlubší a mech nejměkčí, kde žijí Hajadla – lesní skřítci Krišpín, Silvestr, Vendelín, Barnabáš, myška Eliška a celá plejáda zvířátek jsou zárukou, že se děti mají na co těšit. Projekt vznikl kombinací loutkové a ploškové technologie ve studiu AAA Praha. Autory scénáře, výtvarných návrhů, animace a režie jsou manželé Dagmar Doubková a Jan Tománek. Komentář pohádek čtou nezaměnitelným způsobem Naďa Konvalinková, Ota Jirák a Jiří Lábus. Původní hudbu zkomponoval Petr Skoumal. Výtvarnice a režisérka D. Doubková je nositelkou mnoha ocenění na domácích i zahraničních festivalech animovaných filmů. Její tvorba již léta vzniká originalitou výtvarného vidění i způsobem uchopení zpracovávané látky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

dejvyd 

všechny recenze uživatele

No nevím, zlaté staré večerníčky .... jak z pohledu mého - já vyrůstal na těch starých večerníčcích, tak z pohledu mého syna - tomu ten večerníček moc neříká ... jediné co si z toho bere, že tam bude polštář (vůbec nepozna co je jako postava ....) ... oproti tomu když se díval třeba na Krakonošské pohádky, Makovou panenku a motýla Emanuela, a další tak ty mu dali daleko víc - poznával zvířatka, vnímal ten děj té pohádky .... Takže hodnocení 30% a už by to nemuseli dával v televizi, aby se dalo na večerníček dívat, když už za to platím ty poplatky jako celý náš národ :-) ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Starý večerníčky jsou starý večerníčky. Tohle je odpornej paskvil, loutky jsou doslova hnusný a odpuzující (ani bych se nedivil, kdyby se na to ty děti nechtěly dívat). Ať radši dají prachy na něco pořádnýho než na tohle. ()

Reklama

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Poměrně zmatený scénář, pak docela divné postavičky, které jsou úplně stupidně namluvené... a to je asi tak všecko. Ta animace docela jde, ale takovej paskvil se zachránit nedá. Chudáci děti. *** Ve zkratce: Milé děti, choďte spát o 15 minut dříve, vyplatí se to. ()

maoc 

všechny recenze uživatele

Celkem pěkné, ale nemá to ten přesah, aby to opravdu bavilo i dospělé. Děti myslím budou spokojené. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama