Reklama

Reklama

Past na žraloka

  • USA Shark Bait (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Malý bezstarostný rybí kluk se s rodiči přestěhuje na nový korálový útes. Jeho život se změní v okamžiku, kdy mu tátu a mámu chytí do rybářské sítě. Od této chvíle se o sebe musí postarat úplně sám. Naštěstí si na novém místě najde rychle spoustu kamarádů, se kterými vymýšlejí jednu lumpárnu za druhou. Jednoho dne ale spatří Cordelii – tu nejkrásnější rybí slečnu, jakou kdy potkal. Zamiluje se. Ale zdaleka není jediný, komu se Cordelie líbí. Útesu vládne nebezpečný žralok Troy se svou partou stejně zubatých kamarádů. Ten slíbil, že neublíží žádné rybce, když si ho Cordelie vezme. S tím se ale statečný hrdina nehodlá smířit a rozhodne se s Troyem bojovat. Dokáže tak malá rybka získat lásku své vyvolené a zároveň ji i útes ochránit před divokým žralokem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (76)

habertek 

všechny recenze uživatele

No tak úplně hrozný jak to tady někteří popisují to není. Je pravda, že grafika je jako ze hry na počítači, ale je koukatelná! Příběh nijak vyjímečný a jak už tu bylo řečeno nějaké ty prvky z Hledá se Nemo a Příběh žraloka tu jsou. Sem tam se člověk i zasměje (je to modelka...byla už i na přední stránce Animal planet...dvakrát! - asi nejpovedenější vtip...). Celkové hodnocení 40%, protože příběh ani zpracování nebylo nijak úžasné. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak vlastně přemýšlím, za co tu slabou hvězdičku vůbec dávám? Za to, že je tam zmínka o Audrey Hepburn? Za to, že ta růžová rybka mi tam jako jediná z postav nelezla na nervy? Za to, že jsem z toho nakonec neměl pocit, že by to bylo tak strašné, že by si to ten odpad zasloužilo? Nebo snad za to všechno dohromady? Protože fakt k tomu odpadu nemám daleko - animace na rok 2006 vypadá strašně (a zastarale), postavy jsou strašně ploché i na animák (navíc jsou i dost nezajímavé), příběh téměř neexistuje a to, co se tam děje, je strašně slabé, nevýrazné a skoro až o ničem, humor není přítomen až na pár veletrapných pokusů, celkově je to strašná nuda a i střih je strašně divný (hlavně na konci, kdy tam skočí závěrečné titulky úplně z ničeho nic). A pak ať mi někdo tvrdí, že Příšerky pod hladinou byly strašné... Tohle bylo strašné dost, až tak, že i Ledová sezóna je oproti tomu sledovatelnější... Víc jak slabou 1* z toho nedostanu a nezaručuji, že to v budoucnu ještě neshodím dolů, protože tenhle animák se fakt hodně nepovedl. ()

Reklama

finy_cz 

všechny recenze uživatele

Hledal jsem jedinou věc, kterou bych na tom filmu ocenil. Našel jsem: titulky byly čitelné i z 10ti metrů na 15" monitoru. Ale k čemu jsou velký titulky, když mě po téhle katastrofě zajímá jen to, čím si teď spravím chuť? Strašná animace, příšerné „trapné“ vtipy, hrozné dialogy a k tomu všemu mě ani děj neupoutal. Nelíbilo se mi to, takže dávám 1/5 (10%) za snahu. PS: divím se, že se s tímhle dílem tvůrci dostali do plusu (rozpočet/ tržby). a PPS: ani distributor se na to nemohl dívat, jinak by napsal jiný obsah než to, co tu čtu :-D. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ani neviem akým omylom sa u mňa doma ocitol tento filmík a tak som si ho hneď pustil (aby som mal túto pôvodne predpokladanú somarinu čím skôr za sebou). Tvorcovia zhutnili a poskracovali na minimálny čas, čo sa dalo a spravili to perfektne, lebo na viac, než 70minút čistého času tento banálny príbeh ani nemá. Preto stačí pobaviť aby som sa poriadny chytil do pasce, no po pár minútach z nej aj vyplával. Taká slušná jednohubka. A grafika bola to posledné, čo by mi malo vadiť. 60%. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Po úspěchu Nema asi někoho napadlo svézt se na vlně popularity podobným animákem ale s jinou rybou. Nepovedlo se. Nejde jen o to zpracování. Zatímco Nemo se pohybuje v prostředí, které lze vidět při potápění u pobřeží Egypta, hrdina tohoto filmu plave v prakticky mrtvém moři. Jen semtam nějaká chaluha a když už jsou u dna sasanky, tak jen proto aby jimi mohl prohnat proradného zabijáka. Ale nejde jen o archaické animace. Děti mají rádi hezký příběh a vtipy (včetně dospělých) a zde jich je jako šafránu. Takhle prostě ne a doufám, že po tomhle rybím salátu se začnou dělat animáky zase na souši. Dvě perly. * * ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama