Reklama

Reklama

Pokud jsi jednou uvnitř, už se nikdy nedostaneš ven! Nejhorší noční můry se stávají skutečností... Mladá teenagerka Madison (Sarah Roemerová) se rozhodne, že nastoupí na univerzitu, kde skoncoval se životem její bratr. Se svými novými spolužáky začne pátrat po děsivém tajemství, které skrývá jejich kolej. Z té se postupně stává vězení, kde stále přetrvává duch vraždícího lékaře. Šance na přežití je téměř nulová... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (94)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tento film vidím po rokoch a 1* musím zobrať. A aj tie 2* sú asi na tento film veľa, ale tie zatial ponechám. Keď som pred rokmi dal 3*, asi sa mi na nom niečo páčilo, ale teraz to bola čista hrôza. Nezabalil som to lem kvôli Sarah, na ktorú sa veľmi dobre pozerá a aj herecky bola jednoznačne najlepšia. Dialógy ako z materskej školy, postavy sa chovali totálne jeble a kopírovanie Freddyho sa teda vobec nevydarilo. Freddy mal štýl, vtip a efektnosť, čo tento trápny doktor nemal šancu sa k nemu ani priblížiť. Celé to bolo ako zo zlého vtipu a čoraz viac ma iritoval, chvalabohu to zachránili titulky na konci filmu. Tak 1* za Sarah a tá druha za aspoň trocha slušne znázornene vraždy. A dúfam, že sa už tak ľahko nestretneme. ()

MFZB 

všechny recenze uživatele

Slabý horor strašne a hlavne dosť nudný a v niektorých prípadoch mi prišiel ako dosť jebnutý. Takýchto filmov o šialených doktoroch je milión 5 a toto je práve jeden z tých najhorších. Ani krvavé ani strašidelné, proste nula bodov a prečo vlastne 2*?...už len že to nepôsobilo nejak amatérsky a za celkom fajné ženské. Nic víc... ()

Reklama

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle neuvěřitelně slabý, neoriginální, a nelogický horor, je větší ztráta času než koukat 93 minut do zdi. Ani jeden nový nápad, příšerná parta idiotů jako hlavní postavy, je to nudné, ani jedna scéna není strašidelná, dokonce ani na leknutí. K tomu hromada směšných blbostí, které straší jen tupé vypatlance (tlustá šídla na lobotomii, poblikávání světel, nebo doktor, který vypadá prostě jako doktor), a ještě k tomu nedůvěryhodná napucovanost všeho, kdy nevěřím nikomu že byli v minulosti feťáci, potenciální sebevrazi, nebo že je zneužívali rodiče. Všichni vypadají jako debilové z reklamy na prací prášek. A to finále v lese? Totální ostuda! ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za jediné pozitivum tohoto kusu, kterým byla Sarah Roemer, a nemám tím na mysli zrovna tu scénu, kdy byla nahá ve sprše. Ach jo, proč tahle holka nemá taky nějaké seriózní role, které by jí daly vyniknout?? Začátek nevypadal špatně, ale pak se to zvrtlo do úplné pitomosti, nelogické přemisťování postav v prostoru a snad i v čase, duchařina, tma na obrazovce, no nic pro mě. ()

kobras5 odpad!

všechny recenze uživatele

Začínám si myslet, že si ze mě Prima Cool děla srandu s jejich rádoby hororama ve 23:15. Další z dílny velice nepovedených snímků, kde ačkoliv mě to neuspávalo, tak mě to ani nebavilo. Námět je celkem zajímavý, bohužel provedení již neuspělo. Z psychomaniaka v podobě mrtvého doktora šlo vytěžit mnohem více, vraždy absolutně nezáživné, prostředí dosti děsivé, ale vůbec nevyužité. Kladně hodnotím prostředí a námět. Záporně hodnotím vraždy, nevyužité možnosti (prostředí, situace, kde se nic neděje, ale šlo by tam zařadit alespoň nějaké vtípky), postava doktora, zapojení údržbáře do děje. 5% (viděno v TV). ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama