Reklama

Reklama

Hororová komedie odehrávající se na Divokém západě přináší vtipné gagy, efektní scény a hravou kombinaci několika žánrů. Vojenský dezertér Elmer Winslow (James Denton) a kovboj Luke Budd (Chris Kattan) se ocitnou na opačné straně zákona poté, co okradou obávaného šerifa Claypoola. K dvojici hrdinů na útěku se přidá ještě indiánská bojovnice Sue (Navi Rawat), která se chce pomstít americké armádě za vraždění svého kmene. Jejich plány zkomplikuje velké prokletí apače Geronima, na základě kterého se bílí lidé začnou měnit v zombie. Skupina nemrtvých nemilosrdně pronásleduje charakterově odlišné trio. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabý mix westernu so zombie vyvražďovačkou. Tvorcom nemožno uprieť snahu o humor, ale výsledok je rozpačitý a väčšinou sa míňa účinkom. Pri prvom pohľade na výpravu je jasné, že rozpočet bol symbolický, zápletka s Geronimovou kliatbou je nablblá a dej neexistuje. Napriek tomu dám dve hviezdy, lebo zopár fórov sa podarilo a hrdinovia mi boli svojou "jednoduchosťou" celkom sympatický. 3+/10 ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Je to hlavně westernová komedie, která se vůbec nebere vážně. lavně nebere vážně témata "zombies", takže to tak musí člověk brát. já se výborně bavil, prostě dobrý hlášky, dobrý postavy ... taková pohodovka, oddechovka ... Žádnej extra horror. Gore scény jsou, ale nic grandiozního ... ale jsou ... Je to sranda. ()

Reklama

sedm.1 odpad!

všechny recenze uživatele

Vážně peklo!Tato trapárna,která chtěla snad původně fungovat jako zombiparodie,byla tak strašná,že prostě nic jiného,než odpad si fakt nezaslouží.Ve všech směrech k popisu této blbosti přichází v úvahu pouze slovo TRAPNÉ.Trapný humor,trapné masky,trapné efekty,trapný děj,trapní herci.Veškeré vtipy byli postaveny buď na dementnosti všech postav,nebo na dementnosti scénaře.Co se týče hororové vsuvky,pokud zombii představuje zcela obyčejný maník,normálně se pohybující,běžně mluvící a obyčejně se chovající,jen je jeho ksicht napatlán bílou barvou a jen pořád žvástá,že má chuť na maso,tak to pardon,ale to je opravdu doslova horor.A sem tam nějaký ten šplouchanec krve to už fakt nezachrání.Děj pak představuje nejslabomyslnější výplody pomotané hlavy,prostě o ničem,nuda bez spádu,bez akce,bez zábavy.A i casting dává jasně najevo,že nároky autorů byly minimální.Udělej jen hloupou grimasu,řekni nějakou tupost a máš hlavní roli.Díky,nashledanou.Živí nebo nemrtví je zkrátka ukázkou té nejslabší a nejjednodušší filmařiny,kde se pouze projevuje schopnost všech zúčastněných ukázát,jak moc neschopný jsou. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Dlho som premýšľal nad zombie westernom, no toto teda nenaplnilo moje očakávania. Herci sú hrozný, dej je chabý a zápletka okolo Geronimovej kliatby neuveriteľne hlúpučká. Film zachraňuje len pár dobrých scénok a masky niektorých zombie. Možno, keby to vzal do rúk Rob Zombie, vyzeralo by to inak. P.S.: James Denton nevie hrať... ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že bych se nudil, ale ani jsem se nějak moc nesmál, což u komedie není dobré znamení. Pár dobrých gagů se tu najde, ale hlavní problém téhle rádoby taškařice je v tom, že její vtipy jsou určené tak pro 13ti leté děti. Jinak Kattan, kterému povážlivě roste vana, je pořád docela zábavný. Podle IMDb se Phillips podílel na mnoha dílech South Parku. Je zvláštní, že tady mu s gagy došel dech. Tak snad příště. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Sestřelený Elmerův (James Denton) klobouk v 51. minutě letí dozadu, avšak střelec stojí za Elmerovými zády. Klobouk by tedy měl letět na opačnou stranu. (Terva)
  • Zatímco se během přestřelky na šerifově obličeji objevuje zlověstný "zombie" make-up, krátce po přímém zásahu po něm není ani stopa. (Conspi)

Reklama

Reklama