Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel

  • USA Starship Troopers 3: Marauder (více)
Trailer

Před osmi lety vedl pozemské oddíly proti Arachnidům a díky Paulu Verhoevenovi se z něj stala hvězda. A nyní se Casper Van Dien vrací, opět coby John Ricco, protože brouci to zdaleka nevzdali a na Zemi se valí další hrozba. Bývalé vojenské ucho, nyní vysoce postavený důstojník, a jeho hvězdná pěchota jsou znovu povoláni do frontové linie a musí urychleně odcestovat na vzdálenou planetu OM-1, kde ztroskotala loď s Nebeským Maršálem Omarem Anokem. A úkol komanda z projektu Marauder je jediný - zachránit všechny přeživší a zlikvidovat každého brouka, který se postaví před hlaveň. Naneštěstí je zde ale jeden menší problém - zrádce s ne zcela jasnými pohnutkami, motivy a především schopnostmi. Legendární militaristická space opera se po hororové dvojce vrací ve třetím pokračování zpět k ironické poetice z veleslavného prvního díla a stejně tak nabízí další porci dokonalých triků a bojových sekvencí, které nenechají žádného milovníka vědecké fantastiky v klidu. V tomhle filmu není pro milovníky zvířat místo, brouci budou umírat po tisících. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Jeden z mala filmov u ktoreho som zmenil hodnotenie z odpad na 3 hviezdicky! Je to kokotina, ktoru si vzdy rad pozriem ;) Stale sa mi paci vojenske "video verbovanie", krasne je tam zobrazene ako funguje propaganda a ako ludom dokaze hrabat z nabozenstva a ako sa da viera prisposobit ucelu. Takze aj napriek celkovemu C-ckovemu spracovaniu, film si hodnotenie odpad nezasluzi.

DannyBurino

DannyBurino (hodnocení, recenze)

Výborně je tu to na co jsem se těšil na to, že znovu uvidím Johna Rica, velké masakrování brouků, nové zbraně atd. A to jsem dostal bezva.

Braveheart

Braveheart (hodnocení, recenze)

Největší filmovej fašismus co jsem kdy viděl :-D navíc okořeněný zesměšňováním pánbíčkářů. Plukovník John Rico v podobě božského spasitele je vážně úlet :-D A závěrečný polibek s výbuchem atomovky na pozadí jako pomyslná třešnička  na dortu. Opravdu skvěle jsem se bavil :-)

Choper

Choper (hodnocení, recenze)

Škoda té chabé akce a efektů, ale propaganda na jedničku! Ani sem se moc nenudil

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

faredust: tak dvojka byla naprostá sračka!!! a trojka se dá aspoň přežít (a je tu Casper Van Dien) i když je to taky slabota!! hlavně mě tady štvalo to že sem pletli tu víru! SPOILER: jak se na konci začaly modlit tak sem myslel že mě jebne!!!!

faredust

faredust (hodnocení, recenze)

Nechápu jak tento díl může být lépe hodnocený,než 2.díl. Jedna z největších blbostí co jsem kdy viděl... První díl je boží,dvojka se tváří alspoň jako nízkorozpočtový film s nic moc scénářem,ale trojka...ODPAD!

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

"- Jsem, verici Dixi, a to hodne.
- Nikdo neni dokonaly." :D
Tak jedine co tento diel mal dost bol presne tento tip absurdneho humoru, ktory sa mne paci, inak to bolo ceckova uroven, ale dopozerat sa to dalo, a hlavne to nenudilo.

M0rSalis

M0rSalis (hodnocení, recenze)

První díl zbožňuju, druhý díl byl obrovským zklamáním. Těšil jsem se na třetí, avšak hruzou jsem si trhal vlasy! Veškeré efekty byly natolik kýčovité (oproti prvním dílu), že se mi až chtělo brečet co to udělali s mým oblíbeným filmem. Film se neuvěřitelně táhl bez jakéhokoliv náznaku pořádné akce. Pak jakoby na konci filmu zjistil režisér, že už mu dochází čas, tak tuto zpatlaninu ukončil pětiminutovou bojovou scénou, kde se objevili roboti, kteří vypadali jak z 60 let starého japonského komixu. Původně jsem chtěl dát aspoň dvě hvězdy, za návrat hlavního hrdiny a za to, že to prostě je hvězdná pěchota, jenže ten konec mě dorazil, naprostý humus!

Niktorius

Niktorius (hodnocení, recenze)

Jenže Hvězdná pěchota není žádná trilogie a obě "pokračování" jsou filmy určené přímo na video (nejdou vůbec do kin), takže vůbec není co srovnávat. btw. I tak měla HP 3 stejný rozpočet jako Bathory :-)

hankZ

hankZ (hodnocení, recenze)

DÍLY : na jedničku to opět nemá, ale po druhém díle, který byl k zblití, je to zlepšení. DĚJ A ZPRACOVÁNÍ : děsné, snad diletantské, jakoby se pořád jen usmívali, říkali všechno s pozitivním vtipem, ta jejich debilní federální televize, jak se tam usmívají ti popravčí, jak se tam modlí a nad hlavou ji přistavají ve tvaru svatozáře, jak se políbí přesně na sekundu v pozadí vybuchnutí planety atd. jinak to mělo dobrý nápad, kdyby to sehráli drsně, ne jako komedii, tak by to bylo určitě o dost lepší HERCI : docela mě pobavilo jak elitní jednotka musela být samozřejmě genderově a rasově vyvážená (3 ženský, 3 chlapy, černoch, asiatka..lol) casper zahrál skvělě, bez něj by to prostě nebyla hvězdná pěchota BOJ,ZBRANĚ: ty jejich obrovské plastové zbraně, to je snad vtip, některé brouk efekty značně odfláknuté,2D, jiné zase fajn, v jedné části filmu je tam dobře škubou, roboti na konci příjemné zpestření, ostatní filmy které mají víc dílů (mumie, matrix, pán prstenů kurýr atd) si drží standard tady se to nějak nepovedlo

TomášČ

TomášČ (hodnocení, recenze)

It's A Good Day To Die! skvelé :-) jeden z najlepších soundtrackov vôbec... asi. Dúfam že sa môžeme tešiť na Starship Troopers 4: Sky Marshal is back

Niktorius

Niktorius (hodnocení, recenze)

Nechci ti do toho kecat, ale tenhle film si z náboženského fanatizmu (a vůbec vykonávání něčího nekalého zájmu pod záminkou víry) děla dost zřetelně zadnici....

Příspěvek byl smazán administrátorem.

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Prvy film bol sice zlatanina ale dal sa pozriet. Toto je neskutocna sracka so spievajucim marsalom a inymi absurditami. Tento odpad mi navyse ukradol krasnu T'Pol. Blalock za tych par rokov od Enterprise riadne zoskaredla. Dokonca neukazali ani jej kozy, co by sice tuto sracku nevytiahlo zo zumpy, ale aspon by som mal malicke zadostucinenie za zabity cas. Taketo filmy zabijaju sci-fi zaner!

Aceboris

Aceboris (hodnocení, recenze)

Tak toto bola haluz cez haluz :)) Dobre sa na to pozeralo no dejovo to stalo za figu.. Efekty celkom slusne, hlavne ty Robocopovia nakonci.. Podla mna aj 20 percent je vela...

madrabbit

madrabbit (hodnocení, recenze)

No na první film se dalo dívat, sice takové komiksové, ale prima napad. Docela příjemná změna. Ale tohle skutečně ne. Kdybych řekl, že to je béčkový film, tak bych nedocenil kvalitu. Co se děje, triků a hereckých výkonů týka, tak je to tak Mkový film :-)

Andrestorm

Andrestorm (hodnocení, recenze)

docela dobře provedený film, jen je velká škoda, že nebyl větší rozpočet....

adams89

adams89 (hodnocení, recenze)

Joe321: Když Marauder plave ve spodních C-čkových vrstvách, kde je potom dvojka?:D Po traileru jsem od trojky čekal málo, film mi dal hodně. Dávám ***

Joe321

Joe321 (hodnocení, recenze)

Snažil se trumfnout první díl a imho to trošku přepísk, tlačil moc na pilu. Jsou tam skvělý momenty a nápady. Překous bych malý rozpočet, bohužel to plave ve spodních céčkových vrstvách. Dá se to zkousnout a člověk zavzpomíná... Škoda, moc jsem se na to těšil. A to finále je naprosto otřesný.

Pepe1783

Pepe1783 (hodnocení, recenze)

Je to o trochu lepší jak dvojka, ale ta trocha je to, že se vrátil Casper Van Dien alias Johny Rico. Jinak to je opět hrozná slátanina. Dávám jednu slaboučkou hvězdu za Van Diena.

Niktorius

Niktorius (hodnocení, recenze)

Kdyby nebylo toho ultra-laciného vzezření, tak dám asi čtyři hvězdičky...

AdfMIGA

AdfMIGA (hodnocení, recenze)

Oproti prvnímu dílu které považuji za jedno z nejhorších sci-fi je tohle megabomba :) Bavil sem se fakt dobře!!

redhawk

redhawk (hodnocení, recenze)

po "kvalitnej" dvojke som sa obaval pozriet si to.... No na "ubohy" rozpocet velmi dobre spravene Este by to chcelo vysvetlit a trosku rozvinut marauderov

baXter

baXter (hodnocení, recenze)

pro piráty: Starship.Troopers.3.Marauder.2008.DVDRip.XviD-ESPiSE

Struhy

Struhy (hodnocení, recenze)

:D Johny Rico je zpet! Dvojku jsem zatim nevidel a kamaradi mi rikaj, at si to s klidem necham ujit (viz 20 % zde na CSFD). Ale jakozto fanda jednicky si prece nemuzu nechat ujit navrat Johnyho :) Trailer vypada vselijak ... moc slibne zrovna teda ne. Jedinym nadejnym steblem v kupce sena je to, ze se toho ujal scenarista jednicky. Jenze je to zase na druhou stranu jeho debut. Takze = rad se na to podivam, ale nic od toho radsi necekam ... spousta podobnejch serii me uz nekolikrat dokazala znechutit ... viz. AvP atd.

Raven0

Raven0 (hodnocení, recenze)

Na IMDb změněno na 2008. Takže kdo ví kdy to nakonec bude... Rozpočet je prý kolem 20 milionů. Zda-li je to hodně nebo málo posuďte samy....

atrox

atrox (hodnocení, recenze)

a kedy to mas akoze vyjst??pise tam 2007,tak uz by to malo byt,nie?

Raven0

Raven0 (hodnocení, recenze)

Tak to já se po sračkoidní dvojce moc netěšim. A i když dainio nejspíš ani film neviděl, stejně myslím, že se docela trefil. Bohužel...

rsimonyi

rsimonyi (hodnocení, recenze)

No, Johnny Rico se vrací do hry a hned jako generál. Docela jsem na to zvědavej.

Reklama

Reklama