Reklama

Reklama

Policejní skupina z Rena je neskutečný soubor pomatených policistů vedený seržantem Jimem Danglem. Ten vede sbor v naprosto neskutečných případech – například při odchytu slepice a pod. Jednoho dne přichází na velitelství pozvánka pro všechny policisty na sjezd US policistů do Miami Beach. Zájezd má být na tři dny a všichni se těší, jak si to v městě užijí. Po příjezdu se účastní slavnostního zahájení v místní konferenčním centru a když jsou posláni se ubytovat, zjistí se, že pro ně nemají pokoje. Dangle tedy vede své ovečky do města, kde si v levném hotelu najdou ubytování. Na druhý den se vracejí do centra, ale po příjezdu zjistí, že budova je celá v karanténě včetně všech ostatních policistů, kteří se účastní sjezdu. Řádí tam neznámá infekce a v celém městě není jediný policista, který by mohl nastoupit do služby. Snad jen velitel SWAT – Rick Smith, ale ten hned po příjezdu zemře. A tak zástupce starosty Jeff Spoder pověřuje řízením městského policejního oddělení skupinu Dangla. Ti se přesouvají na opuštěnou policejní stanici, která je na vysoké technické úrovni a všichni policisté si jí řádně užívají. Mají za úkol dostat město pod policejní kontrolu a vypátrat Mistra Biga, který je odpovědný za biologický útok na kongresové centrum. Jejich přístup k pořádku ve městě je naprosto zoufalý, ale i tak zaznamenávají úspěchy. Někteří z nich jsou stále unášeni zločinci a zase propuštěni, další se svou neschopností stále přibližují odhalení Mistra Biga. Chaos ve městě je více působen touto jednotkou, než samotnými zločinci... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme první film, jedoucí po vlně úspěchu Borata. Zatímco Borat bavil bezprostředními reakcemi svých obětí a jeho "nevinností", v tomto případě je vše uměle vykonstruované a založeno především na eklujícím se humoru, kterého je někde použito správně, někde namístě není. Možná by to dopadlo i lépe, kdyby se i v tak krátkém snímku neobjevilo dost hluchyých míst. ()

Rodin

všechny recenze uživatele

Další z filmů, které mohu jen komentovat, neboť jsem v sobě nenalezl dosti sil, abych ho dohlédl až do konce. Film se nám v podstatě snaží sdělit, že policajti jsou blbci. No, to konec konců není nic novátorského ani neznámého, pár silničních kontrol a máte to. A režisér (prý tam opravdu nějaký byl) se to snaží zabalit do kabátu, který by nefungoval ani v Little Britain. Scénky. Fórky bez jakékoli vazby na něco, co by se dalo nazvat příběhem. Tupá ukecanost. Prostě taková dryáčnická verze Kameňáku. Doufám, že to neviděl Troška. Pokud totiž ano, máme se věru nač těšit. ()

Reklama

DjMetal 

všechny recenze uživatele

´´Je to ta nejhloupjejsi banda lidi jaky znam, kteri neprohlasili za retardovani:D:D..-O pani, mel jsem divnej sen,,-Vis o tom ze ridis??:D..Nermozem z toho....Je to totalna blbost, ale smiat sa neprestanete. Ked som videl ten hotel v noci ,co ten cernoch nakoniec uteka do svojej izby a vsetci si tam honili:D:D.......ja som sa rehotal asi pol hodiny este potom.Trosku myslim ze chceli nabeh natacania kamery Blair Witch a Cloverfield :D:D....no sranda.A ten opity kameramanovi: dik, ze mně vedeš:D:D....A k tomu, v tomto filme si zahral asi 2minuty aj ´´The Rock´´- Dwayne Johnson.a vobec neni zapisany ze tu ucinkuje.a jeho hlaska: Nebojte se , tyhle šmejdi potřebují více než 10 sekund než vybuchnou! - granat, ktory pevne drzal v ruke a vypadol mu:D:D ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Co to proboha bylo? Film rozhodně ne, spíše souhrn, sem tam docela zábavných, gagů. Reno 911 je natočeno podobným stylem jako Borat - sekaná kamera, žádný příběh, jen fóry fóry fóry. Tvůrci se evidentně nechali Boratem inspirovat i co se týče děje - banda trotlů z místa které nenajdete ani na mapě se dostanou do velkého světa. Oproti Boratovi to ovšem nemá takový říz, fóry jsou slabé a většinou hodně ujeté. Dávám hvězdu za etudu s velrybou či co to bylo. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Tak zas moc velká taškařice to není. Jenže není to tak zlé. Absolutní nuly mely nulami co kdy oblíkly policejní uniformu jedou na sjezd policistů a to jen , protože pozvali všechny policisty! No a dál to už znáte ne :D. Je tu pár príma gagů. Celé točené jako dokument do pořadu COPS. Nejvetší vtip je , ale cameo The Rocka. Sparodovaní sebe sama tak , že je to celé ultra drsné a vtipné se opravdu povedlo. Nebojte se , tyhle šmejdi potřebují více než 10 sekund než vybuchnou! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Miami a v Jižní Kalifornii. (Terva)
  • Cole S. McKay a Patrick J. Statham soutěžili o cenu Taurus za nejlepší požární kaskadérské kousky. (Terva)

Reklama

Reklama