Reklama

Reklama

Ponyo z útesu nad mořem

  • Česko Ponjo z útesu nad mořem (festivalový název) (více)
Trailer 1

Vítejte ve světě, kde nic není nemožné. Neobyčejná animovaná pohádka se odehrává v malém městečku u moře, kde syn námořníka, pětiletý Sosuke, žije poklidný život v domě na útesu ses vou matkou Lisou. Jednoho osudného dne objeví Sosuke na pláži krásnou zlatou rybku jménem Ponyo uvězněnou v láhvi. Jak se však ukáže, Ponyo není obyčejná zlatá rybka, ale dcera mocného podmořského čaroděje. Ponyo využije kouzel jejího otce a promění se v mladou dívku, aby mohla být se Sosukem. Mořské hladiny se začnou vinou kouzel nebezpečně zvyšovat a Ponyin otec vyšle mocné mořské vlny, aby našly jeho dceru. Ponyo a Sosuke musí podniknout velké dobrodružství, aby zachránili svět a splnili Ponyin sen stát se skutečným člověkem. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Uživatel Lazyt smazal svůj příspěvek.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Po tom, co Čihiro přejmenovali na Džihiro, už radši ani ukázky anime dabingů neposlouchám:)

Lazyt

Lazyt (hodnocení, recenze)

tak musím říct že s dabingem spokojený nejsem. A je mi to docela líto protože předešle tituly těchto filmů byly nadabovýny opravdu perfektně.

nodiggity

nodiggity (hodnocení, recenze)

Jsem jen zvědav, pod jakým názvem vydají Laputu, když Zámek v oblacích "vyplýtvali" na Howl´s moving castle.

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

koc257: Tak to je super. Teď ještě aby je vydali ještě v téhle desetiletce.

koc257

koc257 (hodnocení, recenze)

Naslund: Ve FilmX. Takže za měsíc to bude i v e-shopech. Ale na stánky prej nakladnili docela dost;)
(mOnkey): Vydání Totora mi v HCE potvrdili, ale kdy ho vydají je ve hvězdách. HCE mají práva ke všem zbývajícím Miyazakiho filmům, až na Porco Rosso a Lupina.

Naslund

Naslund (hodnocení, recenze)

A v jaké edici to nakonec vyšlo? Já jen, jestli to bude ještě někde ke koupi.

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

koc257: Já bych radši Kurenai no buta, Rupana a Majo no takkyûbin, i když mám pocit, že posledně zmiňovaný je (nebo aspoň byl) společně s Totorem v plánu.

koc257

koc257 (hodnocení, recenze)

No mám DVD doma, takže vyšlo :-P Konečně!!
Tak a teď Totora:-)

koc257

koc257 (hodnocení, recenze)

No hlavně aby to už konečně vydali!!
A to slibovali vydat i zbytek filmů od Miyazakiho (mimo Porco Rosso), ale takovýmto tempem se jich dočkáme tak za 10 let:(

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

To je pořád jedna společnost, všimni si, že na www.hce.cz je záložka FilmX (to je název edice, ne společnosti)

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

Dadel: Ponjo byl původně plánován, pokud mě paměť neklame, už někdy na rok 2010, od té doby čekáme. A ano, zrušen byl minimálně dvakrát - roku 2010, kdy měl vyjít u FilmXu, a teď pod novou společností, což ona možná bere jako svůj první odklad.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

odpověděli mi mimo jiné, cituji "Termín vydání jsme rušili pouze jednou !!!!!!!!!!!!!!!!", což není pravda, bylo to (zatím) 2x. Když jsem je na to upozornil, už nezareagovali:)

koc257

koc257 (hodnocení, recenze)

Dadel: ty taky?:)) odpověděli mi až po týdnu:)
tak snad už se konečně dočkáme!

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

no to doufám, jinak jim pošlu ještě ostřejší mail než posledně:-)

formelin

formelin (hodnocení, recenze)

Další datum, které distributor H.C.E. uvádí je 2. června... snad tedy konečně vyjde. Prý problém s obalem atd... no výmluvy.

formelin

formelin (hodnocení, recenze)

Společnost, která má práva i pro DVDdistribuci neuvedla žádnou novou informaci, zda disk vydala či ne. Vzhledem k tomu, že jediná informace je datum vydání a disk jak je vidno nevyšel, datum mažu. Děkuju za pochopení. Až bude známé nové datum vydání, či další info, budu tuto skutečnost aktualizovat a napíšu sem...

Lazyt

Lazyt (hodnocení, recenze)

je to vůbec pravda že to vyšlo na internetu nevidím žádné informace o vydání

Kass

Kass (hodnocení, recenze)

Ach jo. Po těch marných měsících čekání jsem si už sehnal Blu-ray rip... který má (bude mít) samozřejmě znatelně lepší kvalitu obrazu než tu s kterou se případně vytasí to DVD vydání. To DVD, pokud výjde, si koupím... kolik lidí to ale v podobném případě udělá?? A naši distributoři plááááčou, že se tak málo prodavají originální nosiče...

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

No tak to je... Paráda. Konečně se dočkáme, teď by se mohl vydavatel ještě rozhoupat k vydání starších Miyazakiho kousků.

koc257

koc257 (hodnocení, recenze)

Tak by jsme se měli dvd dočkat snad už konečně 19. dubna, ale ne v edici FilmX jak bylo původně avizováno, ale v řadě Paráda - klasicky na novinových stáncích za 99 Kč.

Lazyt

Lazyt (hodnocení, recenze)

já doufám že kvalitní bude, jelikož už jsem byl naprosto nadšený ze skvělého dabingu filmů. Zámek v oblacích,Cesta do Fantazie nebo Království koček - naprosto perfektně bez chyby povedený dabing!

koc257

koc257 (hodnocení, recenze)

Tak Ponya se dočkáme nejspíš až v únoru nebo březnu. Škoda, ale hlavně aby vyšel!! Snad bude alespoň kvalitní překlad, když to tak odložili.

Lazyt

Lazyt (hodnocení, recenze)

v kině ?to by bylo moje největší přání vidět tento film na plátně !

JFL

JFL (hodnocení, recenze)

Film bude uveden v rámci letošní Filmasie 3. prosince v pražském kině Aero. Na DVD vyjde až v novém roce.

Lazyt

Lazyt (hodnocení, recenze)

Snad každý miyazakiho film má u mě 5*. Myiazakiho filmy jsou pro mě nejdokonalejší,nefantastičtější a nejúžasnější animované filmy.

zelvopyr

zelvopyr (hodnocení, recenze)

Hm, tak mám originálku DVD a i tam jsou anglické titulky nějak nedotažené...

MrD

MrD (hodnocení, recenze)

Před vánoci to vyjde v Japanlandu i na Blue-Ray (jako první Ghibli film - resp. na Blue-Ray už Ghibli něco vydalo, ale nebyl to žádný jejich hlavní film typu laputa, mononoke, naušika, fantazie...)

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Myslíš u nás? To se asi nedočkáš. Zajeď do Japonska, tam mají tohle DVD na každém rohu (doslova, i v obchodech s potravinami)

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

Norzog: Jdi do toho, absolutně nenáročné, hravé a úžasně chytlavě snové. První Miyazaki který mě bavil :)

Naslund

Naslund (hodnocení, recenze)

Ty větší strhnou dějem. Ponyo podle mě spíš pohodovou atmosférou, ale nikdy nevíš, co tě chytne. Hlavně v případě Miyazakiho. Mohl bys vyzkoušet ten jeho postarší seriál Future Boy Conan. Je to taková alternativa mezi těmihle styly, a kupodivu má dost slušnou animaci na svůj rok výroby.

Norzog

Norzog (hodnocení, recenze)

Naslund: Totoro jsem neviděl a jestli myslíš Kikis Delivery Service, tak ten rád opravdu nemám. Ale spíš jak si zmínil poprvé - Naussica, Mononoke, Spirited Away, Howls.. prostě takové ty víc seriózní anime...

Naslund

Naslund (hodnocení, recenze)

Norzog: Záleží na tom, které filmy Miyazakiho máš radši. Jestli jen Mononoke, Laputa, nebo Naushika, tak to pro tobe moc nebude, ale pokud se ti víc líbila Kiki nebo Totoro, tak si přijdeš na své.

Norzog

Norzog (hodnocení, recenze)

Opravdu je to tak dobré, jak říkají? Od Ghibli jsem viděl spoustu, ale tohle mně připadá už moc předimenzované.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Wow, ted o tomhle filmecku slysim poprve, podivam se na boxofficemojo.com, tam na mne vyskoci ze to ma premieru v USA tenhle vikend (14.8.-16.8.), pak se podivam na tržby ze sveta a tam sumicka temer 184 mil. dolarů. fakt mi to vyrazilo dech. No pravda hlavni trzby jsou z Japonska (164 mil.) ale i tak. Vypada to, ze tomu dam asi sanci..

Související novinky

Filmasia 2010 – asijské „best of“

Filmasia 2010 – asijské „best of“

30.11.2010

Letošní festival Filmasia se koná v Aeru 3. - 5. prosince 2010. Uvidíte nové filmy od jmen jako Andrew Lau, Takashi Miike, Hayao Miyazaki, Tsai Ming-liang nebo Kim Ji-woon! Asijský víkend začíná v… (více)

„Neúspěch“ Temného rytíře?

„Neúspěch“ Temného rytíře?

01.09.2008

Temný rytíř už v celosvětových tržbách přeskočil laťku 900 milionů dolarů, ale honbu za vytouženou miliardovou hranicí mu kazí nepříjemný fakt: v Japonsku je film propadák. Zatímco Batman začíná… (více)

Reklama

Reklama