Reklama

Reklama

Policejní skupina z Rena je neskutečný soubor pomatených policistů vedený seržantem Jimem Danglem. Ten vede sbor v naprosto neskutečných případech – například při odchytu slepice a pod. Jednoho dne přichází na velitelství pozvánka pro všechny policisty na sjezd US policistů do Miami Beach. Zájezd má být na tři dny a všichni se těší, jak si to v městě užijí. Po příjezdu se účastní slavnostního zahájení v místní konferenčním centru a když jsou posláni se ubytovat, zjistí se, že pro ně nemají pokoje. Dangle tedy vede své ovečky do města, kde si v levném hotelu najdou ubytování. Na druhý den se vracejí do centra, ale po příjezdu zjistí, že budova je celá v karanténě včetně všech ostatních policistů, kteří se účastní sjezdu. Řádí tam neznámá infekce a v celém městě není jediný policista, který by mohl nastoupit do služby. Snad jen velitel SWAT – Rick Smith, ale ten hned po příjezdu zemře. A tak zástupce starosty Jeff Spoder pověřuje řízením městského policejního oddělení skupinu Dangla. Ti se přesouvají na opuštěnou policejní stanici, která je na vysoké technické úrovni a všichni policisté si jí řádně užívají. Mají za úkol dostat město pod policejní kontrolu a vypátrat Mistra Biga, který je odpovědný za biologický útok na kongresové centrum. Jejich přístup k pořádku ve městě je naprosto zoufalý, ale i tak zaznamenávají úspěchy. Někteří z nich jsou stále unášeni zločinci a zase propuštěni, další se svou neschopností stále přibližují odhalení Mistra Biga. Chaos ve městě je více působen touto jednotkou, než samotnými zločinci... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

0,5*/5... Ten pol bodík je len preto, že tvorcovia vedeli (dúfam!), že točia shit bez väčšej "umeleckej hodnoty" a preto ten brutálny strih, amatérska kamera, absolútne hovadský scenár a improvizovaná réžia. Nemám nič proti buranskej zábave, ale aj dementné vtípky sa dajú poskladať dokopy tak, že to má gule a grády (skvelý Napoleon Dynamite napr.). Toto je ale LEN zúfalé a žalostné, nevtipné a veľmi slušne povedané sračkoidné! ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Namísto klasického budování gagů a jejich zapracování do příběhu tato extrémní komedie diváka atakuje náhle se objevujícími absurdními situacemi. Navíc zde každá scéna jde na dřeň špatného vkusu a trapnosti, všechny postavy se chovají jako retardovaní a zdrogovaní zbloudilci z jiné planety a film drze obnažuje hlavní schémata policejních filmů. Údernost zobrazených radikálních nekonformností a surreálních šíleností umocňuje stylizace filmu podle televizních pořadů sledujících naživo policisty v akci. ()

Reklama

SB 

všechny recenze uživatele

Komedie, která se sama hlásí k tomu, že chce být prdlá. Celkovým pojetím se značně liší od jiných komedií, originalita se jí určitě upřít nedá, většina humoru patří do kategorie (jak už někdo podotknul) Barona Cohena či hovadismů (proti čemuž nic nemám), horší je, že se mezitím objevují frky zcela zbytečné či trapné. 1,5 *. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Ano, je to úplná zhovadilost! Typický film, který patří do odpadu! (pro mě). A stejně tu pár 5* je.... Půl hvězdičky dávám za tu odvahu a drzost, se kterou se do toho pustili. Druhou půlku za scénu z D. Johnsonem, to fakt nemělo chybu :). Jinak nechutné, nevtipné, trapné a blbé. Díky, že to bylo tak krátké. A tu kočku z plakátu si strčte do řiti, páč se tam opravdu nikde neobjeví!! ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Vyplach mozku, u ktereho se muzete zasmat...pokud disponujete nadhledem a smyslem pro trosku zvrhlou (byt neskodnou) legraci... Dale si myslim, ze v tomhle filmu je tolik vtipnych (nekdy dobre maskovanych) scen a hlasek, ze obzvlast nase soucasne "komedie" mohou jen velmi tise zavidet. - Film neni pro kazdeho, ale me pobavil moc. A videl jsem ho dokonce nekolikrat, za coz by me mozna nekteri zdejsi komentatori nejradeji anihilovali... :-) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Cole S. McKay a Patrick J. Statham soutěžili o cenu Taurus za nejlepší požární kaskadérské kousky. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Miami a v Jižní Kalifornii. (Terva)

Reklama

Reklama