Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Letecký inženýr a majitel prosperující firmy Ted Crawford sleduje manželku Jennifer při schůzce s milencem. Když se žena později vrátí domů, Ted ji obejme, řekne jí, že ji miluje, a pak ji střelí do hlavy. Pečlivě zahladí stopy, vykoupe se a spálí své šaty. Mezitím dorazí policie. Ted pustí do domu pouze poručíka Roba Nunallyho a bez váhání se mu k vraždě přizná. Šokovaný detektiv pozná, že střelená je jeho milenka. Zatímco policie Teda zatýká, přivolaný lékař zjistí, že Jennifer ještě žije. Má však nevratně poškozený mozek, z bezvědomí se nikdy neprobere. Případem je pověřen ambiciózní mladý žalobce Willy Beachum, který zatím všechny případy vyhrál. Má vražednou zbraň i doznání. Zdánlivě jednoduchý případ se zkomplikuje, když Ted prohlásí, že je nevinen, a vzdá se obhájce. Vzápětí detektiv Flores oznámí, že Tedova pistole není vražednou zbraní. K dalšímu dramatickému zvratu dojde, když Ted prozradí, že detektiv byl milencem jeho ženy a on se přiznal jen proto, že se bál o život. Soudkyně je nucena výpověď označit za vynucenou, a tedy neplatnou. Na Willyho se zlobí nadřízený, protože se na případ špatně připravil. Zdá se, že Ted má jednání pevně v rukou a dosáhne osvobozujícího rozsudku... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (585)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VAŠE ŽENA…JE V POŘÁDKU?“ ,,NEMYSLÍM, ZASTŘELIL JSEM JI.“ Banální, jasný případ pro Willy Beachuma…. PŘÍBĚH:**** velmi dobrý. Na jedné straně vysmátý milionář (výborný A.Hopkins), na straně druhé mladý, ambiciózní právník (taktéž výborný R. Gosling), který se dostává do časové a psychické tísně./ NAPĚTÍ:**** líbí se mi soudní dramata. Ta atmosféra, která vyzařuje z dobře natočeného přelíčení, hudba, dialogy a grimasy mě ,,bere". A hlavně zde většinou hrají prim herecké výkony. Také okamžiky, kdy se z oběti stává lovec a naopak, jsou velmi vzrušující. A pak se stává, že nevím, komu vlastně držím palce. A Vy to víte? Všichni prohráváme…. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Začátek slibuje hodně povedený film, ale postupem času to trošku slábne. Anthony Hopkins má neskutečné charizma a já mu fandila do samého konce. Ryan Gosling ze sebe možná mohl vydat více, i tak se na něj ale dalo dívat. Rozhodně se jedná o nadprůměrný snímek, ale k dokonalosti mu chybí větší napětí a schopnost zaujmout diváka. Přesné 4*. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nic není tak jak se zdá a vypadá. Ano tenhle film se snaží sázet na nepředvídatelnost a pokouší se o záměrně komplikovanou zápletku. Bohužel v tom překombinovaném ději jsem se místy ztrácel a i když se jedná o docela hutný a zajímavě zpracovaný film, tak jsem to asi až tak úplně nepobral a díky tomu si z toho ani žádný extra hluboký zážitek neodnáším. Spíš jenom takový lehký dějový a žánrový nadprůměr nic víc nic míň. Zkrátka mě to neoslnilo ani neurazilo, takhle nějak bych to viděl.55% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Napínavé? Zas tak moc ne. Akční? Vůbec. Pomalé? Strašně. Tak co na tom filmu bylo tak zajímavého? Záhada. Víte, co se stalo, ale nemůžete to dokázat a důkaz se prostě vypaří. Jak? Přesně to se mi na filmu líbilo a to drželo mou pozornost. Sice to byla asi jediná věc, ale i tak podařený snámek. # příběh 8 | hudba 6 | akce 0 | napětí 6 | pustil bych si znovu 6 ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Hodne dobryi thriller pri nemz se da napeti krajet, hlavne pri rozhovorech mezi Crawfordem a Beachumem. V jednoduchosti je krasa a v Hopkinsovi sila, tyhle role mu proste sedi nejlepe! Sice hodne vychvaluji, ale ma to i sve stinne stranky, casem kouzlo filmu opada a vraci se az k predvidatelnemu konci, ale to nestaci. Tady hodne vaham mezi tri az ctyri, ale necham to tak... 6,5/10 ()

Galerie (24)

Zajímavosti (11)

  • V 31. minúte filmu Willy Beachum (Ryan Gosling) telefonuje v dome obžalovaného Teda Crawforda (Anthony Hopkins) so slúchadlom na pravom uchu, v ďalšom zábere už na ľavom. (belinko)

Reklama

Reklama