Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel

  • USA Starship Troopers 3: Marauder (více)
Trailer

Před osmi lety vedl pozemské oddíly proti Arachnidům a díky Paulu Verhoevenovi se z něj stala hvězda. A nyní se Casper Van Dien vrací, opět coby John Ricco, protože brouci to zdaleka nevzdali a na Zemi se valí další hrozba. Bývalé vojenské ucho, nyní vysoce postavený důstojník, a jeho hvězdná pěchota jsou znovu povoláni do frontové linie a musí urychleně odcestovat na vzdálenou planetu OM-1, kde ztroskotala loď s Nebeským Maršálem Omarem Anokem. A úkol komanda z projektu Marauder je jediný - zachránit všechny přeživší a zlikvidovat každého brouka, který se postaví před hlaveň. Naneštěstí je zde ale jeden menší problém - zrádce s ne zcela jasnými pohnutkami, motivy a především schopnostmi. Legendární militaristická space opera se po hororové dvojce vrací ve třetím pokračování zpět k ironické poetice z veleslavného prvního díla a stejně tak nabízí další porci dokonalých triků a bojových sekvencí, které nenechají žádného milovníka vědecké fantastiky v klidu. V tomhle filmu není pro milovníky zvířat místo, brouci budou umírat po tisících. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (324)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Druhý diel Hviezdnej pechoty si každý predstavoval úplne inak a trojka preto sľubovala návrat k prvému dielu vrátane hlavného hrdinu. Jednička patrí medzi legendy dvojka bola katastrofa a tretí diel je niekde medzi nimi. Poteší návrat známych z prvého dielu aj spôsobu akým je film podávaný. Nepotešia nedotiahnuté triky, ak teda nejaké vôbec boli a celkovo dosť chudobná výprava filmu, od ktorého sa čaká pravý opak. Inak najslabšia na filme je asi dejová línia, potešil ale návrat k starému dobrému "Chcete vedieť viac?". Mňa film celkovo potešil, pretože pripomínal jednotku, ale väčšie hodnotenie tomu dať nemôžem. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Výborné. Jistě, ne tak dobré jako jednička, (i když, jedničce jsem dal taky 4), ale o mnoho lepší jak zk*rvená dvojka. Pokud jste fanoušky brouků, fanatismu, (zde jak vojenského, tak náboženského), tak je to zábava určena přesně pro vás. Já se bavil nadmíru. Výborná satisfakce za ,(jak říkám), nepodařenou dvojku. It´s a good day to DIE! ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Ed Neumeier má svoje brouky rád. Na straight-to-video filmy se nedívám, ale režijní debut scénáristy originální Hvězdné pěchoty mě nalákal. A nelitoval jsem. Za dvacet melounů velkolepé sci-fi neuděláte, ale Ed se snažil. Smysl pro úchylný humor (jestli to je humor) mu naštěstí zůstal, což dokazuje skutečnost, že celá trojka je vlastně hlavně o hledání Boha. A hádejte, na čí straně stojí? 70% P.S. Starship Troopers 3: Marauder ze všeho nejvíc vypadá jako povedený pilot seriálu. Budou chtít diváci vidět víc? ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Casper Van Dien je zpátky jako Johnny Rico! Není to žádné překvapení, neboť Hvězná pěchota je jeho nejlepší film (když bereme že tam hrál hlavní roli) a tak proč nezkusit znovu štěstí v pokračování, že jo? :) Sice to není tak dobrý film - je znát že je to video film, ale celkově to je slušný průměr a občas to má velmi světlé chvilky. 60 % Staň se vojákem, buď dobrým občanem! :-) ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Hvězdná sračkota. Jako příznivkyně sci-fi jsem trpěla s intenzitou lidského samce s gonádami přiskřípnutými v zipu od gatí. Celé mi to přišlo jako středoškolský projekt, ke kterému ovšem scénář psali... no, spíše kreslili převážně snědí žáci speciálních tříd pro zvláště nadané degeše, co už skoro ovládli tajemství používání toaletního papíru. Za triky by se do krve styděly pičítačové hry z minulého století, z hereckých výkonů a dialogů by plačky zvracel i Jára Cimmrman. První "Hvězdná pěchota" byla obstojné akční béčko, druhá sklouzla k horrorovému céčku a třetí díl plave s hovny někde u písmene D (od slova Demence). Ale jestli vám stačí ke štěstí arcitrapný humor, logika funkční jak hranaté kolo, otravné náboženské bláboly, špatně animovaní brouci, oživlé dřevo Kašpar, velehnusná pilotka jako riccogirl a vojenské uniformy čórnuté z vedlejšího studia, kde se natáčel film o esesácích, pak směle do toho! Hlavně nenechte "Hvězdnou hnusotu 3" klesnout do černých čísel, kam patří. Dávám 20%, ale nevím za co... třeba mě časem nějaké pozitivum napadne. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (16)

  • V čase 21:12 až 21:18 je v levém horním rohu vidět část klečícího vojáka jakoby ve zdi. Jak se kamera zvedá, je voják už v pořádku vidět nahoře na zdi. Navíc herec se třese jakoby střílel ze zbraně, ale na záběru nejsou vidět záblesky ani slyšet střelba. (Musak)
  • Roku San, planeta, na které se nachází vojenská základna, označuje v japonštině čísla 6 a 3. (HellFire)
  • Jméno postavy Jingo (Cokey Falkow) je rovněž výraz označující osobu, která striktně prosazuje válku na základě patriotismu. (HellFire)

Reklama

Reklama