Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel

  • USA Starship Troopers 3: Marauder (více)
Trailer

Před osmi lety vedl pozemské oddíly proti Arachnidům a díky Paulu Verhoevenovi se z něj stala hvězda. A nyní se Casper Van Dien vrací, opět coby John Ricco, protože brouci to zdaleka nevzdali a na Zemi se valí další hrozba. Bývalé vojenské ucho, nyní vysoce postavený důstojník, a jeho hvězdná pěchota jsou znovu povoláni do frontové linie a musí urychleně odcestovat na vzdálenou planetu OM-1, kde ztroskotala loď s Nebeským Maršálem Omarem Anokem. A úkol komanda z projektu Marauder je jediný - zachránit všechny přeživší a zlikvidovat každého brouka, který se postaví před hlaveň. Naneštěstí je zde ale jeden menší problém - zrádce s ne zcela jasnými pohnutkami, motivy a především schopnostmi. Legendární militaristická space opera se po hororové dvojce vrací ve třetím pokračování zpět k ironické poetice z veleslavného prvního díla a stejně tak nabízí další porci dokonalých triků a bojových sekvencí, které nenechají žádného milovníka vědecké fantastiky v klidu. V tomhle filmu není pro milovníky zvířat místo, brouci budou umírat po tisících. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (324)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Výborné. Jistě, ne tak dobré jako jednička, (i když, jedničce jsem dal taky 4), ale o mnoho lepší jak zk*rvená dvojka. Pokud jste fanoušky brouků, fanatismu, (zde jak vojenského, tak náboženského), tak je to zábava určena přesně pro vás. Já se bavil nadmíru. Výborná satisfakce za ,(jak říkám), nepodařenou dvojku. It´s a good day to DIE! ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Co ci budeme namlouvat. Hvězdná pěchota jednička je naprostá špica daného žánru a překonat ji nejde. Trojka předvádí opravdu kvalitní scénář, Rico je opět stejnej kanonýr jako kdysi (bohužel chybí vtipy). Hlubší pohled do "parodie na USA" totality Federace je velmi působivý a celý děj také. Bohužel film padá v místě, kde byla jednička nejsilnější - souboj s brouky. Při posledních 25ti minutách jsme už s kamarádem začali nadávat na ty divné pixely co střílí a sekají. Upřímně, to co tvůrci provedli by se dalo udělat i na domácím počítači, škoda. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dnes se bude dobře umírat, pane." Tak pěchota evidentně dobře zná svou roli v boji a těší se na ni. Já bych tedy hvězdným pěšákem být nechtěl, ale Nebeským Maršálem určitě ano. Moje propagandistické hity by na ČT vyhrávaly hudební soutěže a další a další mladí muži by se hlásili do armády jako potrava pro brouky. Já samozřejmě nikoli, neboť bych byl ten Maršál, ale konec snění, protože tohle je vážný film. Zrádci a sedláci se v něm popravují, zachraňuje se lidstvo a patrně to sponzorovala nějaká církev, protože se to celé neustále obrací k Bohu. Já tedy proti Bohu nic nemám, občas spolu pokecáme a proto vím, že společně nesnášíme náboženství a církve. Jenže mě se přesto tahle hovadina celkem líbila. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Podle části obsazení by mě nijak nepřekvapilo, kdyby tohle režíroval Jim Wynorski. Van Dienův návrat prakticky bezvýznamný. Proč někteří lidé kazí filmy náboženskými kecy? Jasně, tady se to dá brát jako kritika (i když to vypadá spíše jako propagace), ale i tak se mi z nich svíral žaludek. Konec je divnej, takový ten nerozhodný předěl mezi epic a shit. 2.5* ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejzvrhlejší,nejodpornější,nejprimitivnější a nejzfanatizovanější film všech dob! Casper Van Dien se sice vrátil do role Johnyho Rica,to je ale úplně jediné malinké plus,v téhle náboženské sračce,ano slyšíte správně...náááboženské!!!! Dien hraje ve filmu všeho všudy 20 minut,jinak ve filmu chodí po planetě plné brouků partička ochotníků,ve které vévodí uječená slepice,která pořád mele o spáse,bohu,hříchu,smilstvu a všemu vévodí vrchní církevní farař federace,jen totiž víra,víra,víra nás může spasit.Snad nikdy se mi nechtělo tak strašně u filmu zvracet.Náboženská propaganda,která nemá s Hvězdnou Pěchtou nic společného,za celý film se na začátku 2 minuty střílí a pak asi ještě jednou nebo dvakrát během celé stopáže. Dien na konci vleze s partičkou stejně dobrých herců do robotů vytvořených v adobe after efect 0001 a valí zachránit zbytky tý náboženský skupiny.Povede se mu zachránit jednu dívku,jedním výstřelem a to je konec kolem akce,konec filmu,konec mých nadějí že Dien má mozek a že Neumeier je člověk,není. 0%. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (16)

  • Tento film je díky přítomnosti některých prvků, především využíváním bojových skafandrů (powered armor), tajné planety Sanctuary (jejíž polohu se Arachnidi nesmí za žádnou cenu dozvědět) a Nova bomb (zbraní schopných zničit planetu), paradoxně mnohem blíže původní knižní předloze od Roberta Henleina, než první film v sérii. (vojtaruzek)
  • V českém dabingu je v souvislosti s cestováním vesmírem použito slovo „deformace“. Jedná se o velice nevhodný překlad slova „Warp“, které označuje metodu nadsvětelného pohonu pomocí deformace časoprostoru okolo lodi, ale v českých sci-fi překladech se toto slovo vždy používá pouze v původním znění (byť bylo například ve Star Trek - Nová generace z nějakého důvodu přeloženo jako „hyperpohon“). (vojtaruzek)
  • Edward Neumeier, který tímto filmem debutoval jako režisér, je zároveň scenáristou všech tří pokračování filmové série. (korbitch22)

Reklama

Reklama