Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odvážná lovkyně bouří na stopě tornád, která odporují všem meteorologickým zákonům. Jamie Marshallová je mladá nadaná odbornice výzkumného ústavu, která pracuje na lokalizaci a příčině vzniku tornád. Náhle je odvolána do Colorada, kde zuří ničivé tornádo. Spolu s operativním štábem přímo na místě zjistí, že výskyt tornáda obrovské síly nebyl náhodný celá oblast je velmi přísně střežena a slouží k tajným testům tzv. oddělení energie. V tajné laboratoři testují energetické pohony získávané prostřednictvím satelitu, jež mohou vyvolat změny atmosférického vzduchu, a způsobit tak vznik tornád. Předpovědi meteorologů jsou hrozivé a ničivé tornádo se znova neúprosně blíží (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (37)

tron 

všechny recenze uživatele

Čo dodať. TWISTER je TWISTER a herečka z TOP GUN je herečka z TOP GUN. A seriálový Tarzan k tomu ako bonus, keďže ste poslúchali. ()

dobso odpad!

všechny recenze uživatele

Jedno z najhorších pokračovaní, aké som kedy videl. Reálny twister nahradilo čisté cliché o konšpirácii vlády a armády, ktorá zo svojimi pokusmi spôsobila zásadné zmeny atmosféry. Absolútne nerealistické tornáda a veľa vecí, ktoré zo skutočnosťou nemá nič spoločné, napríklad viacnásobné tornáda existujú aj v prírode a niesú vôbec výnimočné. Guľový blesk úplne nedôveryhodný a ten počet.... žiaľ pri ňom som sa mohol len smiať. Žiaľ tento film berem, len ako zlý vtip. ()

Reklama

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutecnej shit tady si chtel jenom nekdo namastit kapsy a vytriskat neco z popularity Twistera doufam ze se mu to nepovedlo videl jsem totiz hromadu silenych lacinych tornado filmu ale tenhle zatim suverene vede ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímků o tornádech vzniklo a stále vzniká nemalé množství a to jak na poli velkozpočtovém, tak i nízkorozpočtovém či přímo televizním. A právě televize se týká tento skromný snímek, který je dokonce veden jako volné pokračování kinofilmu z roku 1996 pod názvem “Twister”. A protože je to, ještě jednou, televizní, tedy s rapidně nízkým rozpočtem, nelze z výsledku očekávat nic velkolepého. Kupodivu Asylum si tvůrci i tak směle vzali do kapsy. A šli na to od lesa. Takový film se neobejde bez vizuálních efektů, ale když se to nechá až na konec a do té doby se bude jen svým tempem odvíjet nijak zvláštní děj, je vyhráno. Vizuální efekty jsou očekávaně slabé, ale není jich tu tolik. Žádná pecka to tedy není, ale pro televizi jako levnější alternativa kinosnímku zcela dostačující. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Lajdácke Béčko, keď nie Zetko. Film akoby čisto nočný, akoby sa skoro celý odohrával na jednom mieste, ktoré pripomína štúdio. Je s efektmi tak otrasnými, že som mal pocit, že sledujem film zo 70. rokov. Nuda, des, naivita a trápnosť. Chlap, ktorý túži viac po stresi ako po oddychu s krásnou dievčinou a radšej si vyberie ženu posadnutú búrkami. Myšlienka s prispením ľudí a terénu k tornádam, guľovým bleskom a všeobecne búrkam bola zaujímavá, ale nebola niekam rozvinutá, nedošlo to nikam. Totálne zbytočný film, ktorý nemal vzniknúť. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. (willy1)

Reklama

Reklama