Reklama

Reklama

Organizm

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

Utajované monstrum... se probudilo k životu! Nezničitelné vraždící monstrum chystá PEKLO NA ZEMI... V dobách studené války pracovala armáda na přísně tajném projektu. Podařilo se jí vyvinout nebezpečný živý organismus, který dokáže zničit vše, co mu přijde do cesty. Vraždící monstrum získává energii z pouhého slunečního světla. Lidstvu hrozí katastrofa ve chvíli, kdy se tato dosud utajovaná armádní zbraň dostane na veřejnost a rozpoutá peklo na zemi. Učitel s tajemnou minulostí Frank Sears (Johnathon Schaech) se pokusí spolu s armádní specialistkou Carrie Freebornovou (Erica Leerhsenová) předejít katastrofě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Čekat od jakéhokoli filmu spadajícího pod Sci-Fi Channel kvalitativně alespoň průměrnou podívanou je bláhové. Living Hell (aka Organizm) je opravdu hodně špatným filmem, jehož jediným pozitivem je, že zas až tak moc nenudí. Televizní zpracování se znatelně podepsalo jak na hercích, tak hlavně na speciálních efektech, které působí spíš jak z nějaké starší počítačové hry, než z moderního filmu. Těžko můžu tenhle výtvor někomu doporučit, ale k sehnání jsou i větší zhůvěřilosti. 20%. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Já dávám 3 * za počítačové triky. Mně se ta rostoucí masa líbila a rozhodně jsem viděl i horší efekty. Co se týče obsahu, tak děj se docela táhl - už jsem se nemohl dočkat konce a nebylo to nedočkavostí ! Herecké výkony byly slabé, herci nesympatičtí. Nápad to byl ale dobrý...... Jelikož mám rád horrory o mutujících virech a plazmách, požírající lidská těla, jsem rád, že jsem se na tento film podíval. ()

Chupacabre 

všechny recenze uživatele

Od tohoto snímku jsem očekával mnohem více. Po shlédnutí ukázky jsem byl nadšen a plný očekávání, ale když přišla řada na samotný film, tak se veškeré nadšení a očekávání rázem vytratilo. Ano - pár dobrých momentů se tu jistě najde, ale mohlo by to být určitě propracovanější a tím pádem dokonalejší a koukatelnější. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Já nevím, mně se Organizm dost líbil. A rozhodně mi nepřišel tak špatný. Myslím, že alespoň nějakých 40% i více by si zasloužil. Od začátku to pro mě bylo napínavé a díky spádu, napětí a slušné atmosféře jsem udržela pozornost až do konce. Pravda, efekty onoho Organizmu nejsou zrovna omračující, ale celkový námět i zpracování se mi líbilo. Kdyby měl film větší rozpočet, nějaké to "hvězdné" obsazení a chopil se toho třeba Michael Bay, klidně by se mohlo jednat i o "hit roku.":) Ericu Leerhsen si pamatuju pouze z Texaského masakru, ale i zde obstála docela slušně. Dojde i na lehce erotickou scénu "rituálního" potírání krví, v níž jsem nabyla dojmu, že Erica vypadala přesně jako Carrie, kterak se vracela z "nevydařeného" maturitního večírku:) Způsob likvidace nezničitelného subjektu je dost možná pochybný a vypadá to, jako by tvůrci nevěděli, jak by se vlastně dal zničit, a proto přišli s nápadem genové odolnosti hlavního hrdiny, jejíž původ sahá až k vědci, který tento Organizmus vytvořil. Líbilo se mi to, a minimálně alespoň jako možnost biologické zbraně je to velmi efektivní. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Boj se zelenými mozky je horší než s ďábelským organismem. Tajné experimenty, otevření zapovězené komnaty a nebýt páru, co má rozum, tak konec všeho. Spousta chapadel, pro která mám slabost, dobré speciální efekty. Potěšilo mě, že vrtulníky, letadla i vojenská základna nebyly udělány lacinými pixely, jak to bývá v posledních letech u nízkorozpočtových béček, a koneckonců i ty šlahouny vypadaly hlavně zblízka uvěřitelně. Poslední třetina je pěkně napínavá, tedy napínavá je většina filmu, ale k závěru se to stupňuje. Jen jsem si říkal, jestli by konec neměl být jiný. Ale OK. Hodnocení z kdysi dávna ponechávám a jsou to za mě opravdu silné 3*, páč těch laciných šuntů, co tomu nesahají po kotníky, od těch dob notně přibylo. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem viděl hodně daleko horších hororů, dám za dvě, i když asi trochu nadhodnocuju. Ale triky, herci i samotný příběh se dali přežít ve zdraví, takže ty dvě hvězdy nechám. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Film naprosto s hrozným dějem a příběhem. Ano je to béčkový film, ale ty efekty byli strašné. Přesně toto jsou naprosto zbytečné filmy. Kdyby ten horor aspoň za něco stál, ale bohužel ne.. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Že se samopaly nasazují proti květinám v počítačových hrách považuji vcelku za přirozené; že se proti nim nasazují ve filmu považuji za exemplární příklad tuposti filmařů. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Ano musím uznat, že děj v tomto filmu je prakticky banální, ale musím říct, že mě osobně to bavilo, nechybělo napětí a celkově převládá spokojenost...:-)... 55% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Spíše se ztotožnuji s hodnocením na IMDB než tady. Já se bavil poměrně dobře, zavzpomínání na starý pecky typu Blob mi celkem sedly, jen ten příběh proboha... Zase nějaká věc se podělala tak to jde řešit hrdina který je výjmečný, ne tohle mě celkem naštvalo. Co bylo ale dobrý tak to že jsem se docela bavil, efekty jsem nečekal bůh ví jak dobré a dostal jsem to co jsem čekal. Jen ten idián a jeho dcera mi lezla krkem. Ale celkově považuju film za dobrý béčko na jedno zkouknutí. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film má docela dobře rozjetý začátek, který se tvůrcům povedl, ale vše dobré pomalu končí vypuštěním organismu na svobodu. Do té doby si tenhle scifi horor dokázal udržet poměrně slušnou atmosféru i efekty, ale to co později následovalo byl už jen děs. Stupidní chování postav, podprůměrné herecké výkony, hodně slabé digitální efekty zapříčinili pád o několik příček v mém hodnocení směrem dolů. Mrzí mě, že tvůrci nedokázali udržet počáteční tempo a film se zvrtl v jednu velkou frašku. Když jsem uviděl jakým způsobem začali bojovat proti organismu, tak mě brali mrákoty. Tenhle film je zřejmě určený pro 12-16 leté. Jde vlastně o takovou pohádku s dobrým koncem. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Living Hell nie je zďaleka taký prúser, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať... Pravda, za $4,5 mega sa v dnešnej dobe dá natočiť kvalitný akčný sci-fi horor asi iba ťažko a na Organizme (výstižnejší názov než zavádzajúci Living Hell) je to dosť cítiť. Najviac si to pochopiteľne odniesla vizuálna stránka filmu - väčšina použitých CGI efektov nestojí za nič, vraziť však do tohto príbehu viac peňazí, tak by z toho mohol byť celkom slušný mazec v štýle Slizu či The Ruins. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tajný projekt sebou nese nečekané zvraty triky nebyli zlé ale to obsazení a celkové vnímaní na film velká škoda protože i takový film může uspět. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Třetí podzemí, podlažní krypta č.12. Já to vydržel asi padesát minut a pak mě to přestalo bavit. Skousnu skoro všechny druhy organizmů, ale toto je moc i na mě. Nudné, hudebně slabé, žádná akce ani napětí. Neměl jsem komu fandit, leda tomu organizmu, ale ten je graficky tak odfláknutej až to bolí. Film obsahuje i lehkou erotickou scénu, při které by Frank musel zákonitě vykrvácet - tím myslím krev, ne sperma. Ubohé trikové efekty vzbuzují lehký úsměv a děj snímku vás pak donutí se zamyslet, proč na tu blbost vůbec koukám. No, nic, počkám až do konce, snad se alespoň pořádně zasměju. Dvojroli ve filmu si zahrál Jonathon Schaech a to jako Frank Sears a Dr. Yevgeni Tarasov. CITÁT - Chemický poplach, chemický poplach !!!!!!!! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

ORGANIZMUS sa chová podobne ako organizmus. Skôr Ten chorý. Reaguje na chororoby, lieky, či ako to pekne napísať...na konečnú. V rámci tvorby, typu B až C ide ale o mierny nadštandard, opakujúci množstvo anamnézií po slávnejších a lepších ockoch a mamkách. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

No,až po dobu než otevřeli to něco,v čem byl ten organismus zavřenej,to bylo tajemný i napínavý,ale jak došlo na růst hmoty a na stupidní boj proti ní,šlo to s filmem od desíti k pěti.Triky slabý,celkově dost podprůměrný.20%. ()

Reklama

Reklama