Reklama

Reklama

VOD (1)

Dodge Connnolly je šarmantní majitel týmu amerického fotbalu. Poté, co jeho mužstvo opustí sponzor a celé lize hrozí smutný konec, přemluví agenta, aby získal do týmu vycházející fotbalovou hvězdu Cartera Rutherforda. Carter je válečný hrdina, který na konci první světové donutil kapitulovat mnoho Němců. Když je na hřišti, tak rozdává okouzlující pohledy přítomným slečnám a protihráče trápí neskutečnou rychlostí. Spolu s Carterem se u týmu objevuje i půvabná a inteligentní novinářka Lexie, která přijíždí s jediným úkolem: vyšťourat na Cartera nějakou špínu a odhalit pravdu o jeho nezasloužené pověsti hrdiny. Lexie si svou krásou Cartera i Dodge naprosto podmaní. Dodge bude muset bojovat nejen o její srdce, ale i o to, aby udržel své hochy pohromadě. Překvapivě zjišťuje, že láska a fotbal mají podobný scénář, a proto si jeden skvělý manévr schovává až na poslední čtvrtinu... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (193)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Geroge Clooney po složitých a zdlouhavých podívaných, jako Milujte svého zabijáka a Dobrou noc a hodně štěstí natočil příjemnou a vtipnou retro komedii, ve které sám exceluje. Clooney, stejně jako u svých předchozích filmů zůstal v minulosti a vydal se do dob začátků amerického fotbalu. Snímek se odehrává v 30. letech a Clooney zde hraje majitele jednoho z fotbalových týmů. Jeho postava Dodge Connollyho je stejně šarmantní a sympatická jako Danny Ocean z Dannyho parťáků, jehož šarmu podlehne i novinářka v podání Renée Zellweger. A právě scény jejich pošťuchování patří k tomu nejlepšímu co film nabízí a chvílemi mi to připomínalo "boje" Caryho Granta s Audrey Hepburn z filmu "Šaráda". Samozřejmě, že film není založen jen na těchto strkanicích ale fotbalové zápasy nebo potupná minulost jednoho z hrdinů nejsou tak zábavné. Clooney mě velice potěšil a určitě se k tomuto filmu ještě jednou vrátím. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film možná nebudu týdny vzpomínat a vyprávět o něm, možná mi nepřinesl nic zásadního nebo úchvatného, ale jen tak nezapomenu, jak příjemně mi u něj bylo. George natočil milý retro filmek s kouzelnou atmosférou, a protože jsem cítil, jak si to všichni před kamerou užívají, užil jsem si ho i já na gauči. ()

Reklama

cukorek 

všechny recenze uživatele

Nie je drevo ako drevo, a tieto dve "tvrdé polienka" v podaní G.Clooneyho a R. Zellweger to pekne rozpálili. Okrem vzájomného zvádzania a hľadania si cesty k sebe, pripomínajúceho beh cez prekážky film ponúka aj príbeh talentovaného hráča amerického futbalu a veľa skutočností odohrávajúcich sa vo vnútri mužstva, takže si môžete vybrať čomu, alebo ku komu sa prikloníte. Ja som sa nebránil ničomu, pretože každý kúsok tejto šťavnatej romantickej komédie mi padol vhod. Všetko sa drží v primeranom období počnúc nenáročnými dresmi futbalistov až po kabaretnú hudbu, ktorá výborne doplnila humorné situácie, ktoré perlili od samého začiatku. Clooney to ozaj dokonale zrežíroval a nechal dosť priestoru aj rôznym zápletkám a postupnému zaujímavému odhaľovaniu. Z veľkého množstva ponúknutej zábavy ma najviac pobavil úvodný tréning Big Gusa a výkrik malého Pajdu "Bulldoci" v krčme plnej fanúšikov Chicaga. 80% ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Český distribuční název zní jako lidová fraška od Stroupežnického, ve skutečnosti jde o romantickou komedii z doby po 1.svět. válce, kdy jsou (nejen) do amerického fotbalu zaváděna "pravidla", G.Clooney je za štramáka ve střihu Caryho Granta a celé si to nejvíc má šanci užít nejspíš brankář (a reklamní panáček jistého peněžního ústavu) Petr Čech. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Milá dobovka George Clooneyho nabízí stylový humor a příjemně nostalgickou atmosféru, scénář by ovšem mohl být lepší. Trochu zašmodrchaná tahanice o pravdu a lásku začne někde za polovinou ztrácet tempo, děj je poněkud nepřehledný, přestane být jasné kdo, co a proč – i jestli to ještě vůbec má cenu zkoušet sledovat. Finále sice znovu nabere dech, ale to nestačí. (3.5/5) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • Film byl nominován na ESPY jako nejlepší sportovní film. Nominaci však neproměnil. (Rodriguez)
  • Když na konci odchází Dodge Connelly (George Clooney) od skupiny oslavujících hráčů, má celý dres od bláta, přestože byl předtím omyt vodou. Když se pak objeví v dalším záběru, je jeho dres na hrudi už zase tmavě modrý. (fisus)

Reklama

Reklama