Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daphne Wilderová je matkou, jejíž láska nezná hranic. Vychovala tři fantastické dcery – nemotornou, roztomilou Milly, poklidnou psycholožku Maggie a sexy, neuctivou Mae – tak, aby z nich byly ženy, které touží mít každá matka. Jediný problém je… že ony toho mají plné zuby. (oficiální text distributora)

Diskuze

Nikotyna

Nikotyna (hodnocení, recenze)

Obsazení herců vynikající, ale přehnanost až ječivé scěny. ten film hodně zkazili.

vilusinska

vilusinska (hodnocení, recenze)

mě se tento film velice líbil,jak se praštěná matka Diane Keaton snaží pro štěstí svojí dcery udělat vše možné a nakonec najde sama štěstí,je škoda že to dostalo tak málo hodnocení

speki

speki (hodnocení, recenze)

Klasická americká romantická komedia "šablónového typu".Stretnú sa, zaľúbia sa, potom sa pohnevajú..Potom zistia, že bez seba nemôžu žiť a nastáva NEČAKANÝ happy end. Nadchli ma akurát niektoré outfity Millynej matky

bery237

bery237 (hodnocení, recenze)

Tak tento film mě zklamal... Nejsem zastáncem amerických komedií, a myslela jsem, že tohle bude třeba něco jiného. Američani se jako obvykle neudrželi, a naprosto to přehnali s oblečením té dotyčné matky. Jak už bylo řečeno, dialogy jsou hloupé a nudné, typická amerika. Romantické americké komedie jsem nikdy ráda neměla, a takového tipu ani nikdy mít ráda nebudu.

Oňďo

Oňďo (hodnocení, recenze)

Tak tento film je naozaj SUPER.......Vsetky filmy od Mandy Moore su dobre...je to skvela herecka

petraso

petraso (hodnocení, recenze)

Jo přesně - vypnout mozek - to je to nejdůležitější....:-)))) pak se to nezdá ujetý....

mary-jane

mary-jane (hodnocení, recenze)

Pokud se chcete decentně zasmát a pro jednou úplně vypnout a nemuset o ničem přemýšlet, běžte na tento film. Splnil moje očekávání, přesně něco takového jsem potřebovala.

VeeDee

VeeDee (hodnocení, recenze)

Vcelku příjemná odpočinková komedie o matce, která se plete do života svých dcer... škoda těch typických amerických scén jako např. matka neustále ničící dorty nebo líbající se důchodci... myslím, že bez těchto rádoby vtipů by se film určitě obešel a byl kvalitnější.

Reklama

Reklama