Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel

  • USA Starship Troopers 3: Marauder (více)
Trailer

Před osmi lety vedl pozemské oddíly proti Arachnidům a díky Paulu Verhoevenovi se z něj stala hvězda. A nyní se Casper Van Dien vrací, opět coby John Ricco, protože brouci to zdaleka nevzdali a na Zemi se valí další hrozba. Bývalé vojenské ucho, nyní vysoce postavený důstojník, a jeho hvězdná pěchota jsou znovu povoláni do frontové linie a musí urychleně odcestovat na vzdálenou planetu OM-1, kde ztroskotala loď s Nebeským Maršálem Omarem Anokem. A úkol komanda z projektu Marauder je jediný - zachránit všechny přeživší a zlikvidovat každého brouka, který se postaví před hlaveň. Naneštěstí je zde ale jeden menší problém - zrádce s ne zcela jasnými pohnutkami, motivy a především schopnostmi. Legendární militaristická space opera se po hororové dvojce vrací ve třetím pokračování zpět k ironické poetice z veleslavného prvního díla a stejně tak nabízí další porci dokonalých triků a bojových sekvencí, které nenechají žádného milovníka vědecké fantastiky v klidu. V tomhle filmu není pro milovníky zvířat místo, brouci budou umírat po tisících. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (324)

Webb 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný film, který se od druhého dílu kvalitativně zlepšil. Má lepší část režijní i scénáristickou. Opět si zde zahrál Casper Van Dien, jako v jedničce a dějově také spíše navazuje tento třetí díl na jedničku. Akce je však bohužel hodně mizerná a společně s velkou mírou propagandy (která je už sakra neoriginální) sráží zbytečně tento film. U poslední půl hodiny mi přišlo, jako by se tvůrci vystřídali, protože jak jinak si vysvětlit ten znatelný úpadek kvality, který ho směřuje spíše k odpadu? Nejlepším dílem této trilogie i nadále zůstává Verhoevenova jednička. 30% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Komu sa cnie za atmosférou STARSHIP TROOPERS, tomu s kľudom odporúčam pozrieť si i Marauder. Keďže sa vrátil Johnny Rico, vrátil som sa aj ja a film ma prekvapil ešte väčšou satirickosťou ktorá sa sem náramne hodí, menšou kópiou Angeliny Jolie, na ktorú sa veľmi dobre pozerá a preberanie otázky viery sem tiež seklo. Proste na Direct to DVD je to OK. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Druhý diel Hviezdnej pechoty si každý predstavoval úplne inak a trojka preto sľubovala návrat k prvému dielu vrátane hlavného hrdinu. Jednička patrí medzi legendy dvojka bola katastrofa a tretí diel je niekde medzi nimi. Poteší návrat známych z prvého dielu aj spôsobu akým je film podávaný. Nepotešia nedotiahnuté triky, ak teda nejaké vôbec boli a celkovo dosť chudobná výprava filmu, od ktorého sa čaká pravý opak. Inak najslabšia na filme je asi dejová línia, potešil ale návrat k starému dobrému "Chcete vedieť viac?". Mňa film celkovo potešil, pretože pripomínal jednotku, ale väčšie hodnotenie tomu dať nemôžem. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Sledování Hvězdné pěchoty mi přerušil spánek, proto jsem viděl první polovinu v jeden večer a závěrečnou druhý den. Zatímco první půlka byla slibná, kvalitně zamaskovaná nízkorozpočtová "bomba" (nadsazené), druhá byla naprostá sračka. Jediné, co v druhé polovině drží tento film nad vodou, jsou opět velmi kvalitní reklamní masáže a propaganda. Van Dien si očividně užíval návrat ke své jediné pořádné roli v životě a trikař dělal v programu pro základní školy. Aby veškerá počítačová animace byla věrohodnější v roce 1997 než o 11 let později při současné technice mi nepříjde moc šťastné. Každopádně, scénář je správně ujetý a pokud by ho celý nepokazily megalomanské triky a příšerné herecké výkony v poslední dvacetiminutovce, tři hvězdy by si to zasloužilo. 44% ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Na to, že to je VIDEO FILM, tak má skvělé fimové triky! Bohužel mne tam štvala herečka Jolene Blalock! Já jsem se prostě na ten její ksicht s napíchaným botulínem ve rtech, nemohl dívat - "huba, přes celý ksicht"! Jo a ještě jedna věc mne vytočila - propagace náboženství! Jako v každém filmu v poslední době! Když si dvě krávy klekly a začaly se modlit, tak jsem zuřil a když si ještě jedna z nich dala na závěr, podmínku mít svatbu v kostele, protože se dala na víru..... nevydržel jsem! Přál bych si, aby se už konečně OBJEVIL SATAN a všem těmto fanatickým pánbičkářům na světě ukázal, kdo je tu pánem! ........Jinak brouci skvělí! No, jako oddychový film doporučuji! ()

Galerie (28)

Zajímavosti (16)

  • Tento film je díky přítomnosti některých prvků, především využíváním bojových skafandrů (powered armor), tajné planety Sanctuary (jejíž polohu se Arachnidi nesmí za žádnou cenu dozvědět) a Nova bomb (zbraní schopných zničit planetu), paradoxně mnohem blíže původní knižní předloze od Roberta Henleina, než první film v sérii. (vojtaruzek)
  • Původně měla roli Admirála Enolo Phid hrát Sarah Douglas, nakonec ji však dostala Amanda Donohoe. (Musak)
  • Kladívko, které používá soudce na začátku filmu při vynášení rozsudku, je obyčejná hliníková palička na maso. (HellFire)

Reklama

Reklama