Reklama

Reklama

Samatha cestuje se svými zhulenými přáteli na festival lásky, rock and rollový koncert v lesích. Cestou jsou napadeni místními burany, ale podaří se jim ujet. Netuší ovšem, že se v lese skrývá pomatený šílenec v masce Ronalda Reagana. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohle se nedá ani hodnotit. Zfetovaný horor jsem ještě neviděl je vidět ,že tvůrci se nezastaví před ničím. Vraždíci Regan co to jako mělo být? Začátek ,kdy aktivistí brání v těžbě dřeva a dělník je jde odehnat tak se mezi nima strhne bitka dělníka zatknou a jeho malý syn co je přítomen vezme motorovku a toho akivistu rozřeže. Velice ujetě to začíná. Pak skupina hipisáků míří na festival někde v lesích ,kupodivu jich je 6 nikoliv 5 jak je poslední dobou zvykem. A pak je začne a nejenom je masakrovat prezident Regan sekerou. Dotoho mraky zhulených a jinak zfetovaných lidí a řada nesmyslných momentů někdy vtipných třeba hláška "když se třese dodávka ,nedívej se na ptáka" Jenže výsledek celého filmu je velice nudný a nezáživný. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Arquettuv debut se tak uplne nepovedl, sice se snazi pouzivat dost casto zajimave zabery a napady, ale sceny na sebe vubec plynule nenavazuji a strihac vas kazdych par sekund vytrhne z deni. Takze vlastne jen sledujete sled scen dobrych a lehce podprumernych s naprosto neudrzitelnou atmosferou. To, ze to cele je takova politicka satira mi neprislo uplne spatny napad. Osobne nejsem priznivcem ani rekreacnich drog, ktere tu jakoby jsou podavany v horsim svetle, ovsem na druhou stranu nedovedu si predstavit ze si tento film nekdo vylozene uzije bez nich. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nalákal mě trailer a hlavně malej kluk s motorovkou. Tak nějak to splnilo moje očekávání, i když to mohlo být zpracováno mnohem líp. Na komedii málo humoru, na horor málo (propracovanějších) vražd, nebo alespoň nějaká atmosféra. Reagan mě docela bavil, hlavně (spoiler) jak tomu jednomu hipíkovi nejdříve podá ruku a pak ho sekne (spoiler). A pak ten týpek, jak každýmu říkal trhni si.... Některé vtípky jsou fakt dobré, ale na celý film je tam všeho (humoru/hororu) málo, je tam spousta hluchých míst.... A trvalo mi dlouho, než mi maska vraha začala připomínat Reagana, podle mě mu zas až tak moc podobná nebyla. ()

Kosmik 1 odpad!

všechny recenze uživatele

Přátelé tady k tomuto filmu se dá napsat jen jedna věc. Hodnocení odpad! je totiž pro tohle dílo ještě přehnaně dobré! 0% jsem snad ještě žádnému filmu nedal, ale jak se říká....všechno je jednou poprvé. Už dlouho předlouho jsem neviděl takovou hovadinu jako tohle. Pitomé, přiblblé a primitivní, tak na mě Řezník působil. Doporučuji se mu vyhnout a to co možná největším možným obloukem! ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Z tohto majú byť ďalšie diely....jesus...to čo bolo...asi som sa mal nafetovať, aby som tomu pochopil, vrah bol fajn, ale všetko ostatné bolo celé zlé, aspoň, že to nebolo dlhé, Courteney Cox hrá " z princípu" (pozrite si kto je režisér), a Thomas Jane s Jason Mewes nezmôžu nič proti scenáru?. P. S. Film je fajn kvôli Marsha Thomason P. S. S. Nečakaný koniec, že ? ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • V Nemecku bežal tento film pod názvom President Evil. (beso74)
  • LSD aneb kyselina lysergová byla poprvé syntetizována v roce 1938 Albertem Hofmannem ze švýcarské firmy Sandoz. Její ohromující účinky však objevil až 16.dubna 1943, když se mu omylem dostala do úst, což vedlo k prvnímu LSD tripu v historii, který u šokovaného Hofmanna začal při jeho cestě domů na kole, podle čehož se tomuto dni říká The Bicycle Day. (formelin)
  • Během natáčení často pršelo, ovšem v jediný den, kdy se měla natáčet scéna s deštěm, ani nekáplo. (Holina)

Reklama

Reklama