Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1962, Baltimore, USA. Obtloustlá středoškolačka Tracy Turnblad (Nikki Blonsky) navzdory svým nepřehlédnutelným tělesným rozměrům miluje tanec a sní o tom, že se stane hvězdou televizní taneční show Cornyho Collinse (James Marsden). Na cestě za splněním svého snu ji sice podporuje otec Wilbur (Christopher Walken), ale Tracy musí překonat řadu překážek, které nesouvisejí jen s jejími tělesnými proporcemi: počáteční odpor své podobně tělnaté matky Edny (John Travolta) nebo nenávist televizní producentky Velmy (Michelle Pfeiffer) a její protěžované dcery. Tracy pak dokonce začne bojovat i s rasovou segregací, která ve společnosti vládne. (Damiel)

(více)

Diskuze

Kein

Kein (hodnocení, recenze)

Muzikály mě moc nebaví, až na vyjímky (Pomáda, Šakalí léta). Celý film mi příjde tak nějak o ničem (moc hudby, málo děje), ale za Travoltu dávám 2* tu maminu hraje opravdu božsky a za Michelle Pfeiffer další 1*, škoda, že Walken nemá víc prostoru. :-)

mija98

mija98 (hodnocení, recenze)

Supr film :) uz to ze dali travoltu jako matku naznacuje ze to bude sranda ;-) a amanda bynes je mi hodne sympaticka :-) ale zas je mrcha blondynka grr ;-) uzasne obsazeni a krasny choreografie :D

sankacoffee

sankacoffee (hodnocení, recenze)

no tak High School Musical je ve většině ohledech povedenější muzikál...ani se nemíním rozepisovat co všechno na tomhle bylo tak hrůzostrašné, že mě to nedonutilo dívat se déle než půl hodiny. Raděj bych na to zapomněl....brrrr

Luckyboy

Luckyboy (hodnocení, recenze)

John Travolta rulez! Tenhle muzíkál mi na disku ležel hodně dlouho, neměl jsem na něj nikdy "odvahu". Ale i když jsem ho shlédnul na několikrát, tak jsem velmi mile překvapen. Skvěle zahrané a natočené. Kdo se na tenhle film nedívá žánrově, nemůže se mu líbit :).

robo0369

robo0369 (hodnocení, recenze)

Radšej by som pozeral na Hairspray než na trápne High School Musical , proste bavilo ma to od začiatku až do konca ,Travolta je super žena :D

Dzelgier

Dzelgier (hodnocení, recenze)

Pokud někdo uráží Fuku za to že hodnotí Hairspray 80% tak to pak nevim co by udělal mě:) 95% prostě se to povedlo a i když jsem to viděl okolo 23hodiny, neuspalo mě to. Jen Nikki Blonsky byla moc moc kulatá, na to se mi moc hezky nekoukalo ale budiš:) Good morning .....

iWoman

iWoman (hodnocení, recenze)

Teda tak vesely film som uz dlho nevidela, toto sa vydarilo. Len sa podla mna nehodi do kina, lebo zdviha cloveka z kresla a v kine sa tancovat neda :) Urcite si ho kupim, aj soundtrack a budem si pustat tie skvele pesnicky. Sesdesiate mozem.

Hoke

Hoke (hodnocení, recenze)

O Fukovi se nemůžu vyjádřit bez použití neslušných slov. :)

Shadwell

Shadwell (hodnocení, recenze)

Když i ignorant Fuka ocení muzikál 80%, plyne z toho jediné - zrodil se film roku.

Storm

Storm (hodnocení, recenze)

skvěle provedený americký muzikál...skvělé herecké provedení celebrit ..a hlavně John Travolta v roli matky hlavní hrdinky...:-)

Damiel

Damiel (hodnocení, recenze)

Cival: Podle mě je jedno, jaký byl originál, tohle mě prostě přišlo silně nezáživné. Beru to jako svůj osobní názor na tuto věc, na které mě nezaujalo zhola nic. Jiným se může líbit, o tom žádná. Ale vzhledem k mému rozporu s "celosvětově" kladným přijetím filmu radši zůstávám u svého komentáře na ČSFD a větší psaní přenechávám jiným ;-)

Cival

Cival (hodnocení, recenze)

Damiel: Asi jsi nevidel original a nepochopil, ze to (barvicky, kostymy, afektovanost, naivita) neni mysleno vazne, ale s nadsazkou. Jemnoucka satira, ne Norbit.

Damiel

Damiel (hodnocení, recenze)

SpeedyCZ: Podle všeho nikoliv. A dosud nemohu pochopit, co na této slátanině á la Norbit v muzikálu přijde komu nadprůměrného... :-)

SpeedyCZ

SpeedyCZ (hodnocení, recenze)

Nehorázně vysoká hodnocení po celém světě:) Damiel: nebyls na jiném filmu?

Damiel

Damiel (hodnocení, recenze)

Tak to jsme asi každý viděli úplně jiný film... Podle mě je to bída všech běd. www.rottentomatoes.com/m/hairspray/

liuk

liuk (hodnocení, recenze)

Michelle Pfeiffer s napisem BANG v galerii je neskutečná ;) Až jsem nevěřil, že to je ona , musel jsem se mrknout do popsane imdb galerie :)

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Remake filmu o slavném muzikálovém show z 60 let a Travolta v něm hraje tlustou matku. Tak to je zase úlet :-)

Související novinky

Jim Carrey je Ďábel

Jim Carrey je Ďábel

28.02.2009

Hugh Jackman to na Oscarech řekl jasně: „Muzikál je zpět!“ Když nějaký film s rozpočtem 52 milionů i navzdory mizerným kritikám vydělá celosvětově téměř 600 milionů (ano, řeč je o Mamma Mia!),… (více)

Lekce života podle Orsona Wellese

Lekce života podle Orsona Wellese

26.01.2008

Jeden z nejoriginálnějších současných filmařů Richard Linklater vzdá poctu jednomu z nejlepších režisérů všech dob. Ne však prostřednictvím suchopárného životopisného filmu. Snímek Me and Orson… (více)

Noc v muzeu... s pannou

Noc v muzeu... s pannou

19.09.2007

A zažijí ji Morgan Freeman, Christopher Walken a William H. Macy. Už na základě této důchodcovské sestavy je vám asi jasné, že nepůjde o nic převratně pikantního. Vlastně vůbec The Lonely Maiden má… (více)

Reklama

Reklama