Reklama

Reklama

Flákači

  • Česko Kožich plný blech (více)
všechny plakáty
USA, 1995, 84 min

Režie:

Wally White

Kamera:

George Mitas

Hrají:

Wally White

Obsahy(1)

Čtyřprocentní romantická komedie. Mladý New Yorčan chce za každou cenu uniknout ze stresu velkoměsta. Svoje letní prázdniny financuje různými přivýdělky, např. v penzionu pro gaye v Provincetown. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

Diamant odpad!

všechny recenze uživatele

Nechutnosť intímnych homosexuálnych vzťahov. Film, ktorý netreba ani celý vidieť, aby ste vedeli, že je to odpad. ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Kdysi ho davali v noci na CT2 a nevim jak mistni osazenstvo, ale pro me se z toho fajn zalezitost. Kdyz to tady ctu, spis ma par lidi nejaky problem... :) Takova primerene vtipna variace na tema prazdniny, unik z sede reality, letni lasky uvnitr gay komunity na prazdninovem ostrove, poflakovani se, nejake ty drogy, decentni zdramatizovani a velmi dobra muzika... ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Mě tato komedie z devadesátek kápla do noty, osvěžená tehdejší bezvadnou hudbou a ve stylu stejně staré (1995) komedie Jeffrey, kterou zde máme také uvedenou (původně jsem se domníval, že se jedná o stejného režiséra, ale zde je režisér, producent, scénárista a představitel hlavního hrdiny v jednom Wally White, bohužel navíc už po smrti, zemřel v 37 letech). Kdo pobere tento filmový nadhled, tak se musí u tohoto snímku pobavit a já se hlavně divím, že tehdy velmi "gay-odvážnou" komedii uvedla ČT. Hraje zde i tehdy roztomilý Randy Becker, který si později střihl roli i ve zdejším dalším filmu Love!Valour!Compassion! Příjemná nálada mě zůstala skoro na celý den. Vidím, že je tady plno homofobních odpaďáků ...  6798 ()

atlee odpad!

všechny recenze uživatele

V podstate mi je jedno kto má akú sexuálnu orientáciu, toto hodnotenie nie je vôbec ovplyvnené týmto faktorom. Ale aj tak musím povedať, že je to nehorázna "sračka" po všetkých stránkach. Sorry Filmbox, nepotešil ste mně, ani já vás nepotěším. ()

bernau84 odpad!

všechny recenze uživatele

ježíši!!!! proti bukvicím nic nemám ale proboha ať si svoje pinďoury schovaj někam do zadku a neopruzujou s otřesnejma filmama plnema FAKT teplevtipnejch dialogů fuj fuj fuj!!! ()

macabrz 

všechny recenze uživatele

kdo nema tyto filmy v oblibe nemusi na ne koukat.filmu je dost ale tech jinych ne zas tolik.i kdyz film neni zadny zazrak zas ho hodnotily asi heteraci.nehante vse co se vam nelibi.je demokracie. ()

MBob 

všechny recenze uživatele

Komedie urcena pro urcenou skupinu, ale bohuzel tentokrat nefunguje a do urcite miry ublizuje cesky dabing. ()

Reklama

Reklama