Reklama

Reklama

Studio 30 Rock

(seriál)
Ukázka z filmu 13
USA, (2006–2013), 50 h 36 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Tina Fey

Hrají:

Tina Fey, Alec Baldwin, Jane Krakowski, Tracy Morgan, Judah Friedlander, Jack McBrayer, Keith Powell, Scott Adsit, Katrina Bowden, Grizz Chapman, Kevin Brown (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(138)

Obsahy(1)

Tento komediální seriál sleduje každodenní počínání Liz Lemonové, která je hlavní scénaristkou fiktivního zábavného pořadu "The Girlie Show". Se svými spolupracovníky vymýšlí scénky pro tento pořad a všechno jde, jak má, když vtom do jejich životů přichází Jack Donaghy s tváří Aleca Baldwina. Jejich nový šéf je dost svérázný až "divný" a člověk nikdy neví, co od něj čekat. Seriál se nesoustředí na samotnou práci scénáristů a spíš ji jen využívá jako katalyzátor vtipných situací. Sledujeme hlavně osudy charismatické Liz, která z nového šéfa a každodenních pracovních problémů šílí. A to ještě neví, že zanedlouho bude muset kočírovat ulítlého černošského komika Tracyho Jordana a ještě se neustále potýkat s problémy jejího osobního života. (scroochy)

(více)

Videa (13)

Ukázka z filmu 13

Recenze (213)

Revanx 

všechny recenze uživatele

Tento seriál má na ČSFD tak trocha smolu. Totiž, aby si človek vychutnal väčšinu vtípkov musí mať v malíčku americké reálie. A hlavne americkú politiku, pretože Tina Fey, autorka a hlavná hviezda seriálu, sa svojimi liberálnymi názormi netají a minimálne raz za časť si kopne do jej neobľúbených republikánov. Ono je vlastne 30 Rock lepší ako u nás natoľko populárny HIMYM či Big Bang Theory a to vďaka skvelému inteligentnému humoru, tomu že si už štyri sezóny neustále drží vysokú úroveň a taktiež vďaka perfektne napísaným postavám - hlavne Lemon a Kennethovi. A vlastne, aj vďaka Jackovi Donaghymu - Alecovi Baldwinovi, ktorý mi je prvýkrát sympatický. Two thumbs up. ()

T2

všechny recenze uživatele

__30Rock: 2.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $1,056,065 //počet predaných kusov 39,128 ║ __30 Rock: 3.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $10,925,851 //počet predaných kusov 321,331 ║ __30 Rock: 4.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $1,556,963 //počet predaných kusov 47,195 ()

Reklama

Doudis19

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem Aleca neměl rád. Zřejmě už asi jen proto příjmení. Jenže pak mi v od srdce upřímné, loutkové pohádce (Team Amerika) bylo řečeno, že Alec je prý nejlepší herec na světě. Po několika epizodách Studia 30 Rock musím říct, že ho mám čím dál radši a už se i poohlížím po nějakých filmech s tímhle sice obtloustlým, ale zatraceně sympatickým grázlikem. Především on dělá tenhle jinak lehce nadprůměrný seriál opakovatelně koukatelným. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Chytrý a zároveň velice zábavný komediální seriál o tom, jak to vlastně chodí ve scénáristickém oddělení u celonárodní televizní společnosti. Šéfka scénáristů (zahrána s grácií Tiny Fey) se musí potýkat nejen s těmi nejúchylnějšími existencemi v křeslech ostatních scénáristů, ale i s novým šéfem celého televizního oddělní (+ oddělení pro výrobu mikrovlnek) a jeho nápadům, jak program obohatit (nová hlavní hvězda pořadu ala ulítlá karikatura Martina Lawrence). Tina Fey při tvorbě seriálu snad ani jednou nešlápla vedle a tak jediným záporem je zlomek vtípků, které jsou více trapné než směšné. PS: Alec Baldwin ve své životní roli. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Výborný komediální seriál z televizního prostředí. Ten styl humoru možná není pro každého a každýmu ten styl zkrátka sednout nemusí. Když si na něj ale po pár dílech zvyknente a naladíte se na tu správnou vlnu, tak už se budete jenom bavit. Tina Fey je úžásná, Tracy Morgan neodolatelně šáhlej a Alec Baldwin je výbornej a dokazuje, že ho ještě nesmíme odepisovat. A i ostatní postavy či camea jsou výborný. Ty Emmy jsou bez debat zasloužený. ()

Galerie (1 832)

Zajímavosti (46)

  • Postavu Leeho, kostyméra pro pořad TGS, hraje Tom Broecker. Ve skutečnosti je Broecker kostymérem pro seriál 30 rock. (don corleone)
  • Seriál je inspirovaný osobní zkušeností Tiny Fey, když pracovala jako hlavní autor velmi populárního pořadu "Saturday Night Live". Z něj musela odejít, aby se mohla naplno věnovat 30 rock. (don corleone)
  • Tina Fey ve své knize "Bossypants" napsala, že při natáčení v New Yorku se lidé zastavovali a mysleli si, že se natáčí Sex Ve městě (od r. 1998). Když jim tehdy došlo, že tomu tak není, odešli. (Patw)

Související novinky

Zemřel herec Rip Torn

Zemřel herec Rip Torn

10.07.2019

Ve věku 88 let zemřel herec Rip Torn, známý například z HBO pořadu The Larry Sanders Show, původních Mužů v černém, nebo Broadwaye. Torn byl za svou roli drsného producenta Garryho Shandlinga… (více)

Dokonalý trik Carreyho a Carella

Dokonalý trik Carreyho a Carella

13.10.2011

Nejúspěšnější bavič 90. let a jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti se potkali už na placu Božského Bruce a u mikrofonu Hortona. Ale až teď to spolu rozjedou naplno díky komedii Burt Wonderstone… (více)

Reklama

Reklama