Ward 13

Animovaný / Krátkometrážní / Horor / Komedie

Austrálie, 2003, 15 min

Peter Cornwell

Scénář: Peter Cornwell(9.11.2008)

Jako celek možná ne zase až tak dobré, ale v detailech zcela odzbrojující.(13.7.2008)

Nejakčnější nevážný film všech dob? Dost možná.(23.4.2010)

Geniální záležitost, která si neskutečně vtipně pohrává s žánrovými klišé a očekáváním. A k tomu ta výtečná dramatická hudba... I like it!(4.8.2009)

Kostrbatě fungující jako celek, v jednotlivých pasážích ale neuvěřitelně silné.(14.11.2008)

Tenhle kraťas mi od začátku až do konce připomínal hru Half life. Ta atmosféra, ty nápady.. V těch 15 minutách to houstlo víc než v Halloweenu Roba Zombieho. :D(4.1.2008)

Naprosto odzbrojující, černým humorem nasáklý kraťas, který během krátkých patnácti minut dá vzpomenout tolika akčním a hororovým šlágrům, že vám z toho půjde hlava kolem. A baví stejně dobře i při opakovaném zhlédnutí. Pak jsem zaregistroval jméno režiséra Petera Cornwella, které se mi zdálo dost povědomé. A beng ho, vždyť je to osoba, co stojí za povedenou duchařinou Hrůza v Connecticutu!(24.4.2011)

Docela před nějakou dobou jsem viděl film Elukka ten mě hodně uchvátil, ale teď jsem viděl Ward 13 a je ještě lepší. TAkovej nádhernej film se jen tak nevidí, je mi děsně líto že to nebylo delší, protože to prostě bylo úžáasný. Animace ve stylu Wallace & Grommit je úžasná. Nemůžu si stěžovat.(8.7.2010)

Znáte ty smajlíky kteří mají vykulené oči? Tak tady u toho bych chtěl dát smajlíka velkého jako talíř s vykulenýma očima velikosti deklu od popelnice. Úžas!! Nejakčnější akční akčňák všech dob.(5.4.2011)

... aneb v nemocnici jde vždycky o nervy. A to autoři ani nemuseli znát poměry v našem zdravotnictví.(26.4.2010)

V téhle 15ti minutové parodii nechybí snad jediné filmové klišé béčkových i nebéčkových hororů. Dramatickou hudbou plnou smyčců počínaje a muži v maskách s motorovými pilami konče. Zažijeme honičky, souboje, jízdu o život (ne v autě ale na kolečkových křeslech), mutanty, šílené experimenty....mám pokračovat? Ano - skutečně se toho do 15ti minut vleze tolik :-) Navíc ve vtipné a odlehčené podobě. Jak se to Peterovi Cornwellovi povedlo ale máte čas rozmýšlet až po konci, protože v průběhu se ani na chvíli nudit nebudete.(14.4.2008)

Dobrý nápad. Mě to přišlo jako komedie než horor. Smála jsem se od začátku do konce.(20.4.2010)

Indiana Jones hadr. Výborný plastelínový průvodce akčním filmem.(30.12.2009)

• O´Neill

Asi tady s tímhle hodnocením budu jako jehla v kupce sena, ale tento pokus o film nebo co to vlastně bylo mně ničím, ale opravdu ničím nezaujal.(28.9.2009)

Boj o holý život v plastelínové parádě. Snímek mi vůbec nenechal vydechnout a mezi akčními kraťasy u mě suverénně vede.(4.5.2010)

Výborný kraťas se skvělými akčníma scénami až modelína létá všude. S trochou nadsázky by se to dalo nazvat animovaným Hostelem ;)(29.3.2009)

Krátkometrážní snímek Ward 13 diváka především zaujme svou akčností. Po většinu děje se něco děje a je svědkem hned několika zvratů, které určují další hrdinovy kroky. Nejpůsobivější jsou však asi samotné souboje s nemocničním personálem, který hodlá neposlušného pacienta rozsekat na maděru. Právě v nich je i nutná dávka černého humoru, ke kterému nenadálé situace přímo svádějí. Divák se tak bude smát od ucha k uchu a zaručeně se nudit nebude.(8.4.2010)

Hudbu im moze zavidiet vacsina hororov!(11.4.2011)

Výsostně paranoidní (a stejnou měrou svižné a zábavné!) šestákové dobrodružství!!!(27.6.2007)

<< předchozí 1 2