Reklama

Reklama

Velkej biják

  • Česko Děsnej trhák (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh nové komedie Velkej biják pojednává o čtyřech ne až tak úplně malých sirotcích – první z nich vychovává kurátor v Louvru (kde slídí také vraždící albín), druhému se podařilo utéct z mexických wrestlingových zápasů, třetí právě jen tak tak přežila útok hadů v letadle a čtvrtý je docela “normální” příslušník “X-mutantí” komunity. Smůlou pronásledované kvarteto navštíví továrnu na čokoládu, kde narazí na kouzelnou skříň, která je přenese do světa jménem Gnarnie. Zde se setkají s trochu pošahaným kapitánem pirátské lodi a několika studenty čarodějnictví a nakonec spojí síly s moudrým, ale nadrženým lvem, aby společně porazili zlou Bílou čarodějnici... Velkej biják je nejnovějším počinem nových králů filmové parodie – Jasona Friedberga a Aarona Seltzera – kteří si tentokrát vzali na mušku ten největší žánr ze všech: hollywoodské velkorozpočtové a speciálními efekty přecpané blockbustery. Poté, co si úspěšně vystřelili z hororů a romantických komedií coby dva z šesti scénáristů filmu Scary Movie: Děsnej biják a scénáristé a režiséři filmu Děsnej doják, se nyní zaměřili na žánr, který dosud zůstal nepovšimnut – letní a podzimní pilíře hollywoodské produkce – a znovu dokázali, že jsou hrdí na to být “jako první druhými”. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (539)

BloodyVamp odpad!

všechny recenze uživatele

Jediným plusem se stává dokonalé kopírování hollywoodských blockbusterů včetně prostředí a postav (Narnia, Karlík, Piráti z Karibiku, X Men 3, Šifra...). Člověk až žasne, jak tvůrci daleko došli. Bohužel již od začátku sledujeme pouze smršť samoúčelných nechutností, trapností, nestravitelného humusu... Ze začátku tancující David Carradine (chudák bylo mi ho líto)...už to byl vrchol trapnosti, ovšem tvůrci zašli mnohem dál... Tohle je typický, tragický případ odpadu bez vkusu. Alespoň že Jaymě Mays to slušelo a hudba recyklovala všechna slavná hudební témata z výše zmíněných filmů. ()

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Zatím to nejpříšernější, co jsem letos viděl. Nic nového pod sluncem, ale tohle není film. To je ubohost. Copak je humor, když se za sebe řadí scény z jiných filmů, které jsou rádoby udělány jinak a vtipně? Je tohle odpověď na moderní definici toho, co je satira? Jestli ano, tak se opravdu ptám, kam ta společnost směřuje? Čemu se na tomhle filmu mám smát? Tomu, že se tam všichni herci ztrapňují a nejsou schopni udělat jediný vtip vtipný? Zaprvé, ono to ani nejde. Zadruhé, proč??? To si ti herci potřebují tolik nahrabat? to už nikdo není schopen si dělat srandu z filmů nějak sofistikovaně? "Bláznivá střela" byla taky trapná, ale byly zde vtipy, kde se člověk zasmál. Doufám, že přijde člověk, který bude umět dělat satiru. A vykašle se na ubohý fekální humor, záběry na prsa, když už neví, co by, a ukáže nám, že se můžeme smát i chytrým věcem. Doufám, že to bude brzy. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/04/prcicky-bruce-lee-par-trapnosti.html ()

Reklama

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo mi hrozně špatně. Nedokázal jsem pochopit, jak to dokázal někdo natočit. Něco tak odporně trapného, nevtipného, nevkusného, ubohého, ... . Skoro jsem se po shlédnutí půlky téhle břečky bál, že na mně někdo pozná, že jsem to viděl. Né vážně, tady už končí veškerá sranda. Hnus sám o sobě. Jeden z těch opravdu nejostudnějších filmů, co jsem bohužel viděl. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno, nebyla to zase taková nehorázná sr*čka, jak jsem čekal a oproti "Date Movie" to je skutečně EPIC MOVIE. Navíc mě fascinuje, že tvůrci dokázali vyhrabat herečku (Jayma Mays - mimochodem manželka zdejšího "hereckého" kolegy Adama Campbella), která dokáže udělat stejně rozkošně infantilní výraz, jako Anna Faris. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ze začátku děsná trapárna a skoro sem to až chtěl vypnout, což sem naštěstí neudělal a fakt nelituju, scény s Harrym Potterem a jeho výcvik byly naprosto brutální a i další zprodovaný scény filmů z poslední doby sou většinou děsně zábavný, ale je pravda, že i v tý druhý půlce se najdou fakt otřesný kousky a úplnej konec je už nuda, ale za těch pár naprosto dokonalejch scén si to zaslouží ty 3* ()

Galerie (34)

Zajímavosti (17)

  • Poslední film, ve kterém si zahrál Roscoe Lee Browne. (HappySmile)
  • Snímek se umístil na 5. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (Zodd)

Reklama

Reklama