Reklama

Reklama

Devätnásťročného losangeleského pouličného tanečníka DJa (Columbus Short) úplne vykoľajila tragická smrť jeho mladšieho brata – a zároveň ho dostala do problémov... Po tvrdom procese pred súdom pre mladistvých sa otrasený DJ rozhodne začať nový život na jednej z najlepších Atlantských univerzít a tiež získať si lásku krásnej April (Meagan Good), dievčiny svojich snov. Lenže všetko jeho úsilie stať sa dobrým študentom a zblížiť sa s April sú razom druhoradé, keď sa o DJa, ktorý je mimoriadne talentovaným tanečníkom, začnú intenzívne zaujímať dva súperiace študentské spolky. Jedni i druhí chcú od neho v podstate to isté – aby za nich nastúpil v legendárnej súťaži! Obe bratstvá si totiž veľmi dobre uvedomujú, že bez jeho dych vyrážajúcich tanečných kreácií súťaž určite nevyhrajú... (TV Markíza)

(více)

Recenze (62)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Muzika mě v tomhle filmu nebavila, ale nemůžu mu vyčíst, že ty tance nestály za to. I když tohle není můj šálek čaje, rozhodně to zatracovat nechci. Jenom ten film není určen pro mě, jiní se u toho určitě pobaví a černá americká většina asi tuplem, pro koho jinýho by tenhle film také jinak byl. Pro drsňáky, rapáky, a různý kluky z ulice. Takové filmy u nás asi moc šancí nenadělají, nebo já bych to tak chtěl, opak je bohužel pravdou, protože takových lidí se tu objevuje čím dál tím víc, a to ani nemusí být černí, nemusí umět to co umějí v tomto filmu, stačí jenom rovnej kšilt, kopu řetězů a drsný jou čekuj můj skilz yéh! a je naděláno... ()

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $13miliónovTržby USA $61,356,221Tržby Celosvetovo $75,511,123Tržby za predaj DVD v USA $33,088,600 //počet predaných kusov 2,005,195 ()

mandes 

všechny recenze uživatele

rozpočet : $14 million otvárací víkend : $21,833,312 tržby celosvetovo : $75,511,123 /// Pre mna ani tie tanecne cisla nemali stavu ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Dramatický začiatok nepôsobí nijak hrozne, ale smrť blízkeho a následne presťahovanie sa na inú školu? kde som to už len videl.... Tak ale treba uznať, že Sylvain White prišiel aj z niečím novým a to steppingom. Mix Hip-Hopu a stepu? Prečo nie, však pár nových maličkostí a nových choreografií sa vždy počíta.............. Soundtrack Tim Boland: 1. Go Hard or Go Home ,2. Vans ,3. Poppin' ,4. Sign Me Up ,5. The Champ ,6. Walk It Out ,7. Pop, Lock & Drop It ,8. The Deepest Hood ,9. Come On ,10. Supermixx's Black in the Building ,11. Storm ,12. In the Music ,13. Ain't Nothing Wrong with That ,14. Bounce Wit Me , ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Celý film je v podstatě jednou velkou přehlídkou breakařského stepu, případně battlu. A na tuto konstrukci je nabalen dvěstěkrát viděný, ohraný a zde navíc dosti nudný příběh natahovaný na téměř neúnosnou délku. Škoda, že tvůrci zabředli takřka pouze v ukázkách stepu a tradiční breakdance, jak ho znají skoro všichni (americká kola, air-tricky, atd) se tu objeví pouze v začátku, kde je ještě umocněn hustou akrobacií. Prvních 7 minut je to super podívaná, rychle střižená, místy zpomalovaná, doplněná o skvělou raperskou hudbu. Zbytek filmu je to opravdu "jen" o tom stepu a je mi jasné, že ten, kdo tomuto stylu (a vůbec breaku) příliš neholduje, nechápe, proč jedna taneční skupina vyřvává, slabikuje a hláskuje své jméno, uráží svého soupeře a syčí u toho jako Nachový Kobry z Globo Gymu. Soundtrack v rámci žánru (rap) slušný. Pro tanečníka s mentalitou breakaře jistě zážitek, jinak těžká nuda s několika světlými momenty. 13 miliónů dolarů(rozpočet)/75 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Na stará kolena asi začínám být přecitlivělý - jinak se to vysvětlit nedá. Prachsprostá lovestory zápletka: WTF? Bídné herecké výkony: WTF? A do třetice všeho dobrého: "muzikálový snímek" bez obstojných tanečních či zpěveckých čísel: sucks! Ano? Ne. Zkouším se na film Sylvaina Whitea podívat z trochu jiné perspektivy, a kupodivu se mi to daří. Stačí nevinné zmáčknutí tlačítka "play" na ovladači - od filmu moc nečekám, a co se nestane? Sterilní děj ani na minutu nenudí, pořád je na co se dívat, Meagan nejkrásnější černoška na zemi, drama jako višité z autentického příběhu hudební školy... No prostě: klidně mě ukamenujte, ale mě se to fakt líbilo. Občas asi není od věci, dát na obyčejné emoce. P.S. Jinak už se konečně vy*erte na komentáře typu "muzika v tomto filmu mi nesedí", apod. Každý zdravě uvažující, objektivní člověk, dokáže ve svém okolí akceptovat věci, které se mu sice nezajídají, ale mají něco do sebe. Není nic těžkého na tom, proměnit se na 120 minut v nezaujatého tvora, který dokáže chladně ohodnotit věci, které by mu jinak byly proti srsti... Think about it, smart asses! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 3/10 Choreografie 4/10/// +kvalitní dramatický příběh, romantická dějová linka, slušné obsazení na taneční film -hudba rozhodně nepatří do mého vkusu, slabá choreografie, herci (tanečníci) nic extra nepředvedou (kamera to dost kazí), i závěr je na poměry tohoto žánru celkem nevýrazný, chybí tomu víc emocí, chtělo to větší chemii mezi postavami/// Proč mám pocit, že jsem to už někde viděl? Ale neřešme to. Tyto taneční filmy jsou si hodně podobné a vždy mají podobný průběh. Důvod proč film nehodím mimo taneční plac je ten, že jako dramatický příběh má co nabídnout a navíc mě celkem zajímal vztah hlavního hrdiny a Meagan Good, které to tady hodně slušelo. Jinak fain vedlejší postavy, ale v tom hlavním film bohužel selhává, škoda každé promarněné šance na skvělí taneční film./// Celkem 57%/// ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Puvodne jsem se tesila na film s prvky Stompu, popripade jsem doufala, ze by se tu jejich skvadra mohla treba i objevit. Omyl. Sice to neni to, co jsem cekala, zato kvalitou jsem byla prekvapena. Co se tyce uvodnich par minut, ve kterych probehne freestyle battle, tak ty jsou proste uzasne. Bohuzel pak se do toho primicha plitky dej, ovsem genialni tanecni kreace zustavaji. Kam se hrabe Step up...STOMP UP!!! ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tenhle film teda zásadně překvapil ve všem co jsem čekal protože jsem dostal úplně jinou dávku adrenalinu. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Při sledování začátku jsem si myslel, že půjde o další film, kde budou break dance battly. A taky že jsem se nemýlil. Ale tento film se liší od ostatních flmů zaměřených právě na toto téma. Nevyskytujou se zde zádné gangy a ani žádná ghetta. Dalo by se říci, že ghetta a gangy jsou nahrazeny univerzitními kluby, což filmu jedině prospívá. Navíc to není jen o break dancu ale o stepování. To já tedy nemusím ale bylo to dobré a trošku řízle breakem. Dobrá hudba. Nejde samozřejmně o čistý hip hop ( ten já rád ) ale o taneční hudbu ale i tak si nemůžu stěžovat. A samozřejmností je předvídatelný konec. Hodně mně potěšila účast rapperů, kteří dělaji RnB a to konkrétně Ne-Yo a Chris Brown. Dost mně zaujal výkon neokoukaného Columbuse Shorta, kterého jsem ještě nikde neviděl hrát, tak podal velice slušný výkon. Někomu by se možná zdála být unavná stopáž snímku, ale skoro dvě hodiny jsou celkem v pohodě. A právě tím se Stomp the Yard liší od ostatních filmů se stejným tématem, které měli cca 90 minut. Opravdu dobrý film, který si ty 4* zaslouží. ()

Crazer 

všechny recenze uživatele

Teď už můžu srovnávat se Step Up 2. Narozdíl od Step Up má tenhle film opravdovou duši a není jenom o tanci, ale skutečně se zde odehrává emocionální příběh. Výborný! ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

hmmm...tak dalsia tancovacka o dosiahnuti svojho ciela so stastnym koncom plna tupych klise vsetkych druhov...jedine co tu ako tak vycnieva je zadok meagan good a niektore stepove sceny (najma ta na konci je husta)...ale inac odporucam you got served... ()

Popluh 

všechny recenze uživatele

Taneční filmy zrovna dvakrát nemusím (neokouzlují mě ani klasiky typu Hříšný tanec či Flashdance apod), ale tohle mě celkem dostalo. Přestože Divoký Stomp podobně jako Let´s dance zpracovává stokrát viděný příběh akorát okořeněný tancem, svoji úspěšnější romantickou konkurenci válcuje především zpracováním, které je v tomto případě o třídu výše. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Tak tento tanec zvaný "stepping" nebo co, je podle mě, stejně jako i celý film naprostá šaškárna postavená na hlavu. Nezáživné, neefektní poskakovaní sem a tam se současným děláním ksichtů. Vůbec jsem nepochopil, jak mohou nějaké týmy soutěžit v takovém křováckém rituálním natřásání a jak věděli, kdo je lepší, když tam zrovna nebyla porota a tak, ale neva. No a popové hvězdičky Ne-Yo a Chris Brown by si dneska se svou novou hudební image mohli zatančit už akorát tak někde s teploušema na diskotéce. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Tyhle taneční hip-hop filmy jsou na jedno brdo. Většinou se nevyržím dívat do konce a dělám u nich nějakou jinou činnost. Divoký Stomp mě překvapivě bavil. ()

Fíla 

všechny recenze uživatele

Konečně aspoň malý příběh, kde to není jenon o tančení. Sice je pointa velmi tenká avšak hned na začátku, i tak tenhle film vyzdvihnu výš. Je to takové to, že se na to dá v pohodě dívat. Viděl bych to okolo 70% za úspornou, ale zřetelnou kreaci. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Tak nějak film na jedno brdo se street dance, let´s dance atd... Ale něco se mě na tom i líbilo takže ... HODNOCENÍ: 50% (3*) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Prehliadka Breakdance-u - o tom je cely film. Nebavilo ma to. Mozno aj preto, ze Sylvain White ma na svedomi I Know What You Did Last Summer 3. 10 % ()

Související novinky

Kdo s kým a za kolik

Kdo s kým a za kolik

16.01.2007

Staré pořeklo říká, že méně je někdy více. Ano, je to pravda, někdy je skutečně lepší se krotit, vážit každé slovo a dělat vše se zdravou mírou. Na druhé straně... v každém z nás je kousek megalomana… (více)

Reklama

Reklama