Reklama

Reklama

Už jsme doma?

  • Česko Dům snů (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nick Persons se chystá radikálně změnit život. Ještě netuší, jak moc radikální to nakonec bude. Prodal sběratelský obchod, oženil se s krásnou Suzanne a nastěhoval si ji i s dětmi z prvního manželství Kevinem a Lindsay k sobě domů. Rychle zjistí, že jeho staromládenecký byt není pro život rodiny vhodný. Když mu navíc Suzanne prozradí, že je těhotná a budou mít dvojčata, je mu jasné, že musí najít něco většího. Nakonec se rozhodnou, i přes protesty Kevina a Lindsay, přestěhovat na venkov, kde si vyhlédnou hezky vypadající domek. Nick ho koupí, aniž si ho pořádně prohlédne, a tak se brzy začnou objevovat nečekané potíže. Dům jako by se začínal rozpadat. Elektrika vyhoří, trubky topení a vody se bortí, ve střeše je díra. Nick rychle zjistí, že není natolik schopný řemeslník, aby vše zvládl sám, a když se navíc objeví plíseň, najme svérázného Chucka Mitchella. Svérázného je však slabé slovo. Jeho netradiční stavební metody dům ještě víc likvidují, stejně jako jeho nápady ničí jeho rodinu. Nick má stále neodbytnější pocit, že dům nikdy nedají do obyvatelného stavu. (TV Nova)

(více)

Recenze (88)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Komedie plná černých hlav si pro většinu případů teda z mého pohledu často hraje na drsnou a málokdy pobaví, nebo spíš pobaví, ale jen za velkou louží, v Americe, a tam už jen pár lidí, jenže těch pár lidí je tam požehnaně a čítají tmavší kulturu obyvatelstva, kteří ony herce neskonale respektuje. Ice Cube není špatný herec, nebo teda není dobrý, ale na druhou stranu je sympaťák. Hrál v řadě filmů, které jsou známé, ale ne natolik úspěšné, takže o zviditelnění nebyl problém. V Už jsme tam? si opět zahrál postavu, které brnkají na nervy noví sousedi, když se s celou svojí rodinkou přestěhuje do nového domova a o zábavu je vcelu postaráno, jen je to prostě neskutečně průměrné, a i když se člověk zasměje, druhý den si na film těžko vzpomene. Nic originálního, čistý průměr z mého pohledu. --- Seš na mě jak bachař... - Jo? Tak vítej na Alcatrazu. ()

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $49,662,533Tržby Celosvetovo $58,388,068Tržby za predaj DVD v USA $23,132,814 //počet predaných kusov 1,330,412 ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Teddy Castellucci: 1. Cantaloop (Flip Fantasia) 2. Black Horse & The Cherry Tree 3. Because of You 4. Moving On Up 5. Ring My Bell 6. I Found My Everything 7. Pineapple Wine 8. Dueling Banjos 9. A Boy Named Sue 10. Fun, Fun, Fun (Coptic/Soul G/Doc Re-mix) ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Jeseter chutí ako kura. Ale rybacie.“ V roku 2005 Ice Cube produkoval a hral v rodinnej road movie komédii Už sme tam?. Stelesnil v nej muža s parádnym novým autom, ktorý sa zamiluje do ženy a aby stúpol v jej očiach, rozhodne sa do vzdialeného bodu na svojom aute odviezť jej dve nepodarené deti. A to napriek tomu, že deti z duše a úprimne nenávidí. Nebolo to príliš vtipné. O dva roky Cube priniesol, znova ako herec a producent, pokračovanie. Z lásky sa stala manželka, z cudzích otravných detí vlastné otravné deti... a dvojičky sú na ceste. Nečudo, že je všetkým v byte tesno. Presťahujú sa teda do rozprávkového domu na vidieku, ktorý im dohodí šialený realitný maklér (John C. McGinley). Po odkúpení domu sa ale začnú kopiť problémy. A to je pointa filmu: každých 10 minút sa objaví nový problém (elektrika, termity, medvedík čistotný, hnilé steny, voda). Do toho nudné kecy o rodinných hodnotách, hrdina sa prestáva ovládať, pôrod sa blíži a situáciu komplikuje realitný maklér, ktorý je v malom meste tiež nekompromisným zástupcom toho i onoho, pričom je zrejme duševne ťažko chorý, pretože pri výkone jednotlivých funkcií sa mu mení hlas a osobnosť. A to sa dá povedať o celom filme – nie je vtipný. Aj najlepšie gagy sú hodné maximálne jedného pousmiatia (pravdepodobne z minula sa vracajúca šialená srna, Havajčania, pukavé rodenie gubiek). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Komediální pokračování obvykle nedosahují úrovně prvních dílů, ale v tomto případě snad ani nešlo natočit něco slabšího, než bylo utahané Už jsme tam? Tentokrát stačilo, aby nejmenovaný černý rapper plně rozvinul svůj komediální antitalent a pokorně nechal zábavu na licencovaném všeumělovi Chuckovi. Když se k tomu přidali slepí instalatéři a termitiště zvané domov, tak jsem si jist, že mne koukání na afroamerické rodinné problémy bavilo o dost víc, než když nezbedné děti terorizovaly svého budoucího tatínka. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Neznechutený úrovňou prvej časti som sa pustil do tohoto, len kvázi nadväzujúceho pokračovania. Humor je stupídny, našťastie však nie je fekálny a humusný ako to často v komédiách na podobnej úrovni býva. Okrem tohoto plusu sa však už len ťažko hľadá pozitívum, pre ktoré si film pozrieť. Tým jediným pozitívom, ktorý udržal moju sledovanosť až do konca bola pestrosť a rozvinutosť zaujímavej postavy Chucka, ktorú perfektne stvárnil John C. McGinley. 40%. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak u tohoto filmu asi pan scénárista nevěděl, kde vzít inspiraci, tak si hlavní zápletku vypůjčil z o 20 let staršího filmu s Tomem Hanksem Dům za všechny peníze. Ale nutno dodat, že to tomu původnímu filmu nesahá ani po kotníky. Zatímco tam všechno fungovalo tak nějak přirozeně a byla to sranda, v tomto filmu to je jedna velká křeč a všechno tam vypadá velmi nuceně a až neuvěřitelně trapně. Prostě autor scénáře potřeboval něčím zaplácnout děj, tak zvolil rozpadající se dům, do kterého se nastěhovali noví nájemníci, aniž by tušili, v jakém je dům ve skutečnosti stavu. Ale jak už jsem naznačil, tohle vůbec nepůsobí přirozeně. Celý film je vůbec takový křečovitý, bez špetky inovace a nějakého dobrého nápadu. Ani žádné vtipné hlášky jsem tu neobjevil, a postava "všeumětela" Chucka mi už po několika minutách lezla na nervy. Zkrátka tohle je film, který ani já, kterému se téměř všechny komedie líbí a dokáže na nich najít nějaká pozitiva, nemohu označit za aspoň trochu povedený. Tohle je prostě z půlky vykrádačka a z půlky trapný film, který neumí být ani průměrný. Ale přece jen jsem to dokoukal do konce a ani jednou jsem neměl nutkání to přepnout nebo vypnout, takže to asi zase tak špatné nebylo. Proto nakonec dávám docela příznivé hodnocení v podobě dvou hvězdiček, ale bylo to velmi těsné a k jedné hvězdičce nebylo daleko. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Celkem pohodová komedie, která nespadla pod průměr díky zábavnému Chuckovi a dabérovi Jaroslavu Kaňkovském, jehož hlas a smích skvěle zapadl k této postavě a mě bavil. Jediná věc, která mě přišla trapná byl ten souboj s netopýry, jinak si nestěžuju. :-) ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Velice podprůměrná komedie, která pobaví asi tak jednou. Je tam plno otravných postav a plno divných zvířat, která nepůsobí jako zvířata ani kdybych zavřela obě oči. Pro jednou to dokáže na chvíli zabavit, ale podruhý bych si to už dobrovolně nepustila. 2* ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Ice Cube rapper a gangster, se dostává do trapných situacích, ve kterých se totálně ponižuje. Nakonec ze sebe udělá i totálního cvoka a znemožní se tak moc, že je to až přehnané. Jo a mýval, lesní král mu těžce natrhne prdel. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování celkem zdařilé komedie Už jsme tam, je bohužel o něco horší. Určitě jde o odpočinkovou komedii, ale bohužel zde není až tak moc vtipných scén. Zatímco v jedničce milé a roztomilé (ironie) dětičky ničili luxuxní vůz Lincoln Navigator, tak ve druhém díle si dali pokoj a byli celkem hodný. Až tedy na tu holku Aleishu Allen, která mi neuvěřitelně lezla na nervy. Byla mi hrozně nesympatická. Ve dvojce se pro změnu ničí luxuxní dům, ale naštěstí se dá do pořádku. Herec Ice Cube mně vážně baví. Je na něm vidět, že je to pohodář a potvrzuje, že ne každý rapper musí být tvrdý gangster, ale že i rapper může hrát v rodinné komedii. Největší peckou byl ovšem borec a zároveň všeuměl John. C. McGinley. S ním mně dostávali snad všechny scény. Bohužel celkově jsou to 2*, ale kdyby vzniklo nějaké další pokračování, tak by mi to ani nevadilo, už jen kvůli sympaťákovi Icovi!!! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

A mě to takhle skoro po ránu docela sedlo. Ice Cube nějaký ten talent prodal a John C. McGilnley mě svýma, neustále se měnícíma, polohama docela bavil. Zejména proměna z nekompromisního úředníka v chápajícího dělníka mě rozesmála. No konec byl samozřejmě klasicky přeslazenej, ale s tím se dalo tak nějak počítat a mě to nijak netrápilo. Jindy by to možná bylo za míň, ale dneska za pěknejch 60%. ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Jako představitel tvrdého jádra Yntelektuálňý asocijace středočeských akademyků naprosto bezpečně poznám Pabla Picassa od Bedřicha Engelse, ale nepoznám fanku od zednické lžíce. Plný zoufalství jsem klečel před polorozpadlou chalupou v Brdech, která přímo volala po rázném zásahu zednického mistra, hlavu jsem držel ve svých drobných dlaních, pěstěné nehty cuchaly přehazovačku na jejím temeni a hořké slzy skrápěly tónovaná skla dioptrických brýlí. Netušil jsem, co sobě počít. Když hle, přede mnou spočinul náhle jako Hopkirk vazoun s rukama připomínajícíma rypadla z povrchového dolu a bujnou kšticí střiženou na čolka, kde malta byla tužidlem. Říkal si mistr Mouka, olovnici popustil proklatě nízko a stal se mým spasitelem, lešenářem, projektantem i topenářem. Vypil na ex basu Bráníků, vrhl se po hlavě do útrob stavení a dřív než bych se nadál, začal štorcku zdít... Černý bratr Ledová Krychle nemá to štěstí a vždycky narazí na šizuňky a podvodníky, kteří se jen snaží ho ochcat a kdyby z toho nebyla hloupá a trapná kravina, dalo by se snad takovému osudu i zasmát... jenže jako vždycky nasrat. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Víte, Magicu, moje žena zrovna rodí.." - "No jo, děti !! Na to si pamatuju moc dobře.." - "Uááá-áá !!" - "Ano !! Přesně takhle si to pamatuju.." ;) ()

Reklama

Reklama